AVEA'NIN 12-25 Yas Tarifesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
AVEA'NIN 12-25 Yas Tarifesi Hakkında
Merhaba ,
Yeni cıkan 12-25 yaş arası her yone 500 dk + 1000 sms + 1gb internet tarifesine kayıt olmak için tc mi 1991'e yolladım fakat her yöne 500 dk gelmesi gerekirken avea içi 1000 dakika geldi.. diğer sms ve data doğru şekilde geldi.. ama dakikalar yanlış oldu.. Bu nasıl olacak ?

ilo53

ilo53

Üye
İste bende bundan korkuyorum.Galıba genc avea tarıfesınde ısen bu gelıyor. Bende yapıcam 22sınde tarıfemı degıstırıp :D ınş. gelr musterı temsılcısını ara bılgıye ulasırsan buraya yazarsan sevınırız :D

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Bu saattemi arıyım :D dur bi arıyım bakıyım

----------Eklendi @ 22:10:29 ---------- Yazıldı @ 22:07:29 ----------

Böyle saçmalık olmaz 45 saniye önce yine reklamda gördüm HER YÖNE 500 dk + 1000 sms + 1 gb diye şimdi internet sitesini açtım 1000 dakika avea içi diyor :S:S anlamadım ki yaw

----------Eklendi @ 22:13:30 ---------- Yazıldı @ 22:10:29 ----------

Numarasını taşıyanlara özelmiş o 500 dk li olan.. direk avealı olanlar benimki gibi oluyomuş :D Önce vodafone geçecem sonra tekrar avea olacam haa

ritmiz

Üye
Kampanyalarından dolayı hep geçesim var aveaya ama daha önce şehir içinde bile çekmediğinden dolayı konuşamadığımdan dolayı hep çekiniyorum aveadan.

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
asansörde çekiyor
sinemada çekiyor
şehir dışında dağlık bi arazide bile çekti..
piknik alanında çekti
Bunun dışındada zaten pek bi yere gitmezsin

ilo53

ilo53

Üye
cekımde sorun yok ama ses kesılıyor ses gelmıyor ses gıtmıyor arada oluyr.

Msfk

Msfk

Üye
Eğer Avea abonesiysen Avea içi 1.000 dakika alırsınız.Eğer Avea'ya yeni geçipte bu kampanyadan yararlanmak için başvurursanız her yöne 500 dakika alırsınız.

PureFood

PureFood

Üye
Dolandırıcı ya bu Avea lanet olsun işe bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...