Bada 2.0.1 Yeni Sürüm (En son sürüm) S8500XPKG6

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
bşey sorucam önceki sürümlerde kmi resmleri açmıordu telefn :/ bu sürümde açıormu ki ?? bilgisi olan varmı

ya bnmde fotografcıda cektırdıgım bı foto var.
Boyutu 8mb civarı 1.2 de rahat acılıodu. Fakat bu surumde acılmıo :angry:

• Beğen
Tepkiler: mustafa1800

alperkurucu

Üye
divx mkv oynatmasi nasil acaba?

----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:33:34 ----------

birde arkadaslar usb suruculerini yuklememizmi ne lazimmis. bu 2.0.1 i indirdim icinde oyle birsey yok birde multiloader 565 war boot kismi pasif secilemiyor 564 le kursam olur mu? kuran arkadaslardan ricam nelere dikkat etmemiz lazim?

erem.qns

erem.qns

Üye

• İlk önce tüm sorumluluk sizlere aittir.Sonuc olarak zorla yaptırmıyoruz.
  • Hafıza kartını ve sim kartını çıkartın ve telefonun sarj durumu iyi olsun.
  • Dosyaları Multiloader'a bu sekılde tanıtın.
  • Telefonu Download Moda al( Ses kısma + No + Kilitleme)
  • Sonra telefonu pcye tak ve bekleyin.
  • Download tusu aktıf olsada bekleyin (5 dk )
  • Ardından Downloada tıklayın ve işlemi başlatın.
  • İşlem bittikten sonra cihazın açılmasını bekleyin.
  • Sonra ayarlarını yap ve kullanmaya baslayın..
  • Güle güle iyi günlerde kullanın...

alperkurucu

Üye
erem kardes usb surucusu felan kurmak lazim mi. bir videoda kurmassaniz telefon brick olur diyor. birde multiloader bende boot tiklanmiyor secilemiyior yani 565 te 564 le kuran arkadas var mi ?

erem.qns

erem.qns

Üye
bende kies kurulu oldugu için driver kurmadım. Eğer kies varsa pc de gerek yok driver kurmaya.
Ztn driver yoksa multiloader download ı aktif etmez. Ben versiyonun içinde gelen multiloaderı kullandım.
Download işaretli olması gerek Boot'un aktif olması için

gs2

Üye
gerı kafalı arkadasım o kameranın focus ozellgınden kaynaklanıyor sen dıbınde duran adama bakarken odaklanmadıgın uzaktakı arkadasını net mı bulanık mı goruyorsun :D:D
senın goz nızamın bozuk bence :D:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah

----------Eklendi @ 15:32:00 ---------- Yazıldı @ 15:30:57 ----------

HaLa IsrarLa Kamerada Sorun War diyorum :)
Daha Net Cıkması Lazim .
Sadece Sigara Paketi deqiL .
Fotoda kLawye buLanık duruyor ...
Neyse Göz Zevki
Ben Begenmedim .
Tartişma cıkmasın ben 2.0 fLL surum bekLemekden yanaym

gerı kafalı arkadasım o kameranın focus ozellgınden kaynaklanıyor sen dıbınde duran
adama bakarken odaklanmadıgın uzaktakı arkadasını net mı bulanık mı goruyorsun
senın goz nızamın bozuk bence
:ah:ah:ah:ah:aha::aha::aha::aha::aha:

fullwar

fullwar

Üye
GS2 sakin ol, kimseye hakaret etmeye gerek yok. Güzel bir şekilde söyleyebilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: erem.qns

alperkurucu

Üye
arkadaslar kurulumu yaptim. ilk dikkstimi ceken wifiden baglanamiyorum. 3g dende ayni sekilde :)) birde anormal yavas. neden olabilir acaba? tepkime suresi gec. telefon cok kasiyor yapabilecegim birsey var mi?

fullwar

fullwar

Üye
Dostum yapabileceğin çok bir şey yok gibi. Beta olduğu için sistem hala stabil değil ama bir önceki Beta sürüme göre çok yol katedilmiş. Dha stabil bir sürüm yada final sürümde muhtemelen bu sıkıntılar olmayacaktır.

totx

totx

Üye
klasor acma guzel olmus bayağı kullanişli hale geliyor sistem

mustez

Üye
slm wave 8500 kurarken multiloderde ****** port open error hatası variyor bilgisi olan arkadaş varsa bir cevap yazabilirmi.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
gerı kafalı arkadasım o kameranın focus ozellgınden kaynaklanıyor sen dıbınde duran adama bakarken odaklanmadıgın uzaktakı arkadasını net mı bulanık mı goruyorsun :D:D
senın goz nızamın bozuk bence :D:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah

----------Eklendi @ 15:32:00 ---------- Yazıldı @ 15:30:57 ----------

gerı kafalı arkadasım o kameranın focus ozellgınden kaynaklanıyor sen dıbınde duran
adama bakarken odaklanmadıgın uzaktakı arkadasını net mı bulanık mı goruyorsun
senın goz nızamın bozuk bence
:ah:ah:ah:ah:aha::aha::aha::aha::aha:

Kendini ispatLamaya caLisan bir ergen daha :) :)
KazayLa Doğdugun yada sabun köpüğünden dunyaya geLdigin beLLi
Fakir insan seni :off:
TeknoLojik biLgin 0 , buLanık resme biLe Net diyorsunuz ya bravo size
ne anLar senın gibi yobaz insan fotografdan
Neyse.
HaLa geLmiş Beta sürümündeki Kamera driverının tam sürümden iyi resim cektıgını iddaa ediyorsun
Forumda yazamasamda suan sana nasiL kufur ettigimi tahmın edebLirsin .
Sabuncuk :naughty:

zmatyar

zmatyar

Üye
mavi ekran kodlarını nasıl giricez üstadlar

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Çok fazla mavi ekran hatası alıyorsanız;

*#7092463*#
debug
debug level
low
save

alperkurucu

Üye
Arkadaslar gayet guzel ama kasilmalar var telefonda gercekten acayip gelistirmisler. adam gibi face kullanabiliyorum. ama windows live uygulamasinda eskisindeki gibi online olan kisileri gostermeme durumu halen sozkonusu belkide sebekedendir. birde forumlardan birinde özel kodlar girerek bada 1.2 deki oyun ve uygulamalarin calismasi icin bir yontem anlatilmisti onu simdi bulamiyorum haberi olan var mi?

halil45

Üye
iki betayıda telefonumda denedim ilkinde :angry: geri bada1.2 ye dönecektim ki yeni S8500XPKG6 yayınlandı gerçekten bu beta sürüm daha iyi :oke: bence final sürüm ağustos ayı içerisinde bu şekilde sızdırılır eylül ayında kies e düşer gibi :hmmm ...:)

osaylev

Üye
arkadaşlar ben indirdim fakat ne yaptıysam yükleyemedim download simgesi aktif oluyor ama hiç bişey başlamıyor acaba bişeyler eksikmi yapıyorum kurulumu nasıl yapacamızı düzgün yazabilirmisinizzzzzz tşk

Üst Alt