ay yıldız teması

Sponsorlu Bağlantılar

aspıre

Üye
mükemmel yapmışsın

dracula_37

Üye
hayran kaldım :)

lionn38

lionn38

Üye
sağolasın emeğine sağlık

cCeaNn

cCeaNn

Üye
Tek kelimeyle ''MUHTEŞEM'' olmuş eline sağlık ahmet abi

benhjk

benhjk

Üye
valla allah razı olsun çalışmaların çok güzel eline ve görselizene sağlık.

dinccine

Üye
adın Ahmet ise ahmet abi çok teşekkürler hep bunu arıodum

mami24

mami24

Üye
Tema GÜzel OLmuş.Güzel Duruyor Telefonda.Emeklarin İçin Teşekkürler

xxtantanaxx

Üye
mükemmel elinize sağlık

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
sagol krdş

irfandolgun66

Üye
teskür

yılcılar

yılcılar

Üye
mükemmel bi tema emeğine sağlık

max1

Üye
böyle kaliteli insanlara her zaman ihtiyacımız var

--------------- Ekleme ---------------

tema 6600 yüklenmiyor dosya bozuk diyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu tema superrrr ama tel yükleyemiyorum lütfen yardın edin yada dosyayı yeniden kontrol edip tekrar upload edin dosya bozuk diyor.bu dosyaya çok ama çok ihtiyacım var.tema muhteşem ama yükleyemiyorum .lütfen yardım.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
böyle kaliteli insanlara her zaman ihtiyacımız var

tema 6600 yüklenmiyor dosya bozuk diyor

arkadaşlar bu tema superrrr ama tel yükleyemiyorum lütfen yardın edin yada dosyayı yeniden kontrol edip tekrar upload edin dosya bozuk diyor.bu dosyaya çok ama çok ihtiyacım var.tema muhteşem ama yükleyemiyorum .lütfen yardım.

temayı beğendiğine sevindim.. fakat 6600 için uygun değil.. yüklemek istediğinde skin support hatası verir.. bozuk dosya değil yani.. n serisi telefonlara yüklenebilir sadece..:oke:

max1

Üye
6600 için uygun olan bu şekilde tema yapabilirseniz çok ama çok makbule geçecek.tema yı 6600 da kullanmam süper olacak.rica ile ve israr ile bu temayı istiyoruz lütfen 6600 için bu temayı uygun hale getirirmisiniz.saygılar.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6600 için uygun olan bu şekilde tema yapabilirseniz çok ama çok makbule geçecek.tema yı 6600 da kullanmam süper olacak.rica ile ve israr ile bu temayı istiyoruz lütfen 6600 için bu temayı uygun hale getirirmisiniz.saygılar.

6600'a uygun yapabilmem için bilgisayara.. carbide theme studio 1.2 sürümü yüklemem lazım.. bu sürümü yüklemek istersem şu andaki sürüm silinecek.. diyelimki temayı yaptım.. bu defa sürüm için yeniden yüklemem gerekecek.. şu andaki carbide illustrator ile bağlantılı.. silersem o da bozulacak..
ve ben şu an kalıp çalışıyorum.. yeni carbideyi silersem.. hepsi gidecek.. :hmmm
temayı beğendiğiniz için gurur duyuyorum.. fakat ne yapsam bilmemki.. birşey aklıma geliyor.. söz vermiyeyim ama...benim çocukların bilgisayarına eski sürümü kurmayı deniyeceğim.. ve çalışayım.. ilk talep değil çünki.. uğraşayım bakayım.. olursa.. inşalllah..:oke:

crazy52

Üye
sağolun var olun

Takipçi Satın Al

Üst Alt