Bada 2.0 Yüklerken Hata Vermesi Sonucunda Telefon Açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Yüklerken Hata Vermesi Sonucunda Telefon Açılmıyor.
Herkeze selamlar,dün wave 2 me bada 2.0 güncellemesi yaparken multiloader programının hata vermesı sonucunda güncelleme yarıda kaldı,ve telefon kendini iptal etti hiçbir sekılde acılmıor,download mode da girmiyor içinden birşey yandımı bilmiyorum,Garantiye götürdüm garantide alan kadın telefonu susturmuşsun sen dedi,anakart değişiyor genelde böyle şeylerde dedi ana kartı değiştirmek ne kadar fiyattır?bide ben ordan çıktıktan sonra başka telefonculara gittim,adamlar boot uçmuş getir yaparım 75 tl ye dedi ne yapayım ben şimdi telefonumu alıp cöpemi atayım,yardımcı olursanız cok minnettar kalırım . . .:(:vur

teksenle

Üye
down moda gecmesi lazim bendede cok yarida kesildi yanlis bisey yapmis olmalisin garanti varsa sansini dene derim

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Yarıda kaldı,yabancı bi sitedede yarıda kaldıgında ne yapılması gerektıgı yazıyordu adamlar bataryayı cıkarıp tekrar takın demiş onu yaptıktan sonra ztn telefon acılmadı birdaha:S

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
telefon download moda alınmıyorsa yapacak birşey yok gibi.. mecbur yaptıracaksın ama hangisine bilemem.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Umarım fazla masraf cıkmaz :(

ozan2020

ozan2020

Üye
sana hemen söluyorum dünde bana oldu götürdü babam 30 tl demişler kulanıcı hatası ve anakartı yandıgı için telefonum bunuda ücretsiz yapıcaklar dua et anakart yansın ;) yoksa çok masraf çıkar ;) anakart yanmışsa eger herşey ücretsiz

----------Eklendi @ 21:29:12 ---------- Yazıldı @ 21:28:18 ----------

garantisi varsa tabi :)

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var aynen,anakartın yandını sanmıyorum duman falan cıkmadı.yanmadıysa daha iyi değilmi niye ücret daha cok cıksın? :S

fullwar

fullwar

Üye
Kardeş telefonun muhtemelen firmware atarken brick olmuştur (yani kullanılamaz). Daha fazla kurcalamadan garantiye ver ve verirken multiloader, Bada 2.0 falan deme. Konuşurken kapandı, nette gezerken kapandı falan de. Zaten telefonu açabilmek için ilk yapacakları firmware atmak. Telefonunda birşey yandığını sanmıyorum. Eğer garanti dışı kaldığını söylerlerse her türlü telefoncu 30-40 liraya hallediyor. Kolay gelsin sana. Bu arada Ozan2020, yazarken klavye yalpaladı galiba, rot ayarı kaymış.

• Beğen
Tepkiler: Jimmy Francues
ozan2020

ozan2020

Üye
Verdim dedim samsung appsi güncellerken oldu ya birkere daha oldu bana ama samsung apps güncellerken oldu:) ama ordaki tekniksen içerdi götürdü getirdi :) kullancı hatası 30 tl olcak dedi babamda tmm demiş sonra olmadı demişler anakartı yanmış dediler garantiden olcakmıış :) ordan yırtım birdahada kiese gelmedim güncellem yok aga :)

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah dediğiniz gibi olur,ben kies den güncelleme sırasında telefonun rs attıgını ve bidaha açılmadıgını söyledim öyle yazdılar.

ozan2020

ozan2020

Üye
Anakartın yanarsa degişim bile oluyormuş telefon adam öle demiş anakart yanmasında duman çıkmaz içince bir kıvılcım atar o kadar :) hem 30 tl vericene garantiden olsun daha iyi ;) paran cebinde kalır ama cogu kişi geliyormuş oraya böle sorunlarla anakartı yanıyomuş genelikle

----------Eklendi @ 21:50:10 ---------- Yazıldı @ 21:49:13 ----------

ücret falan verdilermi

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
vermediler yarın mesaj atıyor burdan yazarım mesaj atacaklar yaırn

fullwar

fullwar

Üye
Bada 2.0 yüzünden kaç kişi telefonlarını kullanılamaz hale getirdi. Arkadaşlar firmware güncelleme, flashlama gibi konularda tecrübeniz yoksa riske girmeyin. Hem telefonsuz kalırsınız hemde dünya paranız sokağa gider. Bunlar ucuz aletler değilki. Güncelleme konularını açan arkadaşlar lütfen büyük puntolarla uyarıda bulunsunlar ve işi bilmeyenlerde başka yerlerden aşırma yapıp işte böyle yapılıyor, böyle yükleniyor diye konu açmasın. Bekleyin 1-2 aya muhtemelen final sürümü çıkar ozaman kiesten güvenle yüklersiniz.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Haklsıın kardeş,yaptık bi hata işte

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Bada 2.0 yüzünden kaç kişi telefonlarını kullanılamaz hale getirdi. Arkadaşlar firmware güncelleme, flashlama gibi konularda tecrübeniz yoksa riske girmeyin. Hem telefonsuz kalırsınız hemde dünya paranız sokağa gider. Bunlar ucuz aletler değilki. Güncelleme konularını açan arkadaşlar lütfen büyük puntolarla uyarıda bulunsunlar ve işi bilmeyenlerde başka yerlerden aşırma yapıp işte böyle yapılıyor, böyle yükleniyor diye konu açmasın. Bekleyin 1-2 aya muhtemelen final sürümü çıkar ozaman kiesten güvenle yüklersiniz.

budur!
teşekkürler arkadaşım...

ozan2020

ozan2020

Üye
ya sorun multiloderin hata vermesin dün bendede verdi hata bir çok kişide vermişti hatta tek ben degilmişim bugün teli yollıyan :) ayrıca

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
allahtan bende hata vermedi, multiloadet daha önce denemedim bada 2 le denedim sorunsuz.., şimdi ml profesyoneli gbiyim, 15 dakikada indirip kuruyorum :ehe

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
tht garantiden gelsin benimkinede kursana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:DD:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kies üzerinden beklesenize biliyorum hala çıkmadı ama beklemek daha ii olucak

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sence tahmınen ne kadar sürer çıkması?

Üst Alt