Bacak kıllarımı jiletle kestim

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ben bu kıllara bir kere bulaştım tövbe ettim bi daha yanından bile geçmeyeceğim.la ne lanet birşey kesiyon çıkıyor kopartıyon yine çıkıyor yakıyon daha gür çıkıyor :stres:

ModX

ModX

Moderator
daha gür çıkar

Invoke

Invoke

Üye
foto at. :D
-ma sakın. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Dede

MaxipmaN

Üye
Bari favori makinesi vuraydin

Revengeful

Emekli Yönetici
Kestikten sonra sormak..

KayraBey

KayraBey

Üye
Krem kullan.

SHS

SHS

Üye
bende omuzları kestiydim denize gidecem diye 6 kestim 26 oldular :d:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
uzun lafın kısası ömür biter kıllar bitmez :bann:

ModX

ModX

Moderator
testi kırılmış :halay2:

Aşık Yolcu

Üye
Bacak kılı bir erkeğin doğasında vardır. Ayrıca İslam dini erkeklerin bacak ve göğüs kıllarını kesmesine müsaade etmemiştir.

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Cinsiyetii değiştir :eller:

Şaka şaka. Uzun bir şey giyebilirsin

paradox07

paradox07

Üye
bacaginda sakal cikacak ne olcak,artik yetiskin oldugunda yuzunle birlikte ayagini da tiras edersin :) kardesim azicik arastirip yapsana ne yapacaksan.neyse bu sana iyi ders olmustur.bi daha ne yapacaksan arastirirsin artik :) bir musibet bin nasihatten iyidir diyorlarya iste onu demek istedim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tatlı dille söylersen çıkmazlar :) :) :)

-efşan

-efşan

Üye
la jilet kullanmayın. Kılınız döner :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Güney kutbunda değiliz, yaz haziran itibari ile başlıyor. Sen yazın şort giyecem diye bacakları almışsın. Yaza kadar daha gür bir şekilde çıkacak

doctorrr

doctorrr

Üye
Arkadaşlar bu sitede neden herkesin derdi hep kıl tüy. Adamı hasta ettiniz en sonunda ya

vedat1966

vedat1966

Üye
Ağda yapmalısın bence. Yaza kadar bir şey kalmaz.

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Jiletle kesmek daha kalın ve gür çıkartmaz.Bu bilinen bi yalnıştır.Böyle sanılmasının sebebi bi arkadaşında dediği gibi kesiş açısıyla ilgilidir.Var olan kılı jiletle çapraz kestiğiniz için jilet daha kalın gibi gözükür.Ve ayrıca daha siyah gözükmesinin sebebi ise kesmeden önce ki kıllar güneşe maruz kaldığı için rengi daha açık durur.Kesildikten sonra çıkan kıl güneş görmediğinden kıl daha siyahmış gibi gözükür.Jilet kıl sayısını arttırmaz ve daha gür yapmaz o konuda rahat olabilirsin.

Üst Alt