Bada os 1.2 (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs ) spoof yapmaa! (bedava yükleme)

Sponsorlu Bağlantılar

StrainG.ShooteR

Üye
bulamamanz daha iyi ya iste direk spoof yapın

--------------- Ekleme ---------------

böyle bir sorunla hiç karşılasmadm appsın .çeriği silnms olmalı tam anlamadm sorunu ama bire bir yapysanz böyle bi sorun olmayack

farklı uygulamalarda da denedim aynı hatayı alıyorum

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
yazılm versiyonunz nedir ?

karel23

karel23

Üye
anlatılanları harfiyen yerine getirmeme ragmen başarılı olamadım

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Surunuzu belrtp yorm yaparsanZ yardmci olabilrm

mavrick

mavrick

Üye
Surunuzu belrtp yorm yaparsanZ yardmci olabilrm

sorun söyle ben osp dosyasını sılınce samsung appsden uygulaan yukleyınce yeniden cıkıyo sildım ndrive spoofladım telefondan ndriveıaçmayı deneyince açılmıyo simgeye tıklanıyo ama açılmıyor program

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
sorun söyle ben osp dosyasını sılınce samsung appsden uygulaan yukleyınce yeniden cıkıyo sildım ndrive spoofladım telefondan ndriveıaçmayı deneyince açılmıyo simgeye tıklanıyo ama açılmıyor program

ndirve eurocar ustune spoflanck baska açılmaz osp dosyası cıksn onn bı onemı yok tekrar sılersn

cgrkrmz

Üye
şimdi burda çeşitli yorumlar var oluyor yada olmuyor gibisinden bende JVJK1 sürümü mevcut acaba bu sürümde bu anlatılanlar yapılırsa sonuç olarak ücretli oyunları uygulamaları spoof edebilirmiyim?

Yapan biri bi cevap versin lütfen...

mavrick

mavrick

Üye
ndirve eurocar ustune spoflanck baska açılmaz osp dosyası cıksn onn bı onemı yok tekrar sılersn

bende eurocarin ustunde spoofluyom zaten ama menuden ustune tiklayince acilmiyo ndrive brother in arms i denedim orgaminin ustune oda acilmadi sacmalik bu arda benim versiyonum xxjl2

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
herşeyi denedim şöyle bir hata alıyorum uygulamanın yüklü olduğu hafıza kartını takın...
zaten kart takılı

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
bende eurocarin ustunde spoofluyom zaten ama menuden ustune tiklayince acilmiyo ndrive brother in arms i denedim orgaminin ustune oda acilmadi sacmalik bu arda benim versiyonum xxjl2

1. Saçmalık olan senn konsman, konsma tarzına dikkt et
2.araştrma yapmadan yorum yapmandn bsy bılmedgn anlasılıo
3.en basta bakman gerekn yer olan konu başlığıdr (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs) sen bana tutup benm sürümm xxjl2 dersen gülerm
4.Sana son yardımm şu olsun benm konum bada 1.2 içindir anlayanlar anladı xxjıd xxjj9 xxjk1 1.2 nin sürümleridir senn sürümn 1.0.2 dir buna daha spoof yapablın çıkmamstr.

Spoof SADECE 1.0 Ve 1.2 dir. ara fw lere spoof yapılmz..!Greksz yorum yapmayın lütfen

şimdi burda çeşitli yorumlar var oluyor yada olmuyor gibisinden bende JVJK1 sürümü mevcut acaba bu sürümde bu anlatılanlar yapılırsa sonuç olarak ücretli oyunları uygulamaları spoof edebilirmiyim?

Yapan biri bi cevap versin lütfen...

yukadr yazdgm senn ııcnde gecerli. konu 1.2 içindir önce telefon ekranına *#1234# yazın fw niz konu baslıgına uygn veya üstyse yapmayı deneyn.

farklı uygulamalarda da denedim aynı hatayı alıyorum[/QUOTkonu basınaekleme yaptm ordn sanırm bidaha nedeyn

mavrick

mavrick

Üye
3.en basta bakman gerekn yer olan konu başlığıdr (xxjıd xxjj9 xxjk1 vs vs) sen bana tutup benm sürümm xxjl2 dersen gülerm
4.Sana son yardımm şu olsun benm konum bada 1.2 içindir anlayanlar anladı xxjıd xxjj9 xxjk1 1.2 nin sürümleridir senn sürümn 1.0.2 dir buna daha spoof yapablın çıkmamstr.

1.sen beni yanlis anladin sacmalik derken ben senin konuna demedim yapamadim o yuzden sacmalik dedim
2.buna bisey demiyorum sinirini hakli buluyorum
3.benim kullandigim xxjl2 ne komikki bada 1.2 (bence sen iyi bir arastir)

4.yardim etmiyosan senin bilcen is(ben kayettmem)
5.ayrica bu yontemi ben daha onceden denedim rusca versiyonunda olmadi bende paylasmadim

ayrica bu senin yazin iyi bi bak
Tmm engin ben Flashlama ile yaptıngını düsnmstm ondn öyle söyledm. ve ben 1.0.2 nin tüm sürmlernde spoof yaptım Böyle bsye güvenmesem ugraşp paylaşmazdm

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi

1.sen beni yanlis anladin sacmalik derken ben senin konuna demedim yapamadim o yuzden sacmalik dedim
2.buna bisey demiyorum sinirini hakli buluyorum
3.benim kullandigim xxjl2 ne komikki bada 1.2 (bence sen iyi bir arastir)

4.yardim etmiyosan senin bilcen is(ben kayettmem)
5.ayrica bu yontemi ben daha onceden denedim rusca versiyonunda olmadi bende paylasmadim

ayrica bu senin yazin iyi bi bak
Tmm engin ben Flashlama ile yaptıngını düsnmstm ondn öyle söyledm. ve ben 1.0.2 nin tüm sürmlernde spoof yaptım Böyle bsye güvenmesem ugraşp paylaşmazdm

ben orda sıralamayı yazmısm demı xxjıd xxjj9 xxjk1 die ? ordakı yanlslık olms 1.0.2 degl 1.2 olck haklısn

domelyan

domelyan

Üye
saolasın

gkhnbrendon

Üye
benim cihaz w525. 1.1 yazılımım. bunu 1.2 ye çıkarabiliirmiyim, uygun olmadığı için yüklenemeyen oyun ve app leri yazılımımı yükseltip kullanabilirmiyim acaba? Teşekkürler şimdiden.

selomanyax

Üye
Arkadaşlar wave 2 için spoof olayını hallettım Yeni kurulan programları çalıştırmamasının nedeni; hafıza kartında bulunan OspHomeExt dosyasına da kurulan dosyanın aynısını attıgı ıcın program sımgesıne tıkladıgınızda eskı programı acmaya calısıyor ıkısı aynı olmadıgı ıcın calısmıyor Şimdi ise;
Maxicep.com - !!! Samsung Wave 8530 (Wave 2) Spooflama Tamamdır %100 Çalışıyorr !!!
1- İstediğiniz uygulamayı spoof yapın

2- OsphomeExt klasorunde kurdugunuz programın karsılıgı olan klasoru sılın

3- Yerıne spoofladıgınız programın klasorunu aynen yapıstırın sonra
kullanabılırsınız

Ben picsel office ile regnumu spoofladım su an calısıyor..Bütün Spooflanabılır Oyunlar da dahil çalışıyor...

Formlarda acemıyım resım ekleyemıyorum kusura bakmayın...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
olmuyor.