androidwavede
Üye
Android bende hiç takılmıyor(Nazar deymesin) internet tarayıcısıda artık calısıyor.tek sorun bazı driverlar yok ve kilitte iken kapanması. swype bile super calısıyor dogru yukliyip eger chmod verirseniz sorun olmuyor(bide launcher pro (yada lp sense) yuklerseniz)
----------Eklendi @ 14:35:42 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ----------
Arkadaşlar artik iki dosya sayesinde video izliyip ses (sarki) çalıştıra biliceksiniz link
Fota: http://badadroid.googlecode.com/file..._boot_poc2.zip<---------- NEW
zImage and SBL.binLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<---------- NEW
bennim yeni anladığım bu dosyalar ben denemeden siz denemeyin iki 3üç olmadı 10 dk sonra deniyorum :d
Android bende hiç takılmıyor(Nazar deymesin) internet tarayıcısıda artık calısıyor.tek sorun bazı driverlar yok ve kilitte iken kapanması. swype bile super calısıyor dogru yukliyip eger chmod verirseniz sorun olmuyor(bide launcher pro (yada lp sense) yuklerseniz)
----------Eklendi @ 14:35:42 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ----------
Arkadaşlar artik iki dosya sayesinde video izliyip ses (sarki) çalıştıra biliceksiniz link
Fota: http://badadroid.googlecode.com/file..._boot_poc2.zip<---------- NEW
zImage and SBL.binLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<---------- NEW
bennim yeni anladığım bu dosyalar ben denemeden siz denemeyin iki 3üç olmadı 10 dk sonra deniyorum :d
ben androidi yükledim. ancak ekran koruyucusu geldiğinde kaydırılmıyor ... dokunmatiği sıkıntılı . sağ üst e doğru saniyeden daha kısa bir sürede (saliselerle) kaydırmak gerekiyor ... birde ben chmod veremedim apps a sağ tıkladığımda ayarlar diye bir seçenek yok. benim kullandığım ubuntu versiyonu 10.04 ...11.04 değil..."androidwavede " senin şuan ext2 te duran dosyaları upload etsen biz de uğraşmasak olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?