androidwavede
Üye
ben media dizinine chmod 0777 vermişim ondan olmamış demekki teşekkürlerChmod 0777 vermek icin ben ubuntu kullandim.pardusta ayni sey zaten.Terminali acinca (pardus ucbirim galiba) sudo su yazıp root olduktan sonra cd ile ana dizine gelip cd /media sonra cd Android yuklediginiz diskin adı (/ bunsuz)
sonra chmod -R -v 0777 /* diyorsunuz ve artik uygulamalar kurulup siline biliniyor
Android 2.3.3 var onun nasil yuklencegini bulamadım.(ayni galiba ama yinede telefon olmesin)
Hocam size söylenenin aksine risklik fazla bir olay yok telefonu yakmak gibi olay normalde yüklediğiniz rom sürümleri rom yükseltme işlemi downloader ile yapılan onlardan hiçbir farkı yok risk sadece orada normal firmware yüklüyorsanız risk dediği olay elektirk kesilmesi falan filan yinede teşekkür ederim ama fazla bir riski yok elektirkler kesilirse kablo bağlantınız falan kesilirse birtek orada sorun yaşarsınız telefonunuz brick olur
dual boot mevcut hocam ilk telefonu başlatırken kapatma tuşu ve açma tuşuna basıyorsunuz daha sonra ekrana ışık gelince noyu bırakıp cevaplama tuşuna basılı tutuyorsunuz o zaman galaxy s ekranı gelince bırakıyorsunuz bütün tuşları android açılıyor telefonu açarken sadece kapatma tuşuna basılı tutarsanız o zaman normal bada işletim sistemi açılıyor.
arkadaşlar ben şu an en son sürüm bada olan jk1jc mi herneyse onu kullanıyorum bu olay sanırsam belli fw ile çalışıyor bn telefona sırasıyla hangi fw leri flaşlarsam videodaki yükleme için ideal fw elde edebilirim?
<br />sıralamya gerk yok s8500xxjjl2 firmware ile flashlarsan kolayca adımları geçebilirsin.
cesaretinden ötürü tebrik ederim ilkönce bende s8530 var acaba onada olurmu deneyen varmı cevap verirseniz sevinirimiyi günler kolay gelsin
bana yardım edebilcek olanınız varmı şu ubuntu meselesini çözemedim ...
diski seçiyorum ubuntu açılıyor ve şöyle bir yazı çıkıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?