Herkesde bi avea yı kötülemedir gidiyor. kardeşim bikerede benim başıma gelsinde ben lanet edeyim ya.. yazıklar olsun ki turkcell e ödediğim faturalara bugune dek.. turkcell e verdiğim 3aylık parayı 1 yıl içinde avea ya vermicem gibi gözüküyor... bravo avea iyi ki varsın...
hocam ucuzluğuna sms kampanyalarına yada mobil öğrenci tarifesine bir şey demiyoruz ama gelen bilgilendirme mesajlarını hep kendine yontuyor örneğin adam 6 ay boyunca 100 ve üzeri kontör yükle 100 kontör beleş diyo ama bu mesajı yanıtlarsan diyor ancak o mesajın geldiği yer servis olduğu için numarası görünmüyor ve mesajı nereye göndereceğini avea bayileride bilmiyor

( ve ben bunu ahmet abi olmasa yahatta bulamicaktım

) yada futbol paketine üye ol takımının ve milli takımın her golünde 9 kontör kazan diyor ama paketin kaç kontör olduğunu yazmıyor

yada hiç bi sorun olmazsa işte arkadaşa olduğu gibi durduk yere kontör gidiyor yada kontör geliyor bana olduğu gibi geçen 50 lik kart aldım yükleme sonrası 79 kontör oldu

he birde kapsama alanı sorunu var çoğu yerde çok az çekiyor ve ses kesilmesi çok fazla sonuç telefonda konuşmak bazen bir eziyete dönüşüyor.... gibi gibi gibi