ay yıldız teması

Sponsorlu Bağlantılar

bidosyaicin

Üye
eline sağlık ikonlar biraz daha cancanlı olsaymış daha hoş olurmuş ama ağır abi formatında olsun Türk'e yakışır...

lovestar

lovestar

Üye
çok güzel olmuş.tşkler.her türkün teması bu olmalı.:oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yaptığın Temalar Gerçekten Harika..
Teşekkürü Fazlasıyla Hakediyorsun.. Hemen İndiriyorum.. :oke:

kimicim35

Üye
cok tesekkurler ellerıne saglık

varhanoguz

varhanoguz

Üye
eyw kardesim guzel tema eline saglik

asii genç

asii genç

Üye
Tema 10 Numara Olmuş, Sana Bu Yakışır.. Aqa ;)

Paylaşım İçin Teşekkürler...

denden20

denden20

Üye
emeğinize sağlık çok teşekkür ederim..gerçekten harika..

efebatur

efebatur

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık

loneman

Üye
mukemmel bi tema tesekurler....

tuthankamon

tuthankamon

Üye
kardeşim mükemmel olmuş böylesini aradım bulamadım ama MAXİCEP te bulduk sonunda sizin sayenizde beyler ellerine sağlık kardeşim 10 numara

byilmazZ

byilmazZ

Üye
saol :oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ağır abi formatı, mükemmel, harika.... :oke:

ne güzel yorumlar bunlar..1,5 ay gibi bir sürede 650 defadan fazla indirilmiş... herkese teşekkür ederim bu güzel yorumlar için.. güle güle kullanın...

by_ayaz

Üye
sagolasın kardes güzel çalısma

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ama bu kadar teşekkürü fazlasıyla hakeden bir çalışmaydı a21a :)

sekoda9

Üye
gercekten süper bi tema , tesekurler

hacapit_53

Üye
sertıfıka hatası verıyo nasıl yukleyecem

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertıfıka hatası verıyo nasıl yukleyecem

Yaptığım bütün temalar sertifikalı.. herhangi bir tema yapıcının bir kaç temasını arka arkaya yüklediğinizde belli bir süre uygulama yöneticinde temayı görememe sorunu olmasın diye hepsine de özel UID numarası veriyorum ki bu sorun olmasın.

kısacası böyle bir sorun imkansız.. olsaydı başka biriside bu sorunu söylerdi..:oke:

loneman

Üye
arkadasım ayyıldız tema için sana özel mesaj yollamıstım.bısey sorucam ayyıldız temanın yazı rengi değiştirilebilirmi bunu ben yapabılırmıyım yoksa sen benım ıcın bunu yapavılırımısın.forumdan email adresıne baktım bulamadım.yardımcı olursan sevınırım.benım email adresım xxxxxxxxxxxxxxxxx senden haber beklıyorum tesekkurler....

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasım ayyıldız tema için sana özel mesaj yollamıstım.bısey sorucam ayyıldız temanın yazı rengi değiştirilebilirmi bunu ben yapabılırmıyım yoksa sen benım ıcın bunu yapavılırımısın.forumdan email adresıne baktım bulamadım.yardımcı olursan sevınırım.benım email adresım xxxxxxxxxxxxxxxxx senden haber beklıyorum tesekkurler....

forum kuralları gereği email adresi vermek yasak..:oke:

temanın font renkleri tema yaparken belirlenir.. senin değiştirme imkanın yok. ben temayı yeniden düzenlerim ama.. şu an bir başka tema üzerinde çalışıyorum.. onun bitmesi gerek.. kısıtlı zamanda bu tema işleri ile uğraşıyorum.. yazı rengini niçin beğenmedin..:) tam olarak hangi yazı rengi vs.. burada belirtirsen elimdeki çalışma bitince düzenler buraya yüklerim.. sanada haber veririm pm den..:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt