Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

yanlış yapmıyorsun pc ye bağlayıp yapmışsın ve 1 kere restart yapmışsın bende zaten aynısını yazdım sanırım fark etmedin
işlemleri pc olmadan yaparsan 2 restart yapıyorsun dosya ismi değiştirdiğin için

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

saolasın ama şimdi güzel bişi çıkmaz ortaya bide rezil olmayalım sana ben denedim mi enazından işe yaramazsa kimse görmeden yok ederim

- - - Eklendi - - -

ewet kardeş o daha kolay da ben avkon u ilk yaptığımda o yöntemi denemek istedim depolama modunda pc teli görmedi o yüzden bu şekilde yapıyorum önce dll ismi deiştiriyom sonra restart sonra avkon u deiştir sonra bida restart hoş bida denemedim görüyomo hala görmüyomu bilmiyom açıkçası olmazsa bi ara deniyem bakem

ben deneme sürecini unutmuşum, zaten denedikten sonra kendinde çekersin fotoyu

sLeepLe

Üye
Yanlış anlamışımdır yaren_dede kusura bakma o uzun işmiş ya telden değiştir yap falan benimki allahtan görüyo

Yanlış anlamışımdır yaren_dede kusura bakma o uzun işmiş ya telden değiştir yap falan benimki allahtan görüyo

benimde görüyor ama Bazen üşeniyorum pc açmaya yada yanımda pc olmayınca tel üzerinden yapmak gerekiyor

Teşekkürler harika

Tepkiler: najanaja
sis. olarak yapılamazmı arkadaşlar bu olay?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:

belco2 yüklü yapıyorum olmuyor arkadaşım

SymbianHacker

Kapalı Hesap
mavi çizgili olanı indiremedim başka biyere upload edebilecek varmı

SymbianHacker

Kapalı Hesap

sorun yok olamazda zaten minus kendi hesabıma upload ediyorum. ortasında rar yazan büyük yeşil bi kare var tıkladınmı iniyo.

tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor

Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor

mifleri eksik kopyalamışsın dostum z-resource- apps gir ordaki bütün mifleri işaretle e-resource-apps klasörüne kopyala.

telefonun hack li mi olması lazım açıkması için

Emegine saglik guzel gorunuyor

Tepkiler: najanaja

doctorrr

Üye
android style green de arşiv hatalı diyor kaç kere indirdim yine aynı yardım!!!!