1.0.2 de biraz daha stabil hale geldi herşey. ısınma ve şarj sorunu çözüldü. şimdi 1.2 ile de gayet memnunuz. şarjı ben denedim 3g, gps kapatırsanız 5 günü görebilirsiniz. konuşma süresi zaten 7,5 saat gibi bir rakam. aslında bada linux tabanlı açık kaynak kodlu bir işletim sistemi. neden şu flash palyer i kendimiz yükleyemiyoruz onu anlamadım. biraz da adobe firmasından kaynaklanıyor. bilerek sürüm yükseltiyorlar gibi geliyor bana. samsung şu adobe ile anlaşsa da adam akıllı bir standart bulsalar.
Yaw bi telefonda metal dedektörünün dijital pusulanın işi nedir
İşletim sistemi piyasadaki hemen hemen en stabil işletim sistemi. Tek sorunu SamsungApps denen o lanet zımbırtı. 2 dk da yükleyebileceğim oyunları, uygulamaları spoofla 5 dk da yükletiyo ama her gülün dikeni vardır
iPhone a bile çakabiliceğini düşünmeden edemiyorum sonuçta iPhone denen alet özellik ziyanı olarak sayabiliceğimiz bi cihaz. Bada yı geliştirebilirlerse Wave diğer telefonlar gibi 1-2 yıl değil 5 yıl durabilicek bir telefon...
kardeş memnun musun telinden oyun yükleniyo nasıl bluetooth ile atıp nokia gibi mesajlardan yuklenebilio mu??Bada dan neden memnunsunuz size ne gibi artılar katıyor onları paylasalım...

1-) kullanımı çok basit ve kolayca anlaşıbilir bir işletim sistemi var uygulama yönünden eksikleri var bu da samsung dan kaynaklanıyor çıkardığı telefonların hepsini bada işletim sistemli çıkartsa uygulama sayısı da ona paralel olarak artacak... samdun kendi işletim sistemini kullanıp yükselteceğine androidin peşine takılmış gidiyor...
2-) işlemcisi çok hızlı herhangi bir takılma yok hatta işlemcinin büyük bir kısmı atıl kalıyor
3-) ekran görüntü kalitesi olarak da diğer firmalara fark atar
4-) bağlantı hızında da herhangi bir sorun yok çok hızlı
5-) social hub bence süper bir uygulama bütün sosyal iletişiminiz tek bir yerden kullanabiliyorsunuz süpe birşey bu... rehberin facebook, twitter gibi sosyal ğaylaşım siteleriyle entegre olabilmesi de süper... facebook da mesaj atmak istediğini birine facebook a girip kişiyi aramakla uğraşmadan telefon rehberinden de kolayca mesaj atabiliyorsun
6-) kamerası süper hd video çekimi tıpkı bir video kamera gibii...
aklım gelmeyen varsa ekleyin arkadaşlar... bu özelliklere bakıldığında fiyatının daha fazla olacağını sanıyordum ama çok da uygun bir fiyatı var...
iphone cihaz olarak (app store hariç) yanından geçemez...
----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:09:26 ----------
samsungapps in yavaş gelişiminin suçlusu samsung çünkü; çıkardığı telefonların yarısı android yarısı bada halbuki hepsi bada lı olsa ona paralel olarak uygulama sayısı da artar sonuç ta uygulama da kendi başına bir sektör be talebe göre hareket ediyorlar...
Beni Galaxy S2 almaktan alıkoyan pis telefon ve onun pimpis işletim sistemi. Belamısın ya, git artık bırak yakamı! Sırf Bada 2.0'ı görmek için alamıyorum S2'yi. Umarım Bada 2.0 taş gibi çıkarda kaka telefon Galaxy S2'yi (öhöööm!) ve dandik işletim sistemi (dandik! Yuh!) Android'i almak zorunda kalmam. Şaka bir yana ben nasıl kıyarım sana Wave II?