Aylık cepnet kullanırken kontur gitti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Aylık cepnet kullanırken kontur gitti yardım
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Aylık cepnet abonesiyim.Ancak internete bağlanırken benim 11 liram gitti.Sonra mesaj geldi ışte teknik bir arızadan dolayı internetiniz ucretlendirilmiştir diye.Müşteri hizmetlerini aradım liralariniz yüklenecek dedi.Ancak aradan 1 ay geçti hala bir şey yok.Internetten mesaj attım, 60 krş yüklenmiş diye cevap geldi.Mayıs ayının 6-7 i arasında oldu bu olay.Onca zaman geçmesine rağmen hala bir şey gelmedi.Ne yapmam lazım.Böyle olan arkadaşların liraları geldi mi.Acil yardım lütfen...Mesaj hala telefonumda duruyor.

bveo

bveo

Üye
Yardımcı olayım. Vodafonede bi kere iptal etmeme rağmen tekrar sms paketi vermişler bana. Aradım 9 lirami 2 gün sonra verdiler

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Iyi de ben aradım ama kaç ay geçti hala bir şey yok.Ben hala interneti kullanıyorum.Iptal etmedim...

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
birde şu var;ben bizzat müşteri temsilcisi arayıp,aylıkk cepnet hakkında daha detaylı bilgi istedim.verdiği cvp içerisinde bir şey dikkatimi çekti İNDİRME(DOWLAND) yapmadıgınız sürece evet sınırsız!bu cvp tan anlayan anladı meseleyi:)diğerleri için ben söyleyeyim.indirmeden kasıtları ne olaki acaba?zira 1sayfa açarken bile veri indiriliyor!uzuuun lafın kısası bende kullanıyorum bu paketi hatta şuan bile:)ama sakat iş haberiniz olsun hele birde faturalısa yandık/m

EroL

EroL

Emekli Yönetici
indirilme yapmadan internette dolaşılamazki ! bu işin mantığı bu zaten. böyle saçmalıkmı olur.

Arkdaşım, müşteri hizmetlerini tekrar aramalısın ve mağdur olduğunu liralarını geri istediğini söyleyeceksin. Sen biraz pasif konuşmuşsun sanırım. Eğer agresif bir yapıya sahip değilsen telefonu bir arkadaşına ver senin adına o konuşsun, liralarını derhal istediğinizi söyleyin, dava açmaktan söz edin, mağdur olduğunuzu dile getirin. Sizi başka birilerine bağlayacaklar, sürekli üst yetkide insanlara bağlanacaksın. onlardan birisi muhakkak olayı uzatmamak isteyecek, sana hakkını hemen verecek. Kendi başımdan geçmedi ama bu sitede çok gözlemledim bu tür olayları.

celibar

celibar

Üye
bir ara vodafone aylık 100 mb internet paketinden almıştım.paketin süresi bitmeden kontör kesmişlerdi.müşteri hizmetlerini aradım.üst yetkiliye iletildiğini söylediler.bir kaç gün ses çıkmayınca müşteri hizmetlerini tekrar aradım.bir-iki gün sonra kontorleri geri iade etmişlerdi.

emre3017

emre3017

Üye
indirme derken. içerik indirmeden bahsederler. download upload sınırsızdır. içerik ise gsm operatörlerinin sağladığı ücretli logo melodi falan.

skylinegti

skylinegti

Üye
ARKADAŞLAR BÖYLE BİRŞEY BAŞINIZA GELDİĞİ ZAMAN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ BIKTIRANA KADAR ARAYIN BAŞKA TÜRLÜ LİRALARINIZI ALMA İHTİMALİNİZ ÇOK DÜŞÜK OLUR.BENDEN TAVSİYE.:oke:

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten giden liralar gitti.Kalanları da müşteri hizmetlerini arayarak harcayamam :)
diğer tarafta gorusurum onlarla elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt