gdervisoglu
Üye
Benim şarj aletim ve kulaklığım beyaz![]()
senin ki olması gereken..
diğer türlü ben olsam iade ederdim, takıntılıym biraz

Benim şarj aletim ve kulaklığım beyaz![]()

Turkcell kendi uygulamarını yüklemek için çıkartıp tekrar paketledilerse karışıklık olmuş olabilir, mümkün müdür?senin ki olması gereken..
diğer türlü ben olsam iade ederdim, takıntılıym biraz![]()
Turkcell kendi uygulamarını yüklemek için çıkartıp tekrar paketledilerse karışıklık olmuş olabilir, mümkün müdür?
Benim şarj aleti den bahsediyorsanız benimkide beyaz arkadaşlar yalnız birşey farkettim benim telefonda turkcelle ait hiç uygulama yok genpa garantili

o benim c6-01den kalan usb kanlom erindim onu taktım o ara arkadaşımo siyah kablo ne peki, farklı mı o sarj aletinden..![]()
Allah iyiliğini versin
o benim c6-01den kalan usb kanlom erindim onu taktım o ara arkadaşım![]()

eBay'de ve Amazon'da var şu anlık.arkadaşlar telefona kılıf bulabilen olou mu ya ?
o benim c6-01den kalan usb kanlom erindim onu taktım o ara arkadaşım![]()
o zaman sarj aparatı ve kablosunun hepsi beyaz.. çünkü siyah cihazlardan da beyaz çıkıyor.o zaman sıkıntı yoko zaman sarj aparatı ve kablosunun hepsi beyaz.. çünkü siyah cihazlardan da beyaz çıkıyor.

hayırlı olsun.sen hangi timden ve kaça aldın abi ben bugün teleses-tim'de birtane beyaz bulabildim fiyatıda:1700 tl idi fiyatı,taksit seçenekleri ve rengi bana uymadığı için almadım.sivas'taki timlerin çoğu akşama doğru yada yarın gelir dedi.
olabilir benimki beyaz arkadaşım bugün patronada aldık Bi tane![]()
kardesim Ben köşe dönerin üstünde çınarlar iletişimden aldım patronada taştanlardan aldıkhayırlı olsun.sen hangi timden ve kaça aldın abi ben bugün teleses-tim'de birtane beyaz bulabildim fiyatıda:1700 tl idi fiyatı,taksit seçenekleri ve rengi bana uymadığı için almadım.sivas'taki timlerin çoğu akşama doğru yada yarın gelir dedi.
sabah çınarlara gittiğimde bayan çalışanlardan biri cihaz var ama fiyatı belli değil dedi,dolapları felan aradı ama bulamadı.bende aöf bürosuna gittim geldim birdaha çınarlara uğradım bu seferde birtane vardı ama dün sattık dedi.taştanlar'da akşama doğru gelebilir demişti kaça aldınız taştanlar'dan.
kardesim Ben köşe dönerin üstünde çınarlar iletişimden aldım patronada taştanlardan aldık
google amcadan bulmuştum zaten.yinederenk. Varmı bilmemde ikimizde beyaz aldık numarasını veriyim ararsan 03462219292