Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye
Çok teşekkürler içim rahatladı hayırlı olsun tekrar :) Bende %75 beyaz alıcağım bu resmi gördükten sonra :)

Rica ederim :) fakat yüksek kontrasta ayarlayınca hemen hemen herşey siyah beyaz oluyor, ikonlar daha sadeleşiyor mesajlarda falan. Yani sadece ana ekranı değil neredeyse bütün telefonu değiştiriyor. Gösteririm arzu edersen, bir kaç fotoğraf çekip.

alo123

Üye
Rica ederim :) fakat yüksek kontrasta ayarlayınca hemen hemen herşey siyah beyaz oluyor, ikonlar daha sadeleşiyor mesajlarda falan. Yani sadece ana ekranı değil neredeyse bütün telefonu değiştiriyor. Gösteririm arzu edersen, bir kaç fotoğraf çekip.
Zahmet olmazsa çok sevinirim :)

Toros542

Toros542

Üye
cihaz alan arkadaslar hayırlı olsun güle güle kullanın.ben biraz daha bekliyecem bu arada 820 nin fiyatı ne kadar acaba bilen varmı?benim bütce ancak 820 ye yeter.920 suan biraz pahalı bence

phantomddl

Üye
820 Aralık ayında satışa başlancakmış Nokia shop'un dediğine göre ama fiyat vermediler.

Bluetooth ile Nokia Asha 302'ye dosya gönderip aldım. Sorun çıkmadı

Bu arada Kablosuz şarj cihazı 120 TL yarından itibaren Nokia Shop'lar satacakmış, en azından İzmir'deki satacak. Yanlız fatboy değil, Charging plate diye geçen aksesuar bu. İlgilenen var ise yazayım dedim :)

• Beğen
Tepkiler: barbin3900
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
820 Aralık ayında satışa başlancakmış Nokia shop'un dediğine göre ama fiyat vermediler.

Bluetooth ile Nokia Asha 302'ye dosya gönderip aldım. Sorun çıkmadı

Bu arada Kablosuz şarj cihazı 120 TL yarından itibaren Nokia Shop'lar satacakmış, en azından İzmir'deki satacak. Yanlız fatboy değil, Charging plate diye geçen aksesuar bu. İlgilenen var ise yazayım dedim :)

oy oy oy diğer aksesuarların fiyatını düşünemiyorum..

diğer dediklerime bakabildin mi, aramalarda video araması var mı? yığın depolama ve zil sesi değiştirme, bir de video ses kayıt bilgileri :bye2:

phantomddl

Üye
oy oy oy diğer aksesuarların fiyatını düşünemiyorum..

diğer dediklerime bakabildin mi, aramalarda video araması var mı? yığın depolama ve zil sesi değiştirme, bir de video ses kayıt bilgileri :bye2:

Video aramaya bakamadım malesef - Kontör yok :ehe

Skydrive'a fotoğraf falan eklemeyi denedim, ama bilgisayara hiç bağlamadım telefonu daha.

Zil sesi değiştirebiliyorsun, istediğin dosyayı zil sesi yapabiliyorsun ama sanıyorum mesaj ve email sesleri için geçerli değil sadece aranma sesi için.

Yüksek sesleri iyi kaydediyor, gayet temiz ama ancak yarın öğlen bir video çekip yollayabilirim çünkü evde uyuyanlar var, deneyeyim dedim ama baktım evde sorun çıkacak, vazgeçtim :kotu:

Yarına bir video çeker koyarım, gün ışığında fotoğraf denemeleri de yaparım :)

- - - Eklendi - - -

USB ile bağladım, direkt sürücü olarak görüyor.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Video aramaya bakamadım malesef - Kontör yok :ehe

Skydrive'a fotoğraf falan eklemeyi denedim, ama bilgisayara hiç bağlamadım telefonu daha.

Zil sesi değiştirebiliyorsun, istediğin dosyayı zil sesi yapabiliyorsun ama sanıyorum mesaj ve email sesleri için geçerli değil sadece aranma sesi için.

Yüksek sesleri iyi kaydediyor, gayet temiz ama ancak yarın öğlen bir video çekip yollayabilirim çünkü evde uyuyanlar var, deneyeyim dedim ama baktım evde sorun çıkacak, vazgeçtim :kotu:

Yarına bir video çeker koyarım, gün ışığında fotoğraf denemeleri de yaparım :)

- - - Eklendi - - -

USB ile bağladım, direkt sürücü olarak görüyor.

çok teşekkürler..

video araması ile ilgili kontor şart değil aslında, seçeneklerde öyle bir özellik olup olmadığna bakabilirsin..

video ses özellikleri de derken, çektiğin rastgele bir videoyu bilgisayara atıp, sağ tuş yapıp özelliklerden ses özelliklerinin kontrolünü yapabilirsin..

Mesela bu video özellikleri 920 ye ait görünüyor.. Eğer sende de böyleyse maalesef biraz üzücü olacak benim için..

phantomddl

Üye
çok teşekkürler..

video araması ile ilgili kontor şart değil aslında, seçeneklerde öyle bir özellik olup olmadığna bakabilirsin..

video ses özellikleri de derken, çektiğin rastgele bir videoyu bilgisayara atıp, sağ tuş yapıp özelliklerden ses özelliklerinin kontrolünü yapabilirsin..

Mesela bu video özellikleri 920 ye ait görünüyor.. Eğer sende de böyleyse maalesef biraz üzücü olacak benim için..

Evet mono kaydediyor ondan bahsediyorsan.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Evet mono kaydediyor ondan bahsediyorsan.

:tşk: umarım nokia bir güncelleme ile stereo ses kaydına imkan tanır..

Bu arada bir de bıçak ve varsa çekiç ile bir sağlamlık testi de yapabilir misin :ehe

phantomddl

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gdervisoglu
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayırlı olsun iyi telefon

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım şimdi aklıma geldi bana sık lazım olan bir şey aslında kamera flası bağımsız yanıp ışık yerine kullanılıyormu acaba

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
şu micro sd nasıl oluyor takılmıyor galiba öyle duydum

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar kasım 19 da satışa çıkacak ya Turkcell de nasıl var yokki

- - - Eklendi - - -

şimdi sordum bağcılar güneş li meydanda daha gelmedi bekliyoruz dediler siz nasıl alıyor sunuz arkadaşlar

phantomddl

Üye
arkadaşlar kasım 19 da satışa çıkacak ya Turkcell de nasıl var yokki

- - - Eklendi - - -

şimdi sordum bağcılar güneş li meydanda daha gelmedi bekliyoruz dediler siz nasıl alıyor sunuz arkadaşlar
Nokia shop'lara geldi azar azar, İzmirdekine 6, Bursadakine 7 tane geldi sanırım ama bitti hepsi, diğer illerdeki stok durumunu bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

lumia920'de microsd yok zaten 32gb hafizasi var. Lumia820'de var microsd slotu.

Evet, sanırım belirtmekte fayda var, kullanıcıya kalan hafıza 27GB.
Skydrive'dan 7GB lik hafıza olayı süper ama

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
gkcll

gkcll

Üye
Nokia shop'lara geldi azar azar, İzmirdekine 6, Bursadakine 7 tane geldi sanırım ama bitti hepsi, diğer illerdeki stok durumunu bilmiyorum.
S

- - - Eklendi - - -

Evet, sanırım belirtmekte fayda var, kullanıcıya kalan hafıza 27GB.
Skydrive'dan 7GB lik hafıza olayı süper ama

sağol usta millet turkcell den alıyorum diyor o yüzden sordum

phantomddl

Üye
sağol usta millet turkcell den alıyorum diyor o yüzden sordum
Online Mağazadan alıyorlar ama gelen varmı bilmiyorum, bir arkadaşınki kargodaydı gelmiştir.

Sarı ve siyah tekrar stoğa girmiş.

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı

Üst Alt