Bada 2 S8530XPKJ1 (Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2 S8530XPKJ1 (Öneri)
arkadaslar bada turkıye forumunda bulunan s8530xpkj1 yazılımını yuklemenızı sıddetle tavsıye edıyorum gercekten cok stabıl olmus . orjınale en yakın fw de denılebılır.

edit : kendı telefonuma bugun aksam saatlerı ıtıbarıyle yuklemıs bulunmaktayım. Hıc bır hata almadım su ana kadar

liverali

liverali

Üye
arkadaslar bada turkıye forumunda bulunan s8530xpkj1 yazılımını yuklemenızı sıddetle tavsıye edıyorum gercekten cok stabıl olmus . orjınale en yakın fw de denılebılır.

edit : kendı telefonuma bugun aksam saatlerı ıtıbarıyle yuklemıs bulunmaktayım. Hıc bır hata almadım su ana kadar
k
ardes bende kj1 arama kaydı aktif olan firmware i indirip kurdum 1 haftadan fazla kullandım ufak tefek kusurları vardı bazı sitelerden buffer a veri alip oynatici oynatırken resetleme oluyodu tekk mavi ekranı vflash on tarzı bi uygulama vardı led işaretli olan fener onu acarken mavi ekn aldim ve debug level i low yaptım. cp moda gectim ve arayanı sesli soyleyen ses ozelliğini actım telefon 3 gun daha iyi calişti ardından gelen aramadan sonra tel de o ekran donup kaldı .yenıdeın baslattım tekrarladı tekrar tekrar oladı bataryayı cıkartıp taktım ve telefon hıc acılmadı sarj bıle almaz oldu hiç bir kıpırdama yok telefn şimdi serviste benim gibi olmayın arkadaslar. stabil surumu bekleyın

ercizm

Üye
evet ses ozelligi sorun yaratiyor cok kisa bir denemede kitlenmeleri gorup kapattim iyiki kapatmisim :-) kapattiktan sonra bir problem yasamadim sistem ilk yuklememdeki gibi stabil ve hizli problem yok

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
evet ses özelliği çalışmıyor :oke:

feyzammm

feyzammm

Üye
hayret ya bende öyle bi sorun yok sanki orjinal yazılımmış gibi hiç sorunum yok tek sorunum facebooka uygulama ikonundan girmiyo internet ten giriyorum başkada öyle çok derin bir sorun ya
şamadım belkide telefondan telefona farkediyo olabilirmi acaba inşallah en kısa zamanda herkesin telefonu düzene girer ama 2.0 gerçekten beklemeye değecek galiba:aman2:

muharrem34

Üye
bende kullanıyorum bi problem yok şimdilik bir haftadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt