Ayran Çorbası

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayran Çorbası
Malzemeler
1 Su bardağı dolusu aşurelik buğday
Yarım su bardağı nohut
1.5 Kilo yoğurt
Kuru nane, tuz, pulbiber
2 Su bardağı su
Hazırlanışı

Buğday ve nohutu akşamdan ıslatın.
Sabah sularını değiştirin ve yeni su ile ayrı ayrı haşlayın.
Pişince sularını süzüp, soğumaya bırakın.
Yoğurdu çırpma teli ile çırpın.
Haşlanmış nohut, buğday, su, tuz ve naneyi de karıştırıp hepsini büyük bir kaseye alın.
Üzerini pulbiber ile süsleyip, soğuk olarak servis yapın.
 

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
462
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
499
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
669
Haydar
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
694
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
383
Haydar


Üst Alt