yaren_dede
Üye
Pcden 1 telefondan 2 restart neden atıyosunuz ben mi yanlış yapıyorumtelefonu depolama modunda pc ye bağlıyorum avkon2 dosyasını e/resource/apps içine atıyorum kabloyu çıkarıp telefona restart atıyorum oluyo
kırmızıyı kullanıyorum 10 gundur filan bugün değiştirirken orjinal beyazı görünce bir değişik geldi gözüme devamlı renkli kullanınca
sade beyazda güzel geldi gözüme
linkleri pm olarak atarsın ön izlemeleri gönderirim sana o kadar uğraşıyorsunbirazda yardımımız olsun
pc den 1 restart telefondan 2 restart harbiden insan üşeniyor
Pcden 1 telefondan 2 restart neden atıyosunuz ben mi yanlış yapıyorumtelefonu depolama modunda pc ye bağlıyorum avkon2 dosyasını e/resource/apps içine atıyorum kabloyu çıkarıp telefona restart atıyorum oluyo
Yanlış anlamışımdır yaren_dede kusura bakmao uzun işmiş ya telden değiştir yap falan benimki allahtan görüyo
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:- - - Eklendi - - -
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:- - - Eklendi - - -
sis. olarak yapılamazmı arkadaşlar bu olay?
olmaz kardeş zaten telin hackli olmalı e tel hackli olunca da geri kalan işlem kolay sadece mif i kopyalayacaksın. tabi avkon2 modunu yükledikten sonra.
mavi çizgili olanı indiremedim başka biyere upload edebilecek varmı
mavi çizgili olanı indiremedim başka biyere upload edebilecek varmı
sorun yok olamazda zaten minus kendi hesabıma upload ediyorum. ortasında rar yazan büyük yeşil bi kare var tıkladınmı iniyo.
tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor
Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım
- - - Eklendi - - -
batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor
Emegine saglik guzel gorunuyor
android style green de arşiv hatalı diyor kaç kere indirdim yine aynı yardım!!!!
tamam oldu sonunda sorunun neyden olduğunu hala çözemedim
rica ederim
- - - Eklendi - - -
sorun yine de sende kardeş şu an indirdim ve arşivden çıkardım hiçbi sorun yok arşivde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?