Duyuru Ayın Üyesi Uygulaması Hakkında

0MG90

Üye
Bence MaxiStar

Maşallah burdaki gördüğüm rütbeleri başka hiçbir konuda göremem gerçekten

Tepkiler: Aybin.Kilic ve YaşlıTaşCocuk54
Üyelerin oylayabılecegı bir sistem getirilse daha hoş olur.
Yönetim 3-4 kişi belirler üyelerde seçimi yapabilir.

Tepkiler: mürteza16
Muhalefet diye beni yazın

Tepkiler: Aybin.Kilic
Umarım yeni gelecek sistem istismar edilmeye müsait olmaz. Malum bizim millet olarak bu tip şeyler karşısında rahat durma huyumuz yok.
Niye o üye seçildi , ben seçilmedin kavgaları ; bir de neye göre kıstas ölçüleri alındı tartışmalarına maruz kalmayız.
Eski sistem hantal da olsa forumda ki aktiflik ve bilgiye göre değerlendiriyordu neticede.
Bekleyelim vede görelim bakalım nasıl olacak yeni sistem.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
birşeyi görmeden yorum yapmak huyum değildir önce görmem gerek, sonra bu yorumu değiştiririm

Secilseydi ayın üyesi kesin bendim sorun yok ya seneye.

Ozan

Admin
Ayın üyesi olabilecek, haftanın üyesi veya yılın üyesi olabilecek yüzlerce üye adayımız oluyor ancak biz sadece birer tane seçiyoruz bu sistem artık 2.5milyon üyeye sahip altyapımızda çok kullanışlı ve hevesli bir hal almaktan çıkmıştı dolayısı ile ayın üyesi gibi bir sistem olmaması daha yerinde olacaktır. Ancak, elbette ay içerisinde çok aktif olanlar, çok mesaj yazan, konu açan, teşekkür alan, konusu değerlendirilen vs. gibi kriterlerde aktif üyelerin gösterildiği bir sistem olması muhtemel.

Tepkiler: Alo_Azrail, Nextman, Who_knoxer ve 1 kişi daha
Aklıma şöyle bir şey geldi. Her bölümün aktif üyelerinin değerlendirildiği ve ödül / teşvik sistemi.
Böyle bir şey olursa bayağı renk gelir siteye.