Emperian
Üye
Allahım Ya Olaya Bak Sanki Sana Bu Malı Burası Sattıda Burdaki İnsanların üzerine gidiyorsun Sen Düsünceni Paylasmıssın Sendeki Malın Sorunlu Oldugunu Yazmıssın Diger İnsanlarda Hayır Bizde Sorun Yok Diyor Kalkmıssın Beddua Eder Gibi UMARIM SİZDEDE OLURDA ANLARSINIZ DİYORSUN YANIYORSUN AMA NERDE YANDIYSAN GİT ORDA SÖN lafınıda Sana Yazıyorum Öle Bi Girmişki Konuya HARRRAA HURRRAAA diyip Satasacak Yer arıyor Belliki Teknik Servis Yada Teli Satın aldıgı Yerdeki İnsanlara kızarak Hıncını Alamamıs Hadi Bi Gireyimde Netten Birilerine Catayım Demiş Belliki Kardeşim Seni Reeldeki İnsanlar Tatmin Edemediyse Burası Hiç Etmez Kalkıpta Bütün 5800larıda Kapsayamazsın AYIPLI MAL DİYE bence Senin Ayıbın Kendinde
Sallayın ya Nokia Türkiye 4 Kere aradı beni şikayet ettim kendileri aradılar aha 3 ay oldu neredeyse alalı ve versiyon v50 sorun sorun sorun 4 kere aradıllar dediler getirin servise tamir edilecek dedim arkadaş ben sıfır telefonun kusura bakma içini açtırmam içi açılan telefonuda koyarım pakete nokia ya yurt dışına hediye ederim dedim ve bu 4 arama neden oldu biliyormusunuz..? A.B.D almanya ve avrupadaki çoğu nokia merkezlerine mail attım Nokia Türkiyeyi şikayet ettim Ne oldu Buz gibi oldular neden İtalatcı firma Ana Merkezden Fırça yedi şimdi nokia türkiye 3 aylık telefonumu iade etmemi istiyor getir yenisini al götür diye davaya mahkemeye gerek yok Konuşacağınız yeri zamanı iyi bileceksiniz adamlar aradı yüzlerine dedim 2 program açıyorum şu şu oluyor diye anlattım her şeyi dedim eğer bu telefon 2 program açtığımda Fırına girmiş gibi ısınıyorsa ben size birşey demiyorum eğer bu telefon benim elimde patlarsa ve bana birşey olursa sorumlusu Nokia türkiyedir dedim ne oldu bozuldular..Şimdi kimse bana Şu iyi bu iyi demesin şunu bilin Türkiye Kek pazarıdır Avrupada ayıplanan yurt dışında ayıplanan Malların yüzde 70 i buraya yollanıyor nede olsa türkler anlamaz teknolojiden bakın piyasaya bu telefonların 100 tanesinden 80 tanesi sorunlu kim ne derse desin bir kere bu telefonun adı yanlış Müzik telefonuymuş neresi müzik telefonu kulaklıkta son seste karşımdaki adamı duyuyorum bumu kalite..geçinya arkadaş demiş video izleme falan demiş valla hocam iş tek video ile bitmiyo gel ben sana vereyim bu telefonu 1 gün sende dursun eğer kafayı yemezsen bu telefondan yani bendeki telefondan ben sana bu telefonu hediye edicem hadi varmısın 1 günde bu telefonu sen parçalarsın Fotoğraf çekiyorum donuyor kalıyor sök bataryayı Not defterine bişi yazıyorum tak donuyor sök bataryayı ula onu geçtim Kız arkadaşım arıyor cevaplaya basıyorum açılıyor telefon donuyor kalıyor arama yapyom aynı hadi aradıklarında kontur bana geçmiyor ben ararsam donarsa yandım karşısı açıyor aha dondu sen bataryayı sökene kadar gitti 2 tl birde karşı operatörse geçti tamamen...Al vereyim tak hattını kullan 1 gün eğer dayanırsan 1 saat buna ben kendimi atacam boğaz köprüsünden..ben Nokia kötü demiyorum ama bu telefonların yüzde 80 i böyle var çevremde 4 5 kişide arkadaş benimki ile adamınki aynı gün alındı onda sorun yok bir arkadaşım 1 ay evel aldı oda aynı benimki gibi yani 5 arkadaşımda var sadece 2 tanesi sağlam sanırım derdimizi anlata bilmişizdir..Bak 7 yıl evvel aldığım 6630 Üstünden defalarca araba geçti tekmeledim duvarlara çarptım 7 yılda 1 kere servise gitmedi tek kabı kırılıyor onuda basıyom parayı alıyorum ama 3 aylık telefonda kusura bakmasınlar bu kadar aksilik olmaz hele konuşmak basit sokağa çıkın sorun ben metrobüste gelirken çok görüyorum 5800 hep soruyorum nasıl diye dünde anadolu yakasından gelirken bir kız oturdu yanıma metrobüste ben telefonu gurcalıyodum dediki kız bakarmısınız evet dedim nasıl telefondan menunmusunuz dedi dedim yok böle böle kız çıkarttı kendiside almış 2 ay olmuş sesi mesi aynı benim telefon gibi kız 65 tl verip kulaklık almış yav budamı palavra çıkın sokakta sorun siz..Cok yasa be birader iyiki bi telefon aldık dimi.
malı bozuk olan geri versin arkadas.
Ben teli sonuna kadar zorluyorum masallah ı var valla.
sonucta bu teller elektronik icinde belkide nanometrik malzeme bile var.
eee bozulamazmı yani?
Hem son güncellemelerle pek sorun kalmadı insallah senin sorunun da cözülmüstür.
bence bu tür seylere fazla kafayı takmayın ve unutmayın her sıkıntının derdin arkasında bir hayır vardır...
Sallayın ya Nokia Türkiye 4 Kere aradı beni şikayet ettim kendileri aradılar aha 3 ay oldu neredeyse alalı ve versiyon v50 sorun sorun sorun 4 kere aradıllar dediler getirin servise tamir edilecek dedim arkadaş ben sıfır telefonun kusura bakma içini açtırmam içi açılan telefonuda koyarım pakete nokia ya yurt dışına hediye ederim dedim ve bu 4 arama neden oldu biliyormusunuz..? A.B.D almanya ve avrupadaki çoğu nokia merkezlerine mail attım Nokia Türkiyeyi şikayet ettim Ne oldu Buz gibi oldular neden İtalatcı firma Ana Merkezden Fırça yedi şimdi nokia türkiye 3 aylık telefonumu iade etmemi istiyor getir yenisini al götür diye davaya mahkemeye gerek yok Konuşacağınız yeri zamanı iyi bileceksiniz adamlar aradı yüzlerine dedim 2 program açıyorum şu şu oluyor diye anlattım her şeyi dedim eğer bu telefon 2 program açtığımda Fırına girmiş gibi ısınıyorsa ben size birşey demiyorum eğer bu telefon benim elimde patlarsa ve bana birşey olursa sorumlusu Nokia türkiyedir dedim ne oldu bozuldular..Şimdi kimse bana Şu iyi bu iyi demesin şunu bilin Türkiye Kek pazarıdır Avrupada ayıplanan yurt dışında ayıplanan Malların yüzde 70 i buraya yollanıyor nede olsa türkler anlamaz teknolojiden bakın piyasaya bu telefonların 100 tanesinden 80 tanesi sorunlu kim ne derse desin bir kere bu telefonun adı yanlış Müzik telefonuymuş neresi müzik telefonu kulaklıkta son seste karşımdaki adamı duyuyorum bumu kalite..geçinya arkadaş demiş video izleme falan demiş valla hocam iş tek video ile bitmiyo gel ben sana vereyim bu telefonu 1 gün sende dursun eğer kafayı yemezsen bu telefondan yani bendeki telefondan ben sana bu telefonu hediye edicem hadi varmısın 1 günde bu telefonu sen parçalarsın Fotoğraf çekiyorum donuyor kalıyor sök bataryayı Not defterine bişi yazıyorum tak donuyor sök bataryayı ula onu geçtim Kız arkadaşım arıyor cevaplaya basıyorum açılıyor telefon donuyor kalıyor arama yapyom aynı hadi aradıklarında kontur bana geçmiyor ben ararsam donarsa yandım karşısı açıyor aha dondu sen bataryayı sökene kadar gitti 2 tl birde karşı operatörse geçti tamamen...Al vereyim tak hattını kullan 1 gün eğer dayanırsan 1 saat buna ben kendimi atacam boğaz köprüsünden..ben Nokia kötü demiyorum ama bu telefonların yüzde 80 i böyle var çevremde 4 5 kişide arkadaş benimki ile adamınki aynı gün alındı onda sorun yok bir arkadaşım 1 ay evel aldı oda aynı benimki gibi yani 5 arkadaşımda var sadece 2 tanesi sağlam sanırım derdimizi anlata bilmişizdir..Bak 7 yıl evvel aldığım 6630 Üstünden defalarca araba geçti tekmeledim duvarlara çarptım 7 yılda 1 kere servise gitmedi tek kabı kırılıyor onuda basıyom parayı alıyorum ama 3 aylık telefonda kusura bakmasınlar bu kadar aksilik olmaz hele konuşmak basit sokağa çıkın sorun ben metrobüste gelirken çok görüyorum 5800 hep soruyorum nasıl diye dünde anadolu yakasından gelirken bir kız oturdu yanıma metrobüste ben telefonu gurcalıyodum dediki kız bakarmısınız evet dedim nasıl telefondan menunmusunuz dedi dedim yok böle böle kız çıkarttı kendiside almış 2 ay olmuş sesi mesi aynı benim telefon gibi kız 65 tl verip kulaklık almış yav budamı palavra çıkın sokakta sorun siz..
Sallayın ya Nokia Türkiye 4 Kere aradı beni şikayet ettim kendileri aradılar aha 3 ay oldu neredeyse alalı ve versiyon v50 sorun sorun sorun 4 kere aradıllar dediler getirin servise tamir edilecek dedim arkadaş ben sıfır telefonun kusura bakma içini açtırmam içi açılan telefonuda koyarım pakete nokia ya yurt dışına hediye ederim dedim ve bu 4 arama neden oldu biliyormusunuz..? A.B.D almanya ve avrupadaki çoğu nokia merkezlerine mail attım Nokia Türkiyeyi şikayet ettim Ne oldu Buz gibi oldular neden İtalatcı firma Ana Merkezden Fırça yedi şimdi nokia türkiye 3 aylık telefonumu iade etmemi istiyor getir yenisini al götür diye davaya mahkemeye gerek yok Konuşacağınız yeri zamanı iyi bileceksiniz adamlar aradı yüzlerine dedim 2 program açıyorum şu şu oluyor diye anlattım her şeyi dedim eğer bu telefon 2 program açtığımda Fırına girmiş gibi ısınıyorsa ben size birşey demiyorum eğer bu telefon benim elimde patlarsa ve bana birşey olursa sorumlusu Nokia türkiyedir dedim ne oldu bozuldular..Şimdi kimse bana Şu iyi bu iyi demesin şunu bilin Türkiye Kek pazarıdır Avrupada ayıplanan yurt dışında ayıplanan Malların yüzde 70 i buraya yollanıyor nede olsa türkler anlamaz teknolojiden bakın piyasaya bu telefonların 100 tanesinden 80 tanesi sorunlu kim ne derse desin bir kere bu telefonun adı yanlış Müzik telefonuymuş neresi müzik telefonu kulaklıkta son seste karşımdaki adamı duyuyorum bumu kalite..geçinya arkadaş demiş video izleme falan demiş valla hocam iş tek video ile bitmiyo gel ben sana vereyim bu telefonu 1 gün sende dursun eğer kafayı yemezsen bu telefondan yani bendeki telefondan ben sana bu telefonu hediye edicem hadi varmısın 1 günde bu telefonu sen parçalarsın Fotoğraf çekiyorum donuyor kalıyor sök bataryayı Not defterine bişi yazıyorum tak donuyor sök bataryayı ula onu geçtim Kız arkadaşım arıyor cevaplaya basıyorum açılıyor telefon donuyor kalıyor arama yapyom aynı hadi aradıklarında kontur bana geçmiyor ben ararsam donarsa yandım karşısı açıyor aha dondu sen bataryayı sökene kadar gitti 2 tl birde karşı operatörse geçti tamamen...Al vereyim tak hattını kullan 1 gün eğer dayanırsan 1 saat buna ben kendimi atacam boğaz köprüsünden..ben Nokia kötü demiyorum ama bu telefonların yüzde 80 i böyle var çevremde 4 5 kişide arkadaş benimki ile adamınki aynı gün alındı onda sorun yok bir arkadaşım 1 ay evel aldı oda aynı benimki gibi yani 5 arkadaşımda var sadece 2 tanesi sağlam sanırım derdimizi anlata bilmişizdir..Bak 7 yıl evvel aldığım 6630 Üstünden defalarca araba geçti tekmeledim duvarlara çarptım 7 yılda 1 kere servise gitmedi tek kabı kırılıyor onuda basıyom parayı alıyorum ama 3 aylık telefonda kusura bakmasınlar bu kadar aksilik olmaz hele konuşmak basit sokağa çıkın sorun ben metrobüste gelirken çok görüyorum 5800 hep soruyorum nasıl diye dünde anadolu yakasından gelirken bir kız oturdu yanıma metrobüste ben telefonu gurcalıyodum dediki kız bakarmısınız evet dedim nasıl telefondan menunmusunuz dedi dedim yok böle böle kız çıkarttı kendiside almış 2 ay olmuş sesi mesi aynı benim telefon gibi kız 65 tl verip kulaklık almış yav budamı palavra çıkın sokakta sorun siz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?