bende eurocarin ustunde spoofluyom zaten ama menuden ustune tiklayince acilmiyo ndrive brother in arms i denedim orgaminin ustune oda acilmadi sacmalik bu arda benim versiyonum xxjl2
1. Saçmalık olan senn konsman, konsma tarzına dikkt et
2.araştrma yapmadan yorum yapmandn bsy bılmedgn anlasılıo
3.en basta bakman gerekn yer olan konu başlığıdr (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs) sen bana tutup benm sürümm xxjl2 dersen gülerm
4.Sana son yardımm şu olsun benm konum bada 1.2 içindir anlayanlar anladı xxjıd xxjj9 xxjk1 1.2 nin sürümleridir senn sürümn 1.0.2 dir buna daha spoof yapablın çıkmamstr.
Spoof SADECE 1.0 Ve 1.2 dir. ara fw lere spoof yapılmz..!Greksz yorum yapmayın lütfen
--------------- Ekleme ---------------
şimdi burda çeşitli yorumlar var oluyor yada olmuyor gibisinden bende JVJK1 sürümü mevcut acaba bu sürümde bu anlatılanlar yapılırsa sonuç olarak ücretli oyunları uygulamaları spoof edebilirmiyim?
Yapan biri bi cevap versin lütfen...
yukadr yazdgm senn ııcnde gecerli. konu 1.2 içindir önce telefon ekranına *#1234# yazın fw niz konu baslıgına uygn veya üstyse yapmayı deneyn.
--------------- Ekleme ---------------
farklı uygulamalarda da denedim aynı hatayı alıyorum[/QUOTkonu basınaekleme yaptm ordn sanırm bidaha nedeyn