Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
CPU: 3828ms
Data: 5640ms
GPU: 966 frames, avg 32F/s

Mesajlar açık ama arkada, etki edermi bilmiyorum.

hayırlı olsun :oke:

sormak istediğim bir kaç şey var

şebeke üzerinden görüntülü görüşme, bluetooth dosya transferi, yığın depolama özelliği ile istediğin zil sesini kolayca değiştirebilme, video ses kayıt kalitesi bilgileri gibi..

cevaplarsan çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
hayırlı olsun :oke:

sormak istediğim bir kaç şey var

şebeke üzerinden görüntülü görüşme, bluetooth dosya transferi, yığın depolama özelliği ile istediğin zil sesini kolayca değiştirebilme, video ses kayıt kalitesi bilgileri gibi..

cevaplarsan çok sevinirim.

En kısa zamanda deneyeceğim, şebeke üzerinden görüntülü görüşme için söz veremiyorum kontörüm yok :ehe

qwerty41

qwerty41

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve phantomddl
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
turkcell yine doldurmuş kendi saçma uygulamalarını sitesinden okudum :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hayırlı olsun dostum :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaşım Birşey sorucam market dışından herhangi bir uygulama yükleniyormu :)

cabal21

cabal21

Üye
bu telefona türkcell parmak atmışsa o telefondan hayır gelmez. Yazılımını değişip kendilerine göre yüklemişlerdir ki yıllar önce kullandığım windows phone geldi aklıma.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu telefona türkcell parmak atmışsa o telefondan hayır gelmez. Yazılımını değişip kendilerine göre yüklemişlerdir ki yıllar önce kullandığım windows phone geldi aklıma.

En iyisi nokia shoptan almak dimi

• Beğen
Tepkiler: nanotex
yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar benim kart bonus limitim yok ama expres limit diye bi olay var acaba onu kullanırmı turkcellmağaza bi cevap verin sabrım taşıyor siparişi verecem hemen yoksa

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar benim kart bonus limitim yok ama expres limit diye bi olay var acaba onu kullanırmı turkcellmağaza bi cevap verin sabrım taşıyor siparişi verecem hemen yoksa

Arkadaşım niye kendini sıkıntıya sokacan.müsait olunca alırsın.hemde bazı güncellemelerle ufak tefek sorunları varsada giderilmiş olur

alo123

Üye
Kusura bakma resim kalitesi kötü, güzel bir makine yok evde

Tema renklerine girince siyah renk yok evet, ama kolay erişim diye bir bölüm var, buradan ekranın temasını "Yüksek Kontrast" yaparsan bu hale geliyor.

Çok teşekkürler içim rahatladı hayırlı olsun tekrar :) Bende %75 beyaz alıcağım bu resmi gördükten sonra :)

Üst Alt