kinger1905
Üye
Gece gece çok güldüm))) sağol
Kolay Gelsin
okuman yazman olsa yanlış kişiye bilmiş bilmiş konuşuyor demessin. telefonun en büyük eksiği flash playerdir ve bu eksiği ne kadar dile getirsek azdır. neyin peşindesin bilmiyorum ama mantıklı bir şeyin peşinde olmadığın belli. eğer halinden memnunsan problem yok kendini zahmete sokup yorum yazmasaydın. yok eğer problem varsa yanlış saftasın...Hocam bırakn allh aşkına neler neler yazdnz anlattnz forumlarda hatta bunn içn twit bile actınz adam hala flash playerı soylemenın derdınde. Gayette okuması anlaması var olan yaratıklarz ınsn bırsey yazmdn once arastrir sorar öğrenr boyle bilmeden bilms yorumlar yaparak kendini küçk düşürmesi bizleri sadece eğlendirir
okuman yazman olsa yanlış kişiye bilmiş bilmiş konuşuyor demessin. telefonun en büyük eksiği flash playerdir ve bu eksiği ne kadar dile getirsek azdır. neyin peşindesin bilmiyorum ama mantıklı bir şeyin peşinde olmadığın belli. eğer halinden memnunsan problem yok kendini zahmete sokup yorum yazmasaydın. yok eğer problem varsa yanlış saftasın...
Ben dogru taraftaym aydink hocam bilyr ve konusyor bada isLetimini turkiyeye acan sorunlarin cozmlerini soyleyn yegane insnlarda biri bu seyleri yapms ve habersz cahlce sen bu adama tuttp flash playeri dile getrsen iyi olur dersen hepimizi guldurursn. Saygi cercevesini acip forumu kirletmesn iyi olr suan cvp veriosam egr senn bu seviyesiz cvbina sadece aydnk hoca icindr. Ayrica sen soylemesen biz bilemeycktk flashn ekskligini minmettarz.
eveeeeettt. araya nokia reklamı da almışız ama gerekli değerlendirme yapılmış.
neden ara sürümlere kafayı takıp gerçek stabil sürümlerin türkiye'de tüm avrupa ile beraber kiese verildiğini anlamıyoruz. 1.0.2 ve 1.2 e stabil halini verdiler. o arada çıkan sürümlerin bir çoğunu kurdum kullandım. mutlaka bir sorunu var hepsinin de. tıpkı şu an çıkan 2.0.1 gibi. mavi ekran verecek yada kendini kapayacak diye menüye girmeye korkuyor yükleyenler.
aşağılık kompleksi nerden bulaştı üzerimize bu kadar anlamıyorum. halbuki işin en kaymaklı sürümünü biz kullanıyoruz. kobay biz değiliz diğer avrupa sürümleri. orda deneniyor. hah bu olmuş deyince türkiye'de kiese düşüyor. bence samsung bu konuda türkiy'yi kaybetmemek için akıllıca davranıyor.
Flash Player desteğine gelince Android harici tüm akıllı telefonların sorunu o. dışardan flash player güncelleme paketi vs. yüklenmiyor.
bırakın artık mavra okumayı forumda. biz bir tarafımızı da yırtsak o samsung ile çalışan yaklak 100 kişilik geliştiriciler yapıyor bu adapte işini. biri çıkar ben nasıl yapacağımızı biliyorum der o zaman amenna. onunda anlatılacağı yer burası değil sanırsam.
Gerçeklerle alakası olmayan bir yazı.
Bada 2.0 ın daha betası yok ortada. Kimse kullanmıyor hatta bence Samsung un derlediği bir Alpha versiyon bile yok şu anda. Bada 1.2 nin Resmi versiyonu yılbaşından itibaren yayınlanacak dendi ve bunun Avrupadan başlanacağını belirtti Samsung bugün Almanyada Kies den yayınlanmış sanırım. Samsung Bada 1.2 ye geçişin tüm dünyada 1 Ay içinde tamamlanacağını da belirtti. Bunu sebebi de Localizasyon dedikleri bölgesel ayarlardır, Samsung FW leri bölgesel olarak farklılıklar arzeder Almanın Hollandalının kullanacağı Widget farklıdır, Avrupa FW lerine Konuşma kaydı konmaz diğer bölgelerde vardır vs vs. Ayrıca Operatörlerin sattıkları telefonlar için ayrı yazılım kullanılır operatör menüleri, operatör widget ları konur.
Yinede bölgeler arası farklar maksimum 1 ay içinde tamamlanır.
Resmi Bada 2.0 a daha 6-7 ay var, şimdiden onu beklemeye başlarsanız işiniz var.
Betası çıktığında ben kullanacağım garanti umrumda değil, bir şekilde garantilik bir şey olursa telefonu eski haline yakın duruma getiririm.
Kolay Gelsin
peki o değilde aklıma takılan bi soru
adobe yakında flash player 11 i tanıtacak yakındır betalarını dağıtıyor bada 2 de hala flash player 10 var yani flash lite 4
peki 11 çıkınca ne halt yicez bu defa bada 3 diye ağzımızı açıp bekleyecekmiyiz ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?