Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye
senin ki olması gereken..
diğer türlü ben olsam iade ederdim, takıntılıym biraz :ehe
Turkcell kendi uygulamarını yüklemek için çıkartıp tekrar paketledilerse karışıklık olmuş olabilir, mümkün müdür?

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Turkcell kendi uygulamarını yüklemek için çıkartıp tekrar paketledilerse karışıklık olmuş olabilir, mümkün müdür?

paketleme işini Turkcell'in yaptıgını zannetmiyorum. Turkcell yazılımları, Nokia-Microsoft tarafından cihaz Turkcell'e gelmeden yükleniyordur bence.. Tabi tahmin..

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim şarj aleti den bahsediyorsanız benimkide beyaz arkadaşlar yalnız birşey farkettim benim telefonda turkcelle ait hiç uygulama yok genpa garantili

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Benim şarj aleti den bahsediyorsanız benimkide beyaz arkadaşlar yalnız birşey farkettim benim telefonda turkcelle ait hiç uygulama yok genpa garantili

o siyah kablo ne peki, farklı mı o sarj aletinden.. :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bu arada hasta oldum video da kablosuz şarj za acayip ilgi duyulur buna benden demesi

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar telefona kılıf bulabilen olou mu ya ?

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

o benim c6-01den kalan usb kanlom erindim onu taktım o ara arkadaşım;)

o zaman sıkıntı yok :) o zaman sarj aparatı ve kablosunun hepsi beyaz.. çünkü siyah cihazlardan da beyaz çıkıyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

phantomddl

Üye
Bizim niye kedimiz yok dedim ve sonuç:

[video=youtube;c6GCIfnz578]http://www.youtube.com/watch?v=c6GCIfnz578[/video]

Hatta arkadan geçen at arabamız bile var :dry:

Bu arada 720p'de kalmış ayar 1080p olmadığını yeni farkettim kusura bakmayın :kotu:

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve gdervisoglu
nofear3458

nofear3458

Üye

olabilir benimki beyaz arkadaşım bugün patronada aldık Bi tane :D
hayırlı olsun.sen hangi timden ve kaça aldın abi ben bugün teleses-tim'de birtane beyaz bulabildim fiyatıda:1700 tl idi fiyatı,taksit seçenekleri ve rengi bana uymadığı için almadım.sivas'taki timlerin çoğu akşama doğru yada yarın gelir dedi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlı olsun.sen hangi timden ve kaça aldın abi ben bugün teleses-tim'de birtane beyaz bulabildim fiyatıda:1700 tl idi fiyatı,taksit seçenekleri ve rengi bana uymadığı için almadım.sivas'taki timlerin çoğu akşama doğru yada yarın gelir dedi.
kardesim Ben köşe dönerin üstünde çınarlar iletişimden aldım patronada taştanlardan aldık

nofear3458

nofear3458

Üye

kardesim Ben köşe dönerin üstünde çınarlar iletişimden aldım patronada taştanlardan aldık
sabah çınarlara gittiğimde bayan çalışanlardan biri cihaz var ama fiyatı belli değil dedi,dolapları felan aradı ama bulamadı.bende aöf bürosuna gittim geldim birdaha çınarlara uğradım bu seferde birtane vardı ama dün sattık dedi.taştanlar'da akşama doğru gelebilir demişti kaça aldınız taştanlar'dan.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Patron 1600 dedi bende faturasına baktım doğru ama patronun sıkı arkadaşı yoksa vermezdi 1750 falan demiş galiba sende tanıyan biri varsa onunla git derim benimki genpa onunki kvk

- - - Eklendi - - -

Bu arada dün. Ki alanda bendim işte

nofear3458

nofear3458

Üye
taştanlarda çalışanlardan biriyle baya muhabbet ettik hatta bana note II yi önermişti.sana birşeyler yaparız demişti bana 1600 e vermese zaten almam çünkü diğer mağazalara düştüğünde daha ucuz olacağını düşünüyorum,kazık yemek istemem.kvk'lı teller genpadan daha ucuz oluyor ama ne iş anlamadım.neyse ben onu 1600'e çekerim herhalde.taştanlarda hangi renkleri mevcut,sarı varmı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
renk. Varmı bilmemde ikimizde beyaz aldık numarasını veriyim ararsan 03462219292

Üst Alt