ayrılsınmı? ne yapsa daha dogru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dediğim gibi yakmasın bu kız çocuğun başını ki büyük bir ihtimalle yakacak gibi Ankara'ya döndüğüne göre :cool

pelın_

Konu Sahibi
abı yapma ya:) öle deme ınan butun okul bunların aşkına gıpta ıle bakıyolardı mustafa ankaraya gelınce degştı ıste kızda haklı o kadar sene ılgı goster sacının telıne kıyama
sımdııse bole davranması ıster ıstemez bu hale getırdı

Elektr0

Elektr0

Üye

ama bu çok agar olmadımı yahu onlar ewlenmeyı dusunuyodu:( ufak bı tartısma bukadar buyutuur ayrılıga kadar gıdermı ay

gitmemesi lazım gidebiliyor işte... fecebookta dogum günümü 13 gün erken yazdım die kıyametleri kopardı birisi ve hatta sevgilim bilee degil...:off::off::angry::angry: çok sinir olmuştum...sanki face için yaşıyorum ben....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Erkekler böyle büyük bir fedakarlık yapmalarına rağmen karşılığında büyük bir mutluluk-sevinç ve şükran yerine naz-huysuzluk ve kıymet bilmezlik görürlerse çok büyük bir rahatsızlığın içine düşüyorlar.
Bu terk etmeye varan bir rahatsızlık olabilir. Kaldı ki bir erkeğin iletişimi kesip sessizleşmesi terk edeceğine işaret olur çoğu zaman.
Bir kısım erkek ise sorunlarla karşılaştığında kabuğuna çekilir; sessizleşir, rahatsız edilmek istemez. Sonra kendiliğinden döner.

Ancak her ne olursa olsun kadını için fedakarlık yapan her erkek, mutlu bir kadın görmeyi hak eder :)

pelincim erkekleri terapi eden bir yer açmayı düşünüyorum.
ozaman bu tür erkekler sorun teşkil etmicek şekerim:ehe
Açtın diyelim...
Erkekler geldi.
Sonra senin dükkana gelen bu erkeklerin esrarengiz bir şekilde kaybolmalarını cinayet bürosuna açıklayabilecek iyi bir avukat da buldun diyelim...

İyi ama cesetlerden nasıl kurtulacaksın?

:ehe

buketcik

buketcik

Üye
Erkekler böyle büyük bir fedakarlık yapmalarına rağmen karşılığında büyük bir mutluluk-sevinç ve şükran yerine naz-huysuzluk ve kıymet bilmezlik görürlerse çok büyük bir rahatsızlığın içine düşüyorlar.
Bu terk etmeye varan bir rahatsızlık olabilir. Kaldı ki bir erkeğin iletişimi kesip sessizleşmesi terk edeceğine işaret olur çoğu zaman.
Bir kısım erkek ise sorunlarla karşılaştığında kabuğuna çekilir; sessizleşir, rahatsız edilmek istemez. Sonra kendiliğinden döner.

Ancak her ne olursa olsun kadını için fedakarlık yapan her erkek, mutlu bir kadın görmeyi hak eder :)

Açtın diyelim...
Erkekler geldi.
Sonra senin dükkana gelen bu erkeklerin esrarengiz bir şekilde kaybolmalarını cinayet bürosuna açıklayabilecek iyi bir avukat da buldun diyelim...

İyi ama cesetlerden nasıl kurtulacaksın?

:ehe

erkekler hakkında yazdıkların sanırım erkekler için.:ehe
yazılanlar beni düşündürsede gerçek olmalarını okadar çok isterdimki.

hayal gücü çok fazla gelişmiş bir okadarda gerçekleri vurgulayan yöneticilerle çalışmaya bayılıyorum.:sarıl:
cesetlere gelince:ehe avukatımız onada bir çözüm bulacağına kesinlikle inanıyorum.aksi taktirde ortalık leş kokacak:kop:

inşallah banlanmam:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayattan banlanma da :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmm
Olumsuz bir duygu ya da düşünce ile yazmadığımı bil yeter :hmmm
Bilmeden yanlış bir şey söylediysem üzgünüm. Gerisine özelden devam ederiz.

Konuya devam...

• Beğen
Tepkiler: buketcik
'Lorelai

'Lorelai

Üye

İşte bir sevgiyi böyle yok etmekte çok maharetlidir kız milleti. Erkeğin yerinde olsam şuana kadar herşey aynıydı artık farklı der kapıyı gösterirdim. Bu kadar da bir adamın üstüne gelinmez. Halden anlamayan sevgiliden ne hayır gelir. En mantıklı olanı hemen o tip birine yol vermektir vesselam...

Yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum ve beğeniyorum :hmmm
Bence biraz zaman geçtikten sonra durumu detaylıca anlatsın. Aramasın , mesaj atsın. Mutlaka okuyacaktır. Her şeyi anlattıktan sonra çözümleri konuşup, halletmek en iyisi. Çözüm yoksa bitirsin :s

pelın_

Konu Sahibi
yorumlarınz çok guzel hepınıze teşekkürler

Dafny

Dafny

Üye
Bir dakika bile telefonu bırakmıyorsa sıkılmıştır tabii

buketcik

buketcik

Üye
hayırlısı olsun hakkında ne diyelim.:hmmm

Masha

Masha

Üye
Bu konudaki en doğru kadar birbirlerine zaman vermeleri olacaktır. :oke:

greenmile

greenmile

Üye
Mustafa zaten bırakmış bu saatten sonra kız ben ayrılıyorum derse adam eyvallah der bence:) İlişkiler genelde böyle bitiyor,ilk başlarda hergün buluşuyor,birlikte oluyor,telefonla görüşüyosun falan sonra 2 günde 1 düşüyor,ilgisizlik vs falan sonunda da kopuyor olaylar

pelın_

Konu Sahibi
Mustafa zaten bırakmış bu saatten sonra kız ben ayrılıyorum derse adam eyvallah der bence:) İlişkiler genelde böyle bitiyor,ilk başlarda hergün buluşuyor,birlikte oluyor,telefonla görüşüyosun falan sonra 2 günde 1 düşüyor,ilgisizlik vs falan sonunda da kopuyor olaylar

zaten ölede olcak bu gıdışle gizem bitti demıs mustafada ses çıkarmamıs oturdu ağlıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt