Az önce lumia 920 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

MrZeek

Üye

kurulum yaptigin live id'nin bolgesinin live.com'dan bolgesini kontrol et. Orada hangi ulke yaziyorsa o gecerli olur. Senin telefondan sectigin sadece bolgesel ayarlari etkiler,takvim saat ve tarayici gibi.

Microsoft ID bilgilerim Turkiyeye gore! By aksam belli olacak, umidim yok ama bakalim at&t ne diyecek. Ilgin icin tesekkurler.

awdil

awdil

Üye
Hayirli olsun.Fiyat ve yuzeysel bir inceleme yaparsaniz biz de bilgi sahibi oluruz...

Uygulama destegi suan kisitli oldugu icin,lumia cihazlara o kadar para vermenin ne derece mantikli oldugunu dusunuyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun yeni cihazınız :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar ben de cumartesi alıyorum. fiyat şun 1649 yani türkcelle aynı. farklı fiyata alan oldu mu ?

phantomddl

Üye
Bende aldım sonunda :) Hatta konuyu açan arkadaşla aynı anda aldık, o siyah aldı ben beyaz.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
Placebo-

Placebo-

Üye
Bende aldım sonunda :) Hatta konuyu açan arkadaşla aynı anda aldık, o siyah aldı ben beyaz.

Sanada hayırlı olsun. Aklımı kurcalayan iki soru var.

1- Beyaz elde nasıl duruyor? Kırmızı gibi etkili duruyor mu?
2- Mat beyaz mı yoksa parlak mı?

• Beğen
Tepkiler: remzi33

phantomddl

Üye

Sanada hayırlı olsun. Aklımı kurcalayan iki soru var.

1- Beyaz elde nasıl duruyor? Kırmızı gibi etkili duruyor mu?
2- Mat beyaz mı yoksa parlak mı?

Beyazlar parlak oluyor, Kırmızı kadar dinamik durmuyor daha sade duruyor. Kırmızı zaten dikkat çekmenin, dinamikliğin rengi :) Yani dikkat çekmek istersen kırmızı ya da sarı daha iyi olur, sadeliği seviyorsan siyah ya da beyaz.

Placebo-

Placebo-

Üye
Beyazlar parlak oluyor, Kırmızı kadar dinamik durmuyor daha sade duruyor. Kırmızı zaten dikkat çekmenin, dinamikliğin rengi :) Yani dikkat çekmek istersen kırmızı ya da sarı daha iyi olur, sadeliği seviyorsan siyah ya da beyaz.

İyi o zaman, ben stoklara kırmızının gelmesini bekleyeyim. :)
Bu arada telefondan resim uploadlamayı dener misin? Wp'de upload desteği yok demişlerdi, bi test edelim.

phantomddl

Üye

İyi o zaman, ben stoklara kırmızının gelmesini bekleyeyim. :)
Bu arada telefondan resim uploadlamayı dener misin? Wp'de upload desteği yok demişlerdi, bi test edelim.

Eve gelir gelmez telefonumun şarjı bitti, az vardı zaten şarja taktım denerim birazdan :) HTC 8X alan arkadaş denemişti, yok demişti ama.

Placebo-

Placebo-

Üye
Eve gelir gelmez telefonumun şarjı bitti, az vardı zaten şarja taktım denerim birazdan :) HTC 8X alan arkadaş denemişti, yok demişti ama.

Tamam sorun değil beklerim. Seni de yoruyoruz ama isteklerim bitmiyor. :ehe Son olarak bir ara html5test.com a girip telefonun kaç puan aldığını belirtirsen iyi olur. :ehe

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
komando04

komando04

Üye
valla kardesım hepınıze hayırlı olsun bende karar verdım beyaz almaya inşallah

alo123

Üye
Beyaz lumia alan arkadaş senden bir şey rica ediyorum. Telefonun arka plan rengi beyaz - tema rengi siyah olabiliyormu acaba bir bakarmısın? Yani bu resimdeki gibi olsun istiyorum da başka bir forumda alan arkadaşlar siyah tema rengi yok dediler bütün moralim bozuldu.

nanotex

nanotex

Üye
Beyaz lumia alan arkadaş senden bir şey rica ediyorum. Telefonun arka plan rengi beyaz - tema rengi siyah olabiliyormu acaba bir bakarmısın? Yani bu resimdeki gibi olsun istiyorum da başka bir forumda alan arkadaşlar siyah tema rengi yok dediler bütün moralim bozuldu.

h ttp://resim.donanimhaber.com/upfiles/505583/5F17716C45F145CCA59E1494AA1BF102.jpg
Bu resimdeki harika ya. Ama çok şey duruyor sanki.. karamsar mı desem.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
istediğin renge çevirebiliyorsun

alo123

Üye
Lumia alan 2 arkadaş siyah tema yok diyorlar en doğru cevap beyaz lumia alan arkadaştan gelir artık :)

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siyah renk aldım nokia shoptan aradılar telefon geldi diye bir gittim millet kuyrukta ama gerçekten harika bir telefon bu arada sadece şimdilik nokia shopta ve türkcellde satılacak normal bayiller ve avea ve vodafone 3 ay sonra dağıtım yapılacakmış herkesin bilgisine

hizan

hizan

Üye
hayırlı olsun

phantomddl

Üye

Oluyor, resim yüklücem şimdi :)

n000k

n000k

Üye
netten şimdi turkcell mağazayı kontrol ettim.. renk seçerken beyaz dışındakilere tükendi diyor :D bi beyaz kalmış ellerinde!!

phantomddl

Üye
Lumia alan 2 arkadaş siyah tema yok diyorlar en doğru cevap beyaz lumia alan arkadaştan gelir artık :)

Kusura bakma resim kalitesi kötü, güzel bir makine yok evde

Tema renklerine girince siyah renk yok evet, ama kolay erişim diye bir bölüm var, buradan ekranın temasını "Yüksek Kontrast" yaparsan bu hale geliyor.

Üst Alt