Ayıp Ayıp !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gambit

Gambit

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp Ayıp !!!
Forumda sohbet ediyoruz bi baktım ki Preator 3 Puan ceza vermiş ! Nedeni ise uygunsuz konuşmaymış.

Madem uygunsuz konuşma niye mesajımı silmiyorsun ? Uygunsuz konuşma ise mesajımı da silsene ? ve Ben mesajımın yanlış olduğunu düşünmüyorum

Diğer taraftan marchengani Fairy'e, turkishkowboy'a, Salih'e hakaret eder konu açar ağzına gelenleri sayar adam banlanmaz bile hatta banlayın demesine rağmen. Bu kısım beni ilgilendirmez fakat bir yönetici uygun konuşmayan kişiye verdiği ceza ile yöneticilerinde aralarında bulunduğu kişilere hakaret konusu açıp aynı uyarı puanını alıyorsa vardır bunda bi sorun.

Konuyu açmıycaktım ve hangi mesajımdan ceza aldığımı sordumdu tabi ki cevap yazmak zorunda değil fakat ben nerden bileyim hangi mesajımdan ceza aldığımı ?

Konuşamalarda aşağıdaki şekildedir

http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/sevinin-nick-degistirdim-278941.html

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca bir alanda ki mesajlarımız da silinmiş ve hiç bir şey olmamasına rağmen. Hadi diyelim mesajlarımız kötüydü neden sadece ben ceza alıyorum ? Diğer arkadaş albay olduğu için verilmiyor mu ?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hangi mesajınızdan ceza aldığınız size gelen pm'de yazıyor olmalı. Ordan okuyabilirsiniz :oke:

Gambit

Gambit

Üye
    Konu Sahibi
Hangi mesajınızdan ceza aldığınız size gelen pm'de yazıyor olmalı. Ordan okuyabilirsiniz :oke:
Hayır yazmamıştı lakin az önce attı puan cezasını veren arkadaşımız. Bende cevabımı ilettim

memoli1060

Üye
allah başka dert vermesin ne diyelim :kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
allah başka dert vermesin ne diyelim :kop:
:kop:
Süperdi yahu :ehe

Özelden yazışıyoruz zaten gerek yok böyle site hakkında bölümünü meşgul etmeye.
2007'de alınmış bir üyelik var elinizde.
Durup dururken aktif oluyor bu.
Üstelik forumda çok eski üyeleri tanıyor bu üyeliğin sahibi.
http://www.maxicep.com/konu-disi/ya...eleri-istiyorum-ben-5-277923.html#post1803520

Maşallah yeni katılmışsınız aramıza aktif olarak her şeyi de biliyorsunuz. Şikâyet etmekten özelden mesajlaşmaya, site hakkında konu açmaya vs...
Tebrik ediyorum. Ben site hakkında bölümünü üye olduktan aylar sonra bulabildim.

Cezanıza gelince. Bağlantısını verdiğiniz konuyu daha yeni gördüm. O konuyla ilgili bir ceza söz konusu değil.
Ceza gerektiren mesajlarınız zaten silindi. Siz de gördünüz bunu.
Nedenlerini de özelden yazdım.
Durup dururken bir üyeye konu ile alakasız bir şekilde laf attınız.
Size son derece ılımlı bir şekilde ayıp oluyor dedi başka bir üye.
Bu sefer o üyeye de "her şeye atlıyorsun" diye cevap verdiniz size ılımlı yaklaşan üyeye.
Bir durun yahu. Bu ne hız...

Ayrıca bahsettiğiniz diğer olayla kendi yaşadığınız olay arasında neden bağlantı kuruyorsunuz?
O başka bu başka.
Kaldı ki alınan ceza puanları da başka.
O üye sizin 2 katınız kadar ceza puanı aldı.

Ortalığı karıştırmaya çalışıyor izlenimi veriyorsunuz bana.

Özelden konuşuyorduk zaten, oradan devam edelim!

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt