Şans o ki telefonumun 5% şarjı kalmış 10 dk daha download mode da kalsa telefon brick oluyordu 
Arkadaş multiloader hata verince download mode kapandı demiş, eğer kapanmasa bende onu düşündüm. Telefonun bağlantısını kesmeden tekrar multiloader devam ettirilebilir baştan..FW atarken aynı sorun benim balıma geldi multiloader 5.65 vardı indirdiğim bada 2.0 fw sinde ... ben gittim 5.64 ile attım ERR: Dls Erase böyle bir hata ver di telefonu kapatırsam geri açılamayacığı biliyordum 30 dk felan ugraştım en sonunda 5.65 ile denedim bi yerde başka hata verdi multiyi kapatmadan bir daha download dedim olduŞans o ki telefonumun 5% şarjı kalmış 10 dk daha download mode da kalsa telefon brick oluyordu
![]()

Beyler onu bunu bırakında, benim telefona telpa-destekbilisim bakıyor arıza sorgualmaya girdim dün teknisyende yazıyordu bugünde tamiri tamamlandı yazıyor demekki garanti kapsamında oldu değilmi? masraf cıkarmı sızce? yalnız telefonu veırrken kadın masraf cıkarsa sıze mesaj atar haber veırrız ücretini yaptırmak ıstersenız yaptırırsınız demıstı? sormadıklarına göre garanti dahilinde oldu demi?

Biraz önce konu açtım bende dün akşam rom u uçurdum ama takrar yükledim kardeş bataryayı çıkardım taktım hiç bir fonksiyon yoktu pembe bir ekranda kalıyordu
sonra download mod geçtim ve bada 2.0 kurdum benim problemim elektrik kesilmesinden oldu çölde kutup ayısı misali
----------Eklendi @ 21:11:45 ---------- Yazıldı @ 21:09:37 ----------
Dilersen msn yoluyla yardım edebilirim belki adam ederiz![]()
Çok teşekkür ederim kardeşim ama benimkinde hiç bir fonksiyon yok.Pembe ekran falan da yok.Hiç bir şey yok anlayacağın.Şarj falan da olmuyor.Download mode açılmıyor.

ya kusura bakmada güldürdün beni yaa .Garantisi var aynen,anakartın yandını sanmıyorum duman falan cıkmadı.yanmadıysa daha iyi değilmi niye ücret daha cok cıksın? :S
Duman falan çıkmadı dedin ya ona güldüm
. Geçmiş olsun kardeş. İnşlah en masrafsız yoldan halledersin