çok kötü duruyordu ve yazın şort giyemiyordum ne yapmalıyımDaha gür çıkar ve çıkarken çok kaşındırır. Niye kestin ki?
Çok saçma, yapacak bişey yok daha gür çıkacak bidaha böyle bişey yapmayın bence.çok kötü duruyordu ve yazın şort giyemiyordum ne yapmalıyım
hep uzarmı6 ay ömrün kaldı, sevdiklerinle vedalaşmaya başla.
Niye bacağı jiletliyorsunuz nasıl olsa tekrar çıkmayacak mı? Hem çok büyük bir kesit, kurtulmak için tek care lazer epilasyon, tabi canınız bir hayli yanacak. Bir daha böyle şeyleri denemeyin derim
hep uzarmı
Jilet kökten kesmediği için kökü daha çok güçlendirir. Bende eskiden kesmiştim ama amaç tüyü azaltmak değil merak etmiştim nasıl oluyor diye gayet güzeldiya bende kulak tüylerimi kestim ne yapmalıyım baya oldu keseli .şimdi daha çabuk uzuyorlar lazerden başka yolu yokmu bunun

fazla takmayın ama doğanız ne ise onu kabullenin bende sizin gibi kıl konusunda zenginim ama rahatsızlık duymuyorum makarasına kız arkadaşıma epilasyona gidecem diyorum sakın gitme falan filan yani anlıycağın erkeklerin doğasında var usta rahat olacan 
AYNEN KARDEŞİM.Abi kıllarınızı alcaksanız tuy dokucuyle alın niye zorluyosunuz jiletle