Avea'yı Lanetliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Avea'yı Lanetliyorum
4 Gün Önce Yani 18.06.2008 Tarihinde 150 Kontör Aldım Patlican Üyesi Olduğum İçin 180 Dakika Hediye Geldi...Ve Bugün 9333'ü Aradığımda 46 Kontörüm ve 178 Dakika Hediye Konuşma Sürem Olduğunu Öğrendiğimde Delirdim...Size Tavsiyem Bu Kampanyadan Yararlanırken 2. Kez Düşünün..Avea Bi Yerden Verip Bir Yerden Alıyor:@

mservank

mservank

Üye
operatörlerin göndermiş olduğu mesajlar genelde tam açıklama yapmaz
dediğin gibi kampanyaları kullanmadan önce 2 kez düşünün çevrenize sorun fırsatınız olursa web sitelerini gezin gerekli açıklamalar yapılır

Lion Heart

Lion Heart

Üye
avea'nın verdiği 180dk. aveadan aveaya doğru yapılan aramalar için geçerlidir. Kontör düşmesinin 2 sebebi olabilir ya avea dışı bir numarayla konuştun ya da resim-melodi gibi içerik servislerine farkında olmadan üye olmuşsundur. Bunun için avea'yı aramanı tavsiye ederim. Ya da şikayetvar sitesine ayrıntılı olarak şikayetini yaz...
Bende avea kullanıcısıyım ve bu konuda bir sıkıntı yaşamadım...

yusufucan

yusufucan

Üye
avea dışı bir numaraylar konuşmuş olabilirsin...çünkü bende 150 kontör yükledim banada geLdi 3 saat konuşma güseL güseLL kullandım sadece

safakk

safakk

Üye
amanin bu patlıcan üyesi olunca da mı kontör gidiyo :(

botanixx

botanixx

Üye
bence bu patlıcan kontürleri elinede patlıo.. bende olmayı düşündüm ama araştırıncı zararlı çıkacagımı ögrendim

CEREN

CEREN

Üye
ilginç miş belkıde sen bı yerı aradın da kont ole gitti

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Yok Ya 4 Günde Sadece 4 Dk..Konuşma Yaptım Dış Operatörlerle 3 Tanede Msj Attım..Resim Melodi Dalgalarınada Üye değilim..Çok Kötü Oldu Ya Bu Kontör Olayı

trangoul123

Üye
Herkesde bi avea yı kötülemedir gidiyor. kardeşim bikerede benim başıma gelsinde ben lanet edeyim ya.. yazıklar olsun ki turkcell e ödediğim faturalara bugune dek.. turkcell e verdiğim 3aylık parayı 1 yıl içinde avea ya vermicem gibi gözüküyor... bravo avea iyi ki varsın...

safakk

safakk

Üye
Herkesde bi avea yı kötülemedir gidiyor. kardeşim bikerede benim başıma gelsinde ben lanet edeyim ya.. yazıklar olsun ki turkcell e ödediğim faturalara bugune dek.. turkcell e verdiğim 3aylık parayı 1 yıl içinde avea ya vermicem gibi gözüküyor... bravo avea iyi ki varsın...
hocam ucuzluğuna sms kampanyalarına yada mobil öğrenci tarifesine bir şey demiyoruz ama gelen bilgilendirme mesajlarını hep kendine yontuyor örneğin adam 6 ay boyunca 100 ve üzeri kontör yükle 100 kontör beleş diyo ama bu mesajı yanıtlarsan diyor ancak o mesajın geldiği yer servis olduğu için numarası görünmüyor ve mesajı nereye göndereceğini avea bayileride bilmiyor:@( ve ben bunu ahmet abi olmasa yahatta bulamicaktım:)) yada futbol paketine üye ol takımının ve milli takımın her golünde 9 kontör kazan diyor ama paketin kaç kontör olduğunu yazmıyor :@ yada hiç bi sorun olmazsa işte arkadaşa olduğu gibi durduk yere kontör gidiyor yada kontör geliyor bana olduğu gibi geçen 50 lik kart aldım yükleme sonrası 79 kontör oldu :ehe he birde kapsama alanı sorunu var çoğu yerde çok az çekiyor ve ses kesilmesi çok fazla sonuç telefonda konuşmak bazen bir eziyete dönüşüyor.... gibi gibi gibi

masub

masub

Üye
evet arkadaşlar.avea gerçekten kazıkçı.ben de mesaj dalgasına aldım.gerçekten işime yaradı ama bi ara yanlışlıkla oynax die bir yere üye olmuşum.150 kontor yukledim.20 kontor kalana kadar sömürdü.20 kontor kalınca da acıdı bıraktı sömürmeyi.avea 500 ü aradım.bir numara verdi burayı arayıp iptal ettirin dedi.aradım bi türlü yapamadım.artık ayda sadece 50 kontor yüklüyorum.onla da 5bin sms yapıyorum.

trangoul123

Üye
evet arkadaşlar.avea gerçekten kazıkçı.ben de mesaj dalgasına aldım.gerçekten işime yaradı ama bi ara yanlışlıkla oynax die bir yere üye olmuşum.150 kontor yukledim.20 kontor kalana kadar sömürdü.20 kontor kalınca da acıdı bıraktı sömürmeyi.avea 500 ü aradım.bir numara verdi burayı arayıp iptal ettirin dedi.aradım bi türlü yapamadım.artık ayda sadece 50 kontor yüklüyorum.onla da 5bin sms yapıyorum.
ayda 150kontör ve üzeri yüklemeden her ay 50kontör yükleyip nasıl 5bin sms yapıyorsunuz merak ettim.?

safakk

safakk

Üye
sormayın bende blogizmo diye bi yere yanlışlıkla üyer olmuştum abuk subuk mesajlar atıp duruyordu ve attığı her mesaj da da kontör gidiyordu ben iptal ettirdim ama hala gelmekte yani bu avea hakkaten kazıkçı :@
ayda 150kontör ve üzeri yüklemeden her ay 50kontör yükleyip nasıl 5bin sms yapıyorsunuz merak ettim.?
kardeş 39 kontöre avea içi veya avea dışı 500 sms hakkın var o nedenle de arkadaş 50 yüklediğinde 39 sms i verip 5000 sms paketini satın alıyor:oke:

mc_metin

mc_metin

Üye
bende dün 150knt aldım 180 dk bedava konuşma hakkı geldi. Ama bedava diye konuşmayı abartıp söylüyorum 60dk konuştum ki o kadar konuşmamışımdır belki... şuanda 44 dk bedava konuşma hakkı var :allalla: bu nasıl oluyo acaba ama kontür hala 150 sabit duruyor.:allalla:

Lion Heart

Lion Heart

Üye
hayır patlıcana üyelik ücretsizdir...

Salihyet

Salihyet

Üye
arkadaşlar, avea nın sağladığı avantajlar dışında bi yere yanlışlıkla veya isteyerek üye olursanız.. Aklınıza mukayyet olun.. :) sadece sms ve bedava dk kampanyasını kullanın bence..

spawnn

spawnn

Üye
bende dün 150knt aldım 180 dk bedava konuşma hakkı geldi. Ama bedava diye konuşmayı abartıp söylüyorum 60dk konuştum ki o kadar konuşmamışımdır belki... şuanda 44 dk bedava konuşma hakkı var :allalla: bu nasıl oluyo acaba ama kontür hala 150 sabit duruyor.:allalla:

:megafon: Böyle durumlarda Müşteri hizmetleri 500 arayın...

sakut

sakut

Üye
arkadaşlar, avea nın sağladığı avantajlar dışında bi yere yanlışlıkla veya isteyerek üye olursanız.. Aklınıza mukayyet olun.. :) sadece sms ve bedava dk kampanyasını kullanın bence..kanpanyalar avea dışıdır

corlulu

corlulu

Üye
avea dışı bir numaraylar konuşmuş olabilirsin...çünkü bende 150 kontör yükledim banada geLdi 3 saat konuşma güseL güseLL kullandım sadece

Arkadaşa katılıyorum bendde sorun olmadı sadece avealara karşı 3 saat ücretsiz konuşma veriyor.

MusTy57

MusTy57

Üye
Patlicana Üyelik ücretsizdir Fakat Hattınızı Yeni Aldıysanız Hatı Açma Parası Olarak 50 Kontür Alıyorlar...