Samsung Wave 2 Bada 2.0 Güncellemesi Yaparken Telefon İptal. YARDIM ACİL. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 Bada 2.0 Güncellemesi Yaparken Telefon İptal. YARDIM ACİL. . .
Herkeze selamlar,bada 2.0 güncellemesini yaparken program hata verdi warning : security fail!! diye yabancı bi forumda o hatanın nedenının telefonun sarj aletini cıkarıp taktıktan sonra düzeldiğini yazmışlar,bende onu denedim fakat telefon komple gitti açılmıyor şuan usb den görmüyor,sarj aletını takıncada sarj olmuyor ilgilenip yorum yazan herkeze teşekkürler.Telefonu her hangi bir telefoncuya götürsem halledilebilirmi?

----------Eklendi @ 01:01:00 ---------- Yazıldı @ 00:48:42 ----------

Yokmu yardımcı oalcak kımse napayım cöpemi atayım telefonu şimdi :S

silver021

silver021

Üye
telefonun brick olmuş yani kullanılamaz hale gelmiş. üzgünüm ama burdan yapabiliceğin artık hiç birşey yok gibi. zaten samsungwaveturkiye forumdada bundan yakınanlar vardı. telefonu aldığın yere götür bence. biraz maliyetli olur ama artık bahtına ne kadar derlerse yaptırırsın.. ayrıca bada 2.0 hiç stabil değil arkadaşım sen ne diye zorlayıp geçmeye çalıştınki. şuanki beta sürümü bada 1.2 den bile çok çok kötü.

dj eşref

Üye
telefonunuz cökmüş eger yazılım atmasını bılıyorsanız telefonuza ölü yazılım atmayı deneyın yok bu işlerden anlamam dersenız teknık servıse goturun onlar hallederler

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunu ne kadar sürede hallederler sizce? bide parcası falan yanmış olabilirmi?

dj eşref

Üye
1 gun ıcınde yazılım atıp verırler fıyatına gelınce 15 TL yada 20 TL arası degısıyor parcaya gelınce yanma olayı yok ıcın rahat olsun

elan_wital

Üye
kardeş bnmde başıma gelmişti ilk önce samfirmware sitesinden jvkd sürümlü dosyayı indir sonra telefonun bataryasını bi şekilde doldur yada dolu batarya bul indirdiğin yazılımı multiloader ile yükle düzelir

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi gidip telefonu telpa ya verdim,çalışan kadının dedigini söyleyim size. bu tür olaylarda anakart değişio dedi senin boot uçmuş dedi :S nedemek bu?

esmekaya

Üye
Kardeş şu an itibarı ile aynı sorun benim de başıma geldi.Sen ne yaptın sorunu çözdülermi? Lütfen yardım et?
Ben şimdi gidip telefonu telpa ya verdim,çalışan kadının dedigini söyleyim size. bu tür olaylarda anakart değişio dedi senin boot uçmuş dedi :S nedemek bu?

atabozgeyik

Üye
Kardeş şu an itibarı ile aynı sorun benim de başıma geldi.Sen ne yaptın sorunu çözdülermi? Lütfen yardım et?

bende samsung 8500 kullanıyordum ılk basta vıdeoları gordum ılgımı cektı yuklemek ısterken hata verdı tel acılmıyordu tel garantıye verdım kıesden guncelleme yaparken baglantı koptu dedım tel yapıldı geldı eskı halıne dondu ustelık herhangı bı ucrette odemedım sımdı kıesden yukleme zamanını beklıyorum eger guncelleme yapmayı dusunen arkadaslar varsa rıske gırmeyın en ufak hata telefona zarar verıyo

esmekaya

Üye
Teşekkür ederim karde.Ben de en yakın zamanda göndercem garantiye umarım hallolur benimki de..

----------Eklendi @ 20:46:44 ---------- Yazıldı @ 20:45:11 ----------

bende samsung 8500 kullanıyordum ılk basta vıdeoları gordum ılgımı cektı yuklemek ısterken hata verdı tel acılmıyordu tel garantıye verdım kıesden guncelleme yaparken baglantı koptu dedım tel yapıldı geldı eskı halıne dondu ustelık herhangı bı ucrette odemedım sımdı kıesden yukleme zamanını beklıyorum eger guncelleme yapmayı dusunen arkadaslar varsa rıske gırmeyın en ufak hata telefona zarar verıyo
Teşekkür ederim karde.Ben de en yakın zamanda göndercem garantiye umarım hallolur benimki de..

yunuscinki

Üye
Herkeze selamlar,bada 2.0 güncellemesini yaparken program hata verdi warning : security fail!! diye yabancı bi forumda o hatanın nedenının telefonun sarj aletini cıkarıp taktıktan sonra düzeldiğini yazmışlar,bende onu denedim fakat telefon komple gitti açılmıyor şuan usb den görmüyor,sarj aletını takıncada sarj olmuyor ilgilenip yorum yazan herkeze teşekkürler.Telefonu her hangi bir telefoncuya götürsem halledilebilirmi?

----------Eklendi @ 01:01:00 ---------- Yazıldı @ 00:48:42 ----------

Yokmu yardımcı oalcak kımse napayım cöpemi atayım telefonu şimdi :S

arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım telefonu şarja taktım bir süre bekledim dawnload mode çalıştı tekrar yükledim ve şuan bada 2 umarım sizde düzeltirsiniz. :)

Üst Alt