Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Awea hattım ne zaman açılr
Sponsorlu Bağlantılar
-HakikaT-
Üye
Konu Sahibi
Awea hattım ne zaman açılr
Ben dün yani cuma günü akşamı telefon aldım..Hattımıda awea aldım..1 gün sonra açılacak hattınız dediler..
Ama bugün cumartesi acaba haftasonuda çalışıyorlar mıdır?Hattım ne zaman açılacak
alfonso_edishon
Üye
en geç 6-7 güne açılıyor kardeşim.
maxneyn
Üye
arkadaşlar 10 gün önce turkcell den aweaya numara taşımak için başvurdum normalde 3 gün içinde geçenler oluyor ama bn 10 gündür geçemedim ne yapmalıyım...?? yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim....
arkadaşlar 10 gün önce turkcell den aweaya numara taşımak için başvurdum normalde 3 gün içinde geçenler oluyor ama bn 10 gündür geçemedim ne yapmalıyım...?? yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim....
numara taşıma işlemini yaptığın bayiye gidip bir sor bence.bir bit yeniği olmasın...
lgkg300
Üye
Valla kardeş ben de faturalıya geçtim 7 gün ooldu hala açılmadı güya 48 saat içinde açılacaktı. Niye böyle yapıyorlar fikri olan var mı müşteri kaçırmak için mi teşvik için mi