Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Video çekimi harika değilmi ya,yoksa yanılyoruyum

digitayf

Üye
Bende kayseripark nokia shop dan beyaz renk telefonumu bugun aldım , ben inanılmaz memnunum herkese öneriyorum , sorusu olanlara cevap vermek isterim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan,çok ağırmı cihaz yani rahatsız edecek derece de demek istedim.ağırlık dengesi iyi ayarlanmış mı

phantomddl

Üye
:ah

Böyle örnekler bekliyoruz senden :bye2:

Şu anlık 2 Tane fotoğraf yayınladım, heyecan artsın diye yavaş yavaş yüklüyorum :aha:
Şaka bir yana güzel bir video çekmeyi düşünüyorum yarın, bakalım :hmmm

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
3 ay ertelemeli 12 ay taksit yapsalar tadından yenmez.. yılbaşı geliyor yaparlar belki hı :naughty:

alo123

Üye
Bende kayseripark nokia shop dan beyaz renk telefonumu bugun aldım , ben inanılmaz memnunum herkese öneriyorum , sorusu olanlara cevap vermek isterim
Bol bol resim bekliyoruz beyaz lumiadan :D

enterneoll

enterneoll

Üye
alanlara hayırlı olsun uygulama sayısı artınca belki alabilirim ama çok zor :D

digitayf

Üye
Bol bol resim bekliyoruz beyaz lumiadan :D

telefon su anda sarjda sabah işim olduğu için ancak akşam ilgilenebildim, bol bol resim ekliyeceğim yakında akşam şantiyeden cıkarken hafif aydınlık ortamda ( saat20:00) resmen akşam üstü aydınlığında resim cektim . Gundüz performansı cok cok iyi değil bence ayarlarda bi sıkıntı var , güncellenerek düzelir diye umuyorum. Gerci ayarda yapamadık ama :)

Ben agır telefon seviyorum acıkcası ağır derken cok agırda değil ! Telefon gercekten büyük o yüzden agırlık guzel dağılmış yormuyor, daha önce söylemiştim S3 gibi elden ucmuyor. Telefonun malzeme kalitesi cok yüksek , beyazı parlak siyahı mattı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada nokia shop dan telefonu ilk alan kişi olduğum için telefonla birlikte fotorafımı cektiler :) ( izin alarak tabi) ne yapıcaklar resimleri bilmiyorum ama böyle bir istek gelmiş merkezden sanırım yada kandırdılar beni :))))

yasirtaha

yasirtaha

Üye

resimler de benden şarjım dolsun telefonun fotoğraf performansına bakacam sizlerlede paylaşırım

- - - Eklendi - - -

benim telefonun kutuyuda çocuk açtı ve ilk incelemeyi o yaptı rica etti kıramadım

nanotex

nanotex

Üye
Herkes beyaz mı aldı yahu :D

m542tf

m542tf

Üye
telefon su anda sarjda sabah işim olduğu için ancak akşam ilgilenebildim, bol bol resim ekliyeceğim yakında akşam şantiyeden cıkarken hafif aydınlık ortamda ( saat20:00) resmen akşam üstü aydınlığında resim cektim . Gundüz performansı cok cok iyi değil bence ayarlarda bi sıkıntı var , güncellenerek düzelir diye umuyorum. Gerci ayarda yapamadık ama :)

Ben agır telefon seviyorum acıkcası ağır derken cok agırda değil ! Telefon gercekten büyük o yüzden agırlık guzel dağılmış yormuyor, daha önce söylemiştim S3 gibi elden ucmuyor. Telefonun malzeme kalitesi cok yüksek , beyazı parlak siyahı mattı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada nokia shop dan telefonu ilk alan kişi olduğum için telefonla birlikte fotorafımı cektiler :) ( izin alarak tabi) ne yapıcaklar resimleri bilmiyorum ama böyle bir istek gelmiş merkezden sanırım yada kandırdılar beni :))))

artist yapcaklar seni :ehe

phantomddl

Üye
- - - Eklendi - - -

İzmir'de benim de fotoğrafımı çektiler. Nesim bey(konuyu açan kişi) de var dı yanımda, bilmiyorum ne yapacaklar artık :aha:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
ben olsam kırmızı yada sarı alırdim ama şuan market eksik biraz daha gelişsin düsünecem artık

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
İzmir'de benim de fotoğrafımı çektiler. Nesim bey(konuyu açan kişi) de var dı yanımda, bilmiyorum ne yapacaklar artık :aha:

kuru kuru fotograf çekeceklerine ilk alanlara falan kablosuz sarj aleti verselerdi bari, hayret biişey :dry:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
elde bu kadar kaba durdugunu bilmiyordum alicaktim ama vazgectim.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

resimler de benden şarjım dolsun telefonun fotoğraf performansına bakacam sizlerlede paylaşırım

- - - Eklendi - - -

benim telefonun kutuyuda çocuk açtı ve ilk incelemeyi o yaptı rica etti kıramadım

gördüğüm kadarıyla bazı sarj aletleri beyaz bazıları siyah.. Burada bir anormallik yok tabi..
İşin ilginç tarafı, beyaz telefonlardan siyah sarj aleti çıkarken, siyah telefonlarda beyaz sarj aleti görüyorum. Nokia kendince bir kombin mi yaptı acaba kutu içeriğini dizerken :)

phantomddl

Üye
gördüğüm kadarıyla bazı sarj aletleri beyaz bazıları siyah.. Burada bir anormallik yok tabi..
İşin ilginç tarafı, beyaz telefonlardan siyah sarj aleti çıkarken, siyah telefonlarda beyaz sarj aleti görüyorum. Nokia kendince bir kombin mi yaptı acaba kutu içeriğini dizerken :)

Benim şarj aletim ve kulaklığım beyaz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: gdervisoglu

Üst Alt