n000k
Üye
o resim onun telinin resmi değilki!! biri temaya örnek olsun diye yayımladı!!Kardesim siyah aldım demisin ama resimdeki beyaz heyecandan şaşırdın galba![]()

o resim onun telinin resmi değilki!! biri temaya örnek olsun diye yayımladı!!Kardesim siyah aldım demisin ama resimdeki beyaz heyecandan şaşırdın galba![]()

CPU: 3828ms
Data: 5640ms
GPU: 966 frames, avg 32F/s
Mesajlar açık ama arkada, etki edermi bilmiyorum.

pardon senin fotoyu görmemişim.. biri örnek foto yayımlamıştıya onu sandımResimi ben yükledimbenimkisi beyaz.
çok pardon..Pardon yanlıslık olmusResimi ben yükledimbenimkisi beyaz.

CPU: 3828ms
Data: 5640ms
GPU: 966 frames, avg 32F/s
Mesajlar açık ama arkada, etki edermi bilmiyorum.
lumia820 250 puan aliyor.hayırlı olsun
sormak istediğim bir kaç şey var
şebeke üzerinden görüntülü görüşme, bluetooth dosya transferi, yığın depolama özelliği ile istediğin zil sesini kolayca değiştirebilme, video ses kayıt kalitesi bilgileri gibi..
cevaplarsan çok sevinirim.

ekran çözünürlüğünden olabilirmi sonuçta donanım aynı.
biraz duşuklumia820 250 puan aliyor.
En kısa zamanda deneyeceğim, şebeke üzerinden görüntülü görüşme için söz veremiyorum kontörüm yok![]()

baktım bi tek turkcell tv eklemiş.. başka ne uygulama eklemişki??turkcell yine doldurmuş kendi saçma uygulamalarını sitesinden okudum![]()
baktım bi tek turkcell tv eklemiş.. başka ne uygulama eklemişki??

bu telefona türkcell parmak atmışsa o telefondan hayır gelmez. Yazılımını değişip kendilerine göre yüklemişlerdir ki yıllar önce kullandığım windows phone geldi aklıma.
En iyisi nokia shoptan almak dimi

arkadaşlar benim kart bonus limitim yok ama expres limit diye bi olay var acaba onu kullanırmı turkcellmağaza bi cevap verin sabrım taşıyor siparişi verecem hemen yoksa
Kusura bakma resim kalitesi kötü, güzel bir makine yok evde
Tema renklerine girince siyah renk yok evet, ama kolay erişim diye bir bölüm var, buradan ekranın temasını "Yüksek Kontrast" yaparsan bu hale geliyor.
Bende %75 beyaz alıcağım bu resmi gördükten sonra