Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

güldürdün beni ya zoom yapsana baştan. Valla ben inkspace içinde 3 boyutlu yapıyorum ama telde görünmüyor.

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
güldürdün beni ya zoom yapsana baştan. Valla ben inkspace içinde 3 boyutlu yapıyorum ama telde görünmüyor.

ne bileyim kardeş sonradan gördüm işte zoom düğmesini nasıl görünmüyo pil in iç rengi mi görünmüyo ? eğer öleyse bide şarja tak çıkar dene bende ilk yaptığımda denedim o yeşil beyazı dış çerçevesi beyaz görünüyo fakat içindeki yeşil görünmüyo sanki şarj sıfıra inmiş gibi ama şarj ful bi şarja takayım dedim 2 dk tuttum şarja o zaman gidip geliyo renk şarjdan sökünce tam göründü ni ye öle oldu anlamadım ama bide şunu anlamadım o yaptığımın anten de değiştirmiştim başka bi mif ten anten çektim mavi renk yaptım ama telde orj. anten göründü onuda anlamadım bu inkscape demi war bi dandiklik bende mi war çözemedim son bişey daha bu pil ikonunun boyutunu biliyo musun? inkscape de baktım her tarafına boyut göstermiyo heralde yada ben göremedim yani bu pil kaç X kaç oluyo ben png yapıp svg ye dönüştürecem öle deneyecem ong düzenleme pro larım daha sağlam herşey yapılabiliyo o zaman daha güzel şeyler yapabilirim işe yararsa bunun içinse boyutunu öğrenmem lazım o ikonların biliyosan bi bilgi wer be kardeşim.

kurtuluş son bellesini yükledim,rompatcher var ama ilginç olan rompatcer ınaçınca hiçbir yama görünmüyor,ayarlarına tıklıyorum tüm yamalar uygula diyorum,tekrar deniyorum AvkIkon.dll yi c ye atmaya gene aynı hatayı veriyor.sanırım sorun rompatcher da!!!

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
belki de cwf den kaynaklanıyodur çünkü bu mod dan olumsuz sonuç alanlara ne zaman sorsam farklı cwf kullandıklarını söylüyolar yada dediğin gibi rompatcher da olabilir hangi sürümünü kullanıyosun bilmiyorum ama ektekini bi dene istersen bu benim kullandığım son verseyon sorunsuz.

Ekli dosyalar

"yüklenemiyor.sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor (((

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
"yüklenemiyor.sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor (((

walla bence senin cwf den kaynaklanıyo herşey çünkü bu pro 2013 sonuna kadar imzalı sertifika hatası wermesi imkansız yani, kardeş kusura bakma aklıma başka bişey gelmiyo senin tel baya bi çeşit çıktı

3b gibi olanın da farklısını yapabildim dostum. Bu gece paylaşırım şu an mavisini kullanıyorum çok hoş

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
3b gibi olanın da farklısını yapabildim dostum. Bu gece paylaşırım şu an mavisini kullanıyorum çok hoş

tamam kardeş 4 gözle bekliyoruz sen saat kaçtan kaça çalışıyosun yaw çalışma saatlerin baya uzun heralde. bide ben bu inkscapeyi nasıl çözecem başka bi fikrin warmı düzenlediğimi kaydetme konusunda.

bu hafta 4-12 çalışıyorum gece 1 de evdeyim nete girersen o saatte görüşelim

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tamam benim yarın tatil zaten sabaha kadar yolu war

Mavi

Siyah

Mor

Kırmızı

Yeşil

İsteyene şebeke rengi de değiştirilir.

Tepkiler: AHMED...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
harikalar kardeş ellerine sağlık bencede dediğin gibi sinyallerede uyumlu bi renk kat bence bide çerçeveler ben şimdide çerçevede sorun yaşıyorum rengi değişmiyo

harikalar kardeş ellerine sağlık bencede dediğin gibi sinyallerede uyumlu bi renk kat bence bide çerçeveler ben şimdide çerçevede sorun yaşıyorum rengi değişmiyo

oçerçeve rengini kenarlık seçeneğinden değiştir. Yukarda nesen sekmesinde doldur ve çiz var seç onu daha sonra rengi değiştirmek istediğin çerçeveyi seç solda açılan doldur ve çiz menüsünden kenarlığı seç

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hallettim kardeş bende öle yapıyom zaten meğer mif in içinde 2 tane çerçeve svg si varmış ben sadece 745 i yapıyodum öbür svg yi gözden kaçırmışım bi daha baştan sona mif in içeriğine tek tek baktım 741 de dış çerçeveymiş asıl o kullanılıyomuş yani 741 deiştirdinmi çerçeve değişiyor.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nihayet bende yaptım en sonda mozaik kırmızı. kırmızı sewene tawsiye ederim çok canlı duruyo ekranda.

androit yeşili yapmışsın dostum ellerine sağlık güzel olmuş

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
androit yeşili yapmışsın dostum ellerine sağlık güzel olmuş

rica ederim kardeş kırmızı sewiyosan bence en sonda yaptığımı muhakkak dene gerçekten çok güzel duruyo ben şu an onu kullanıyorum aslında bi kaç tane daha yaptım değişik bişeyler bi ara paylaşam ya bakalım ne zaman yaw yapması iyide önizleme alması sorun tele atacan yer değiştirecen tekrar başlatacan bi önizleme için 3-4 kere restart yapmam gerekiyo teli ona da üşeniyom

kırmızıyı kullanıyorum 10 gundur filan bugün değiştirirken orjinal beyazı görünce bir değişik geldi gözüme devamlı renkli kullanınca
sade beyazda güzel geldi gözüme
linkleri pm olarak atarsın ön izlemeleri gönderirim sana o kadar uğraşıyorsun birazda yardımımız olsun
pc den 1 restart telefondan 2 restart harbiden insan üşeniyor

sLeepLe

Üye
Pcden 1 telefondan 2 restart neden atıyosunuz ben mi yanlış yapıyorum telefonu depolama modunda pc ye bağlıyorum avkon2 dosyasını e/resource/apps içine atıyorum kabloyu çıkarıp telefona restart atıyorum oluyo

bende öyle yapıyorum