red light kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
red light kapatma
arkadaşlar video çekilirken çıkan kırmızı ışık nasıl kapatılır? Okulda pratik dersler var ve video çekmem gerekiyor ama hocalar izin vermiyorlar. Kırmızı ışıkta video çekiyorumm ben diye bağırıyor... Nasıl kapatcaz bu lanet ışığı?

burakcan42

Üye
    Konu Sahibi
okumustum ama yapamamistm. Patchs klasorunu bulamamstm. Sende onernce bi anda aklima x plorer geldi hmen yaptm tesekkurler .d

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yardımcı olabildi isek ne mutlu.

JustBeAnqeL

Üye
Aybın kılıc bana anca sen yardım edersın.. Kardesm benımde telefonum n97 mini vıdeo programlarının hepsı kasıyo ne yaptıysam olmadı .. Telefonum cok agır formatmı atmam lazım bana hard format nasıl atılır cwf nedır ne ıse yarar bu konuda yardım edermısın .
Istersen telefon numaranı ver senı arıym forumları o kadar dolasıyorum her konuda senın adın gecıyo lutfen bı yardım et. Benım tel no 0507 937 14 59 sen caldır mesaj at bı ısaret yap ben anlarım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybın kılıc bana anca sen yardım edersın.. Kardesm benımde telefonum n97 mini vıdeo programlarının hepsı kasıyo ne yaptıysam olmadı .. Telefonum cok agır formatmı atmam lazım bana hard format nasıl atılır cwf nedır ne ıse yarar bu konuda yardım edermısın .
Istersen telefon numaranı ver senı arıym forumları o kadar dolasıyorum her konuda senın adın gecıyo lutfen bı yardım et. Benım tel no 0507 937 14 59 sen caldır mesaj at bı ısaret yap ben anlarım

Dostum kısa bir ders ile başlayayım
Ofw nedir : orjinal firm ware (orjinal yazılım kabaca)
cfw : confirm firm ware. (ayarları ile oynanmis orjinal yazılım dosyaları)
aralarında ne fark: cfw ler işlemci ram görsellik ve telefona birazda zenginlik katar.
Cfw atmak biraz riskli bir istir. Az okuma ve araştırma ile nasıl cfw atilacagini forumda bulabilirsin.

Cfw atmak için usb kablon , nokia ovi suite , jaf ve ogm emulator yazılımı olması gerek.
Ovi süiteyi www.nokia.com.tr adresinden indirebilirsın.
Jaf ve ogm emulator programı sitede mevcut.

Telefona cfw atmadan önce mutlaka yedekleme alman gerek.
Menü > dosya yöneticisi > yedekle
yedekleme seçeneklerine bas
rehber mesajlar ajanda ve yer imleri bunları seç ve seçeneklerden yedek oluştur.
Hafıza kartını çıkartıp kart okuyucu ile pc ye bağla. Kart okuyucun yoksa telefondan usb depolama modunu seç.

Cities backup resim video müzik dosyalarını pc ne yedekle. Backup dosyası gizli dosyadır.
Göremezsen pcden dosya seçeneklerinden gizli ve sistem dosyalarını gösteri işaretle.
Hafıza kartından dosyaları taşıma bitince bas formatı hafıza kartına.
Anlatıma daha sonra devam edeceğim. Çalışıyorum malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt