Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Tango Video Calls bulamadım biraz ona canım sıkıldı

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
phantomddl kardeşim nasıl telefon beğendinmi

phantomddl

Üye
phantomddl kardeşim nasıl telefon beğendinmi
Pek kurcalayamadım abi ekranını çok sevdim ama güzel bir his veriyor mesaj yazarken :D
Şarjım çok azdı eve gelince bitti zaten taktım, şimdide maçı falan izliyorum bi yandan, daha çok kurcalamadım.

Sen nasıl memnunmusun?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tango wp8 icin guncellenmedi henuz bir kac gune gelir.

Placebo-

Placebo-

Üye
phantomddl;
html5test.com a girip bi puanını yazar mısın? Wi-fi varsa.

phantomddl

Üye
Ekran için jelatin almadım arkadaşlar, almalımıyım çok kararsızım :hmmm Çizilirmiki sık kullanımda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekran için jelatin almadım arkadaşlar, almalımıyım çok kararsızım :hmmm Çizilirmiki sık kullanımda

almalsin. Ne kadar ekran saglam olsa da belli bir sureden sonra camda harelenme başlar. Zaten ucuz bişey.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
süper

phantomddl

Üye

almalsin. Ne kadar ekran saglam olsa da belli bir sureden sonra camda harelenme başlar. Zaten ucuz bişey.

Alayım yarın, kaliteli birşey almam lazım ama sanırım :/ Sevmiyorum parmağımın takılmasını ya da ekranın kalitesiz gözükmesini.
Bununla ilgili bir konu vardı genel'de bi göz atayım

Placebo-

Placebo-

Üye
Aaaa, ama birinizde telefonundan html5test.com girip puanını yazsın, sevgili lumia kullanıcıları. :)

phantomddl

Üye
Aaaa, ama birinizde telefonundan html5test.com girip puanını yazsın, sevgili lumia kullanıcıları. :)
326 Alıyor. Internet explorer bazı HTML5 standartlarını desteklemiyor ama çok kritik/hayati şeyler değil. Genel önemli olan şeyleri destekliyor.

hectobos

Üye
merhaba..arkadaşlar turkcellde son kalan beyazlardan birinide ben aldım ama henüz teslim etmediler..
nokia shop lara gelmemiş hala hep arayıp sordum acaba fiyata farkı var mı?

phantomddl

Üye
merhaba..arkadaşlar turkcellde son kalan beyazlardan birinide ben aldım ama henüz teslim etmediler..
nokia shop lara gelmemiş hala hep arayıp sordum acaba fiyata farkı var mı?
Turkcell ile aynı fiyat, İzmir nokia shop'tan aldım bugün. 1649 TL

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

phantomddl

Üye

ben bişey rica edeyim o zaman. Markette wpbench diye bir uygulama var indirip bir test yaparmisin kac puan alicak.

CPU: 3828ms
Data: 5640ms
GPU: 966 frames, avg 32F/s

Mesajlar açık ama arkada, etki edermi bilmiyorum.

qwerty41

qwerty41

Üye
arkadaşlar siyah renk aldım nokia shoptan aradılar telefon geldi diye bir gittim millet kuyrukta ama gerçekten harika bir telefon bu arada sadece şimdilik nokia shopta ve türkcellde satılacak normal bayiller ve avea ve vodafone 3 ay sonra dağıtım yapılacakmış herkesin bilgisine

Kardesim siyah aldım demisin ama resimdeki beyaz heyecandan şaşırdın galba :ehe

Üst Alt