JustBeAnqeL
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aybın kılıc bana anca sen yardım edersın.. Kardesm benımde telefonum n97 mini vıdeo programlarının hepsı kasıyo nae yaptıysam olmadı .. Telefonum cok agır formatmı atmam lazım bana hard format nasıl atılır cwf nedır ne ıse yarar bu konuda yardım edermısın .
Istersen telefon numaranı ver senı arıym forumları o kadar dolasıyorum her konuda senın adın gecıyo lutfen bı yardım et. Benım tel no 05xx 9xx xx 59 sen caldır mesaj at bı ısaret yap ben anlarım
SüperSin DostomFormat nedir nasıl yapılır.Telefon hafızası dolduğu zaman yer kazanmak ve kurup kaldırdıin program artıklarını temizlemek için yapılan işlemdir.2 çeşit format vardır. (her formattan önce mutlaka yedek oluşturup pc ye taşımanizi öneririm. Çünkü her formatta veri kaybı ihtimali yüksektir. Yedek almazsan en basitinden telefon hafızasında sakladığın rehber numaralarını kaybedebilirsin)1 soft format ; telefonu ilk aldığınız günkü ayarlara getirir.*#7370# ile yapılır2 hard format ; telefon açılmıyorsa ve telefon çok sık arıza problem çıkartıyor ise belli tuş kombinasyonu ile yapılırsenin telefona hard format şu şekilde atılır. telefonunuz kapalı iken klavyeyi açıpShift tuşu Space tuşu Silme (delete) tuşu üzerinde parmağınızı tutup Açma tuşuylatelefonunuzu açmaktır..NOT: Telefon pin kodu isteyene kadar parmaklarınızı tusların üzerinden kaldırmayın..Buda resimli anlatımıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaz müsade isteyeceğim
SüperSin Dostom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?