Bada 2.0 Yüklerken Hata Vermesi Sonucunda Telefon Açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
en az 1.5 ay. hatta 2..

battlefield2

battlefield2

Üye
FW atarken aynı sorun benim balıma geldi multiloader 5.65 vardı indirdiğim bada 2.0 fw sinde ... ben gittim 5.64 ile attım ERR: Dls Erase böyle bir hata ver di telefonu kapatırsam geri açılamayacığı biliyordum 30 dk felan ugraştım en sonunda 5.65 ile denedim bi yerde başka hata verdi multiyi kapatmadan bir daha download dedim oldu :D Şans o ki telefonumun 5% şarjı kalmış 10 dk daha download mode da kalsa telefon brick oluyordu :D

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
FW atarken aynı sorun benim balıma geldi multiloader 5.65 vardı indirdiğim bada 2.0 fw sinde ... ben gittim 5.64 ile attım ERR: Dls Erase böyle bir hata ver di telefonu kapatırsam geri açılamayacığı biliyordum 30 dk felan ugraştım en sonunda 5.65 ile denedim bi yerde başka hata verdi multiyi kapatmadan bir daha download dedim oldu :D Şans o ki telefonumun 5% şarjı kalmış 10 dk daha download mode da kalsa telefon brick oluyordu :D
Arkadaş multiloader hata verince download mode kapandı demiş, eğer kapanmasa bende onu düşündüm. Telefonun bağlantısını kesmeden tekrar multiloader devam ettirilebilir baştan..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
Bir forumda görmüştüm arkadaş cihaza fw atarken brick etmişti sonrasında çözümü yine kendisi bulmuştu..ekstra bi tane usb kablosunu kesmiş ve cihaza takmıştı sonrasında download mode için olan tuş kombinasyonuna basınca download mode geçmişti ve tekrar fw atmıştı...benimkide brick olduğunda(ki olmaz inş..çünkü tecrübeliyim)ilk yöntemim bu olucak böylece bi tecrübe daha edinmiş oluruz :ehe :ehe

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Beyler onu bunu bırakında, benim telefona telpa-destekbilisim bakıyor arıza sorgualmaya girdim dün teknisyende yazıyordu bugünde tamiri tamamlandı yazıyor demekki garanti kapsamında oldu değilmi? masraf cıkarmı sızce? yalnız telefonu veırrken kadın masraf cıkarsa sıze mesaj atar haber veırrız ücretini yaptırmak ıstersenız yaptırırsınız demıstı? sormadıklarına göre garanti dahilinde oldu demi?

esbalat

esbalat

Üye
aynen masrafı kabul edermisin diye söyluyorlar garantiden yapılmiş telefonun ;)

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi yaa sevindim :D

grafikedy

grafikedy

Üye
Beta FW'nin stabil çalışmadığı girip araştırma yaptığım tüm forumlarda yazıyor. Bence beta meta ile uğraşmayın 2 ay daha dişinizi sıkın. Böyle riskli işlerle telefonunuzdan olmayın derim ben.

ozan2020

ozan2020

Üye
Aramadılarda garantiden olmuştur ama arasınlar bekle :) öle git :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ewt beta olduğundan ufak tefek sorunlar var ayrıca eksikler de var fakat stabil çalışıyor tabiki stabil olması için bazı değişiklikler gerekli onuda yaptım şu an stabil durumda..
Beyler onu bunu bırakında, benim telefona telpa-destekbilisim bakıyor arıza sorgualmaya girdim dün teknisyende yazıyordu bugünde tamiri tamamlandı yazıyor demekki garanti kapsamında oldu değilmi? masraf cıkarmı sızce? yalnız telefonu veırrken kadın masraf cıkarsa sıze mesaj atar haber veırrız ücretini yaptırmak ıstersenız yaptırırsınız demıstı? sormadıklarına göre garanti dahilinde oldu demi?

hayatperest

hayatperest

Üye
şanslısın :good:

fero72

Üye
teli kurtarmanın başka yolu yokmu ya download mod geliyor ama bişey yüklenmior telefona :S

esmekaya

Üye
Lynchey dostum aynı sorun bende de oldu...Telefonumu electroworld-konya mağazasından almıştım.Garantisi halen devam ediyor.Lütfen bana izlediğin yolu ve sonucu bildirirmisin?

c-timi

Üye
Biraz önce konu açtım bende dün akşam rom u uçurdum ama takrar yükledim kardeş bataryayı çıkardım taktım hiç bir fonksiyon yoktu pembe bir ekranda kalıyordu
sonra download mod geçtim ve bada 2.0 kurdum benim problemim elektrik kesilmesinden oldu çölde kutup ayısı misali :ehe

----------Eklendi @ 21:11:45 ---------- Yazıldı @ 21:09:37 ----------

Dilersen msn yoluyla yardım edebilirim belki adam ederiz :ehe

esmekaya

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim ama benimkinde hiç bir fonksiyon yok.Pembe ekran falan da yok.Hiç bir şey yok anlayacağın.Şarj falan da olmuyor.Download mode açılmıyor.
Biraz önce konu açtım bende dün akşam rom u uçurdum ama takrar yükledim kardeş bataryayı çıkardım taktım hiç bir fonksiyon yoktu pembe bir ekranda kalıyordu
sonra download mod geçtim ve bada 2.0 kurdum benim problemim elektrik kesilmesinden oldu çölde kutup ayısı misali :ehe

----------Eklendi @ 21:11:45 ---------- Yazıldı @ 21:09:37 ----------

Dilersen msn yoluyla yardım edebilirim belki adam ederiz :ehe

c-timi

Üye
Download mod gelmiyorsa yappabilicek birşey kqalmıyor malesef
ben de biraz uğraştım usb hub bağlantısı felan kurulmadı multiloader görmedi
telefonu usb hata ayıklama moduna aldım sürücüleri tekrar kurdum multiloader öyle gördü ve yükledim sonra tekrar 1.2 ye döndüm

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim ama benimkinde hiç bir fonksiyon yok.Pembe ekran falan da yok.Hiç bir şey yok anlayacağın.Şarj falan da olmuyor.Download mode açılmıyor.

Bendekı sorunun aynısı kardes,ta kendisi. gittim garantiye götürdüm anakartı değişti ücrette vermedim umarım şanslıdırsın sende :)

asongur

Üye
aynı sorun bendede oldu telefonu acamıyorm download modada gecmıyo garantıyemı verıyım yanı sımdı acıl yardım:s

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
ah yahu, ne sabırsız bir milletiz biz yav!
sanki bi kaç hafta daha beklesek aç-susuz kalacağız...
eli kulağında, 2.0 final sürümü ha çıktı, ha çıkacak...
betasıyla kotasıyla ne uğraşıp durursunuz anlamam bi türlü...

oleştimaxi2

Üye
Garantisi var aynen,anakartın yandını sanmıyorum duman falan cıkmadı.yanmadıysa daha iyi değilmi niye ücret daha cok cıksın? :S
ya kusura bakmada güldürdün beni yaa . :D :D :D :D :D Duman falan çıkmadı dedin ya ona güldüm :D . Geçmiş olsun kardeş. İnşlah en masrafsız yoldan halledersin

Üst Alt