BADA OS ÜCRETLİ oyunları BEDAVA yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

king_Shaq

Üye
tüm linkler ölü

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Linkler sağlam konuyu kötülemeyin.

veev

Üye
Güzel paylaşım çok teşekkürler arkadaşım.. Bişey sorucaktım;

Picsel Smart ve Football Manager'ı yükledim, sorunsuz bir kurulum oldu her ikisindede isimleri, iconları hepsi değişti.
Fakat programları tıkladıgım zaman açılmıyor, öyle kalıyor. Acaba sorun ne olabilir ?

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi Ndrive' ıda denedim aynı sorunu ondada yaşadım, oda normal sorunsuz kuruldu europcar'ın iconu ndrive iconu ile değişti ama tıkladıgım zaman oda acılmıyor.. Sorun nedir acaba fikri olan ?
Aynı Sorun bendede var

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Dili ingilizceye çevirdinizmi..?

oguzgoktass

Üye
en son firmware i kurduysan onda spoof yapılmıyo bende de çalışmadı xxjk1 e geri döndüm..xxjl2 yi yüklediysen onda çalışmıyor.

hasanseker123

Üye
Samsung wave2 s8530 var bende...
Gösterdiğiniz işlemleri harfiyen yaptım hersey problemsiz oluyor fakat son olarak oynamak için telefondan oyunun ikonunu tıkladıgımda hiçbirşey olmuyor yani oyun açılmıyor.!!
Defalarca denedim olmadı.

Lütfen yardım...

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave2 s8530 var bende...
Gösterdiğiniz işlemleri harfiyen yaptım hersey problemsiz oluyor fakat son olarak oynamak için telefondan oyunun ikonunu tıkladıgımda hiçbirşey olmuyor yani oyun açılmıyor.!!
Defalarca denedim olmadı.

Lütfen yardım...

Dilinizi ingilizceye çevirdinizmi??

hasanseker123

Üye
Evet önce ingilizce sonra türkçe yaptım ama olmadı...

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

fakyurek1

Üye
(((((en son firmware i kurduysan onda spoof yapılmıyo bende de çalışmadı xxjk1 e geri döndüm..xxjl2 yi yüklediysen onda çalışmıyor.))))
sürümü eski haline nasıl aldın....

Alıntı: cgrkrmz göndermiş. >
Güzel paylaşım çok teşekkürler arkadaşım.. Bişey sorucaktım;

Picsel Smart ve Football Manager'ı yükledim, sorunsuz bir kurulum oldu her ikisindede isimleri, iconları hepsi değişti.
Fakat programları tıkladıgım zaman açılmıyor, öyle kalıyor. Acaba sorun ne olabilir ?

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi Ndrive' ıda denedim aynı sorunu ondada yaşadım, oda normal sorunsuz kuruldu europcar'ın iconu ndrive iconu ile değişti ama tıkladıgım zaman oda acılmıyor.. Sorun nedir acaba fikri olan ?

cevabını bilen var mı????

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan oyunların neden açılmadığını açıklamış arkadaş :)

İyi forumlar.

agolhon

Üye
1.0.2 güncellemesinde çalışmıyor değilmi

oguzgoktass

Üye
xxjl2 yi nasıl yüklediysen xxjk1 de aynı şekilde yükle... sürüme geri dönüp tekrar baştan yapmaya gerek yok...jl2 nin üstüne jk1 kur...ben öyle yaptım..zaten eski dosyaları silip kurduğu için bi karışıklık çıkmıyo...kolay gelsin

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
xxjl2 yi nasıl yüklediysen xxjk1 de aynı şekilde yükle... sürüme geri dönüp tekrar baştan yapmaya gerek yok...jl2 nin üstüne jk1 kur...ben öyle yaptım..zaten eski dosyaları silip kurduğu için bi karışıklık çıkmıyo...kolay gelsin
dostum bilgi için teşekkür ederim :sarıl:

oguzgoktass

Üye
Ace Tennis :
Shrek Forever After The Game :
Taşıyıcıları yazıyor yanlarında....

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

durock33

Üye