Az önce 15 kişi arkadaşla bana saldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mesajım bulunsun okuldan sonra okuyacağım. :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Aynı konumda oldukları için sorun yok.
Ama hepsi korkak varya, arada 2 3 sağlamın dışında tabi. Arkadaşıma vurup geri çekiliyorlardı vurup geri çekiliyorlardı. Bi tanesinin yüzünü hatırlamıyorum. Hatırlasam, bir yerde tek görsem ağız burun dalacağım ama yok. Hıncımı bir daha ki kavgamda alacağım, dayak yesem bile. Çok istiyorum bi iki kişi artislik yapacak kavga çıkacak..
Bana kafa atan çocuk ta cengiz mi neymiş. baya sağlammış çevresi filan varmış tanındıkmış. Onun yüzünü hatırlıyorum ama tek görsem gene karışmam :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kavgayı sil kafandan , kazananı olmaz.

doctorrr

doctorrr

Üye
Geçmiş olsun kardeşim postu deldirmediysen iyi

FK5896

FK5896

Üye
Ama hepsi korkak varya, arada 2 3 sağlamın dışında tabi. Arkadaşıma vurup geri çekiliyorlardı vurup geri çekiliyorlardı. Bi tanesinin yüzünü hatırlamıyorum. Hatırlasam, bir yerde tek görsem ağız burun dalacağım ama yok. Hıncımı bir daha ki kavgamda alacağım, dayak yesem bile. Çok istiyorum bi iki kişi artislik yapacak kavga çıkacak..
Bana kafa atan çocuk ta cengiz mi neymiş. baya sağlammış çevresi filan varmış tanındıkmış. Onun yüzünü hatırlıyorum ama tek görsem gene karışmam :ehe
bu dünya da ne kadar kötü olur pis işlere bulaşırsan o kadar çok çevren olur ve saygı görürsün ( zenginlikte aynı şekilde ). arkadaşlarla aramızda konuşuyoruz ara sıra, bizde mi kötü olsak? diye.. ama boş iş, diğer dünya da cennete gitmemize yardımcı olmayacak..

avast

avast

Üye
Kavga etmek dayak yemeden ogrenilmez cok kavga ettik bizde ama inan bos geliyo lise bittikten sonra birde siz dayak ne bilmiyosunuz 2 vurup birakmislar :D kafayla diş döktügümü biliyorum ben ucuz kurtarmissiniz

FK5896

FK5896

Üye
Kavga etmek dayak yemeden ogrenilmez cok kavga ettik bizde ama inan bos geliyo lise bittikten sonra birde siz dayak ne bilmiyosunuz 2 vurup birakmislar :D kafayla diş döktügümü biliyorum ben ucuz kurtarmissiniz
bende birkaç yıl önce bir çocuğun alnını yarmıştım, annesi babası falan bayağı sinir olmuştu polise şikayet edicem seni diyodu :D o günden sonra bıraktım kavga etmeyi etsem bile fazla etkili davranmıyorum :D

avast

avast

Üye
Edilmemelide zaten artik cocuk degiliz ufak bi olayda direk sicile isleniyo oyle yan baktin niye baktin diye kavga olmaz ha ediliyosada duzgun edilir iki vurmak dayak degil yani

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun kardeşim postu deldirmediysen iyi
Post? :D
bu dünya da ne kadar kötü olur pis işlere bulaşırsan o kadar çok çevren olur ve saygı görürsün ( zenginlikte aynı şekilde ). arkadaşlarla aramızda konuşuyoruz ara sıra, bizde mi kötü olsak? diye.. ama boş iş, diğer dünya da cennete gitmemize yardımcı olmayacak..
Bilmiyorum ama kötü olmak lazım

Zaten. Dayak yemedik. Sadece daldılar o kadar.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Hortella hayır diyemeyeceğiniz lezzet

Üst Alt