Bada dan Memnunum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadsamuy

Üye
    Konu Sahibi
Bada dan Memnunum...
Bada dan neden memnunsunuz size ne gibi artılar katıyor onları paylasalım...

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Wave II kullanıyorum. Badanın hızından, performansından gayet memnunum. Oyle pek oyun hastası da değilim, nfs shift-bia2 vs. tarzı oyunlar aldım arada onları oynuyorum. Gerekli programları falan da yükledim. Biraz daha samsungapps geliştirilse bada tadından yenmez. Şu bada 2.0'da da flash desteği gelsin başka birşey istemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
silver021

silver021

Üye
benimde tek isteğim galaxy s 2 de olduğu gibi telefondan adobe flash playerın kurulup güncelleştirilebilinmesi olayı. tek sorunu bana göre tarayıcısı. whatsappmiş angry birdsmüş felan hiç kullanmadığım ve kullanmayacağım programlar. o yüzden bir sıkıntı yok.

badadan çok memnunum. bana en büyük artısı rehberin facebookla entegre bir hale dönüşüyor olması.
rehberimdeki insanların facebookta ne paylaştığı hangi videoları izlediği yada benim istediğim videoları açıp oynatabilmesi media bölümünde kişi etiketlemesi rehberimin en can alıcı noktası bu yani. o yüzden süper birşey bu. rehberimdeki insanları an ve an takip edebiliyorum. ayrıca 7.2 bitlik veri aktarım hızıyla olağanüstü derecede hızlı şarkı indirebiliyorum telefona. 10 saniyede 5 mb ;)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash ve scream man
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Memnunum çok stabil çalışan bir sistem ve gayet hızlı rehber facebook. Entegrasyonu gayet güzel şarj dayanım olayı güzel.

• Beğen
hayatperest

hayatperest

Üye
bada 1.0 da çok sorun yaşadık. evet krol oynadıktan sonra cihazı soğuması için dolaba koyduğummu hatırlıyorum :) 1.0.2 de biraz daha stabil hale geldi herşey. ısınma ve şarj sorunu çözüldü. şimdi 1.2 ile de gayet memnunuz. şarjı ben denedim 3g, gps kapatırsanız 5 günü görebilirsiniz. konuşma süresi zaten 7,5 saat gibi bir rakam. aslında bada linux tabanlı açık kaynak kodlu bir işletim sistemi. neden şu flash palyer i kendimiz yükleyemiyoruz onu anlamadım. biraz da adobe firmasından kaynaklanıyor. bilerek sürüm yükseltiyorlar gibi geliyor bana. samsung şu adobe ile anlaşsa da adam akıllı bir standart bulsalar.

saonuç olarak wave(1 veya 2 farketmez) i satıp alınabilecek telefon yine wave(h)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash ve tht_mehmet
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
wave 2 kullanyrum ve ciddi anlmda ip4 e on basar elimize alin parlklgi fln e cekip acin kamerayi gorun bu 1 ... flash destgi bu teln tek sorunu ama bicok sitede acmasa bile direk indirmeye baslamasi gzl bse yani madur etmio kullnciyi yinede ... oyun anlmnda grdgum en kaliteli grafkli oyunlar war shift fln cddn ck gzl sonuc olarak cok iyi ...

• Beğen
Waveman

Waveman

Üye
Wave güzel telefon bada güzel sistem az çok hataları olsada çekici tarafları var :D

furkey

Üye
Telefona hiç girmicem çünkü piyasadaki telefonların %95 ine çakar diye düşünüyorum. Hatta ve hatta biraz bol kullanmışlar sanki özellikleri :ehe Yaw bi telefonda metal dedektörünün dijital pusulanın işi nedir :aha: İşletim sistemi piyasadaki hemen hemen en stabil işletim sistemi. Tek sorunu SamsungApps denen o lanet zımbırtı. 2 dk da yükleyebileceğim oyunları, uygulamaları spoofla 5 dk da yükletiyo ama her gülün dikeni vardır :naughty: iPhone a bile çakabiliceğini düşünmeden edemiyorum sonuçta iPhone denen alet özellik ziyanı olarak sayabiliceğimiz bi cihaz. Bada yı geliştirebilirlerse Wave diğer telefonlar gibi 1-2 yıl değil 5 yıl durabilicek bir telefon...

OğuzcanAbi

Üye
wawae android kuranlar daha mı memnun ?:hmmm

abdulkadir24

Üye
ya ark.wavw 525 nasıl bir de bn n73 ten bu telefona geçecem oyun yükleme nasıl kies fln var forumlarda anlamadımda:nono:

----------Eklendi @ 21:19:48 ---------- Yazıldı @ 21:16:58 ----------

Bada dan neden memnunsunuz size ne gibi artılar katıyor onları paylasalım...
kardeş memnun musun telinden oyun yükleniyo nasıl bluetooth ile atıp nokia gibi mesajlardan yuklenebilio mu??:aha:

abdulkadir24

Üye
bnde telefon yoq 2-3 güne almaı planlıorum ama yorumların coğu memnun 2 şikayet var onlar da kies ve güncellemeler onları da anlamadığım için sizlere sordum eğer telefon kötü ise:birak:bırak gitsn

kadsamuy

Üye
    Konu Sahibi
android al bana gore bada kotu degıl ama uygulama yok...

furkey

Üye
Bada al bence android yakinda wave e uyarlanacak bir cok betasi yayinlandi zaten android os in adı oldugu icin androidli telefonlar daha kotu olmasina ragmen daha pahaliya mâl olabiliyor maalesef. wave alirsan bada 2.0 gibi bir sansin var 2.0 seni kesmesse o zamana kadar android cikar zaten androide gecersin..

cellmanbash

cellmanbash

Üye
1-) kullanımı çok basit ve kolayca anlaşıbilir bir işletim sistemi var uygulama yönünden eksikleri var bu da samsung dan kaynaklanıyor çıkardığı telefonların hepsini bada işletim sistemli çıkartsa uygulama sayısı da ona paralel olarak artacak... samdun kendi işletim sistemini kullanıp yükselteceğine androidin peşine takılmış gidiyor...
2-) işlemcisi çok hızlı herhangi bir takılma yok hatta işlemcinin büyük bir kısmı atıl kalıyor
3-) ekran görüntü kalitesi olarak da diğer firmalara fark atar
4-) bağlantı hızında da herhangi bir sorun yok çok hızlı
5-) social hub bence süper bir uygulama bütün sosyal iletişiminiz tek bir yerden kullanabiliyorsunuz süpe birşey bu... rehberin facebook, twitter gibi sosyal ğaylaşım siteleriyle entegre olabilmesi de süper... facebook da mesaj atmak istediğini birine facebook a girip kişiyi aramakla uğraşmadan telefon rehberinden de kolayca mesaj atabiliyorsun
6-) kamerası süper hd video çekimi tıpkı bir video kamera gibii...
aklım gelmeyen varsa ekleyin arkadaşlar... bu özelliklere bakıldığında fiyatının daha fazla olacağını sanıyordum ama çok da uygun bir fiyatı var...
iphone cihaz olarak (app store hariç) yanından geçemez...

----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:09:26 ----------

samsungapps in yavaş gelişiminin suçlusu samsung çünkü; çıkardığı telefonların yarısı android yarısı bada halbuki hepsi bada lı olsa ona paralel olarak uygulama sayısı da artar sonuç ta uygulama da kendi başına bir sektör be talebe göre hareket ediyorlar...

bolags

Üye
1-) kullanımı çok basit ve kolayca anlaşıbilir bir işletim sistemi var uygulama yönünden eksikleri var bu da samsung dan kaynaklanıyor çıkardığı telefonların hepsini bada işletim sistemli çıkartsa uygulama sayısı da ona paralel olarak artacak... samdun kendi işletim sistemini kullanıp yükselteceğine androidin peşine takılmış gidiyor...
2-) işlemcisi çok hızlı herhangi bir takılma yok hatta işlemcinin büyük bir kısmı atıl kalıyor
3-) ekran görüntü kalitesi olarak da diğer firmalara fark atar
4-) bağlantı hızında da herhangi bir sorun yok çok hızlı
5-) social hub bence süper bir uygulama bütün sosyal iletişiminiz tek bir yerden kullanabiliyorsunuz süpe birşey bu... rehberin facebook, twitter gibi sosyal ğaylaşım siteleriyle entegre olabilmesi de süper... facebook da mesaj atmak istediğini birine facebook a girip kişiyi aramakla uğraşmadan telefon rehberinden de kolayca mesaj atabiliyorsun
6-) kamerası süper hd video çekimi tıpkı bir video kamera gibii...
aklım gelmeyen varsa ekleyin arkadaşlar... bu özelliklere bakıldığında fiyatının daha fazla olacağını sanıyordum ama çok da uygun bir fiyatı var...
iphone cihaz olarak (app store hariç) yanından geçemez...

----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:09:26 ----------

samsungapps in yavaş gelişiminin suçlusu samsung çünkü; çıkardığı telefonların yarısı android yarısı bada halbuki hepsi bada lı olsa ona paralel olarak uygulama sayısı da artar sonuç ta uygulama da kendi başına bir sektör be talebe göre hareket ediyorlar...

wave II kullanıcısı olarak tamamen katılıyorum

fullwar

fullwar

Üye
Beni Galaxy S2 almaktan alıkoyan pis telefon ve onun pimpis işletim sistemi. Belamısın ya, git artık bırak yakamı! Sırf Bada 2.0'ı görmek için alamıyorum S2'yi. Umarım Bada 2.0 taş gibi çıkarda kaka telefon Galaxy S2'yi (öhöööm!) ve dandik işletim sistemi (dandik! Yuh!) Android'i almak zorunda kalmam. Şaka bir yana ben nasıl kıyarım sana Wave II?

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Beni Galaxy S2 almaktan alıkoyan pis telefon ve onun pimpis işletim sistemi. Belamısın ya, git artık bırak yakamı! Sırf Bada 2.0'ı görmek için alamıyorum S2'yi. Umarım Bada 2.0 taş gibi çıkarda kaka telefon Galaxy S2'yi (öhöööm!) ve dandik işletim sistemi (dandik! Yuh!) Android'i almak zorunda kalmam. Şaka bir yana ben nasıl kıyarım sana Wave II?

Evet Gercekten Bende Kıyamıyorum Cok Guzel Bir Telefon Arada Donma Sorunu Yasıorm Nadiren Ama Fazlasıyla Mukemmel : )

cografik

cografik

Üye
13 aydır samsung s8500 ile bada kullanıyorum 1.0 dan 1.2 ye kadar çıktık bakalım 2.0 kullanmadım daha neler bekliyor bizi.. Ama şunu demeliyim ki ben çok memnunum telefonumdan gerçekten ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor tabi bir office proğramı bir sözlük birde ndrive aldım orayla ihtiyacım olduğundan düşünceme göre en az bir yıl daha kullacam bu teli

mehmettan61

mehmettan61

Üye
ben wave 525 kulanı yorum telefonumdan da badadan'da memnunum sadece 525 için o kadar gelişmiş uygulamalar olmasa da güzel uygulamalar olmuyor değil kısaca çok memnunum

kaptannova

Üye
valla süper bir telefon aldığımı düşünüyorum. hiçbir yönden eksikliği yok bence. elimin altında netbook olduğu için flash player a gerek yok benim için. ama olsa da fena olmaz.

oyun, uygulama konusuna gelirsek parasını verip alıyorum. telefona 800tl verdikten sonra 3-5 tl mi veremicez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt