AVEA yalancı!!!3G tüm illerde uyguluyoruz dediler...ama sadece 16 ilde var

Sponsorlu Bağlantılar

deathkiss1907

Üye
Arkadaşlar bence bırakın nankörlüğü :) Numara taşınabilirliği çıkmadan önce herkes kendi operatörünü kollardı ama şimdi ? Yok orda bu çıktı oraya gidelim yok burada şu kampanya çıktı oraya gidelim.Bırakın bu işleri yaa :)

Turkcell iletişim hizmetleri a.ş de çalışıyorum..

3g çok mu kayıp arkadaşlar sizler için ? :) 3g nedir diye sorsam burada herkes adresine sarılır yazar oradan sonuç arattırır :)

Mobil iletişimde üçüncü aşamayı temsil eden 3G teknolojisi cep telefonunu daha marifetli hale getiriyor.
3G, ses yanında veri, e-mail, video, müzik aktarımına da olanak veriyor.​
Sadece fonksiyon bu arkadaşlar :)

Bundan başkada bir durum değil :) Hesap kitap işlerini şimdi yapacak olursanızda bu kadar kampanyanın çıkmasının sebebi diğer operatörlerde bulunan tarifelerin etkisini azaltıp gündemsel olarak çarpıcılık ortaya çıkartıp abone hat taşıma sürecini biraz daha geciktirmektir.Avea kampanya çıkartmıyor diye kötü değil 3g heryerde yok diye kötü değildir :) Vodafone dünya üzerinde 3g hizmeti veriyor o zaman herkes vodafone kullansın ?:) Life :) china gibi operatörler hiç çalışmasın o zaman :) Tamami ile kullanıcıya hitap etmesi durumu olduğu için bu kadar operatör ve bu operatörlerin kitlesel olarak müşterileri var .

Bu yüzden boşverin bu işleri :) Altı üstü telefon:)

--------------- Ekleme ---------------

avea zaten c tipi lisans aldı 81 ilde aynı anda dediler ben ığdırdayım burada yok ama öğrenci olduğum için kullanıyorum 5000 sms hakkı var ve her arkadaşım aveada yoksa durmazdım sordum dediler yılbaşından sonra geçecek ama bakacaz artık fakat avea 3g konusunda vasat..

A lisansı En yüksek kapasitede aynı anda müşterilerine hizmet vermek
B lisansı Yüksek kapasitede aynı anda müşterilerine hizmet vermek
C lisansı Norminal değerlerde aynı anda müşterillerine hizmet vermek

Arkadaşlar Turkcell A+ lisansı almak zorundaydı zaten. Avea'nın o ihalede yaptığı güzel birşey , ihaleye girdi arttırdı arttırdı sonrasında almayacaktı zaten ve bıraktı.Turkcell'e gereğinden fazlaya geldi maliyet olarak.A+ lisansını neden almak zorundaydı konusuna gelince

Turkcell = 37 milyon aboneye sahip
Vodafone = 17,1 milyon aboneye sahip
Avea = 13,5 milyon aboneye sahip

Turkcell A+ lisansı almak zorundaydı çünkü en çok abone kendisinde.Bu yüzden bu lisans tipini alıp ancak bu abone sayısına hizmet verebilirdi.

Vodafone B+ lisansı aldı çünkü pazarda büyüme payını 20 yıllık düşünerek bu şekilde atım attı.

Avea C+ lisansı aldı çünkü büyüme kat etse dahi C+ lisansı 20 yıllık bir süre içinde kendi içini görecek.

Durumlar lisans falan işi değil yani arkadaşlar :)
Turkiye'de operatör yokken turkcell vardı.Zamanında ( ilk zamanlar ) 8.5 tl sabit ücretler ödediniz turkcell kullanıcıları olarak.

Bu ücretler ile türkiye'de coğrafi olarak en fazla kapsama alanına turkcell sahip.

Nasıl mı ?

15.000 i aşkın baz istasyonu ile , ( En yakın rakipten %40 daha fazla ) Nüfusu 1000 ve üzerinde olan yerleşim yerlerini kapsama gereği hisseden tek operatörüz.
Coğrafi olarak % 84.30 kapsama alanı ,
Nüfus kapsama alanı % 98,78
EDGE destekleyen baz istasyonu oranımız , %98,9

Ve bunun dışında ;
202 ülkede 610 operatörle dünya toprakları üzerinde % 9'lik alanda iletişim hizmeti veriyoruz.
145 ülkede 365 operatörle GPRS'te dünya'nın lider operatörleri arasındayız.

Ödenilen bu ücretler ile bu alt yapılar oluşturuldu.Avea kurulalı kaç yıl oldu ? Vodafone kaç yıldır türkiye'de ? Bunları düşünün ve bundan sonra diğer operatörler birşeyler bekleyin :)

3g 81 ilde aynı anda turkcell'de başladı ancak istediğimiz gibi gitti diyemeyiz.Turkcell 3g heryerde çekiyor mu ? HAYIR.Çoğu yerde çekiyor mu EVET.Bu farkı ayırt edelim :)

Umarım kırıcı olmamışımdır :)
 


gnzose

Üye
nilüfer beşevlerde avea 3g çekiyor. hatta 3,5 G yazıyor :P
 

callcium

Üye
denizli de açtırdım hattı 3g için bekliyorum gelecek diye turkcell de her nokrada var bi arayayım dedim müşteri hizmetlerini şöyle cevap geldi denizli de henüz 3g altyapımız yok öylesine sordum varmı bir plan diye o da yakın zamanda olmaz dedi tüh avea yakışmadı sana
 

Lacrymosa

Üye
Sakarya'da, Sakarya'nın en merkezi yerinde: Çark Caddesi'nde Avea 3G çekmiyor. Daha merkezi bir yer yok. Turkcell hattımı takıyorum Sakarya'nın en ücra köylerinden birine gidiyorum: 3G %100 sinyal gücüyle çekiyor. Şehir merkezinde 3.5G %100 çekiyor.

Avea o bahsettiğim köyde GSM olarak 1-2 çubuk zor çekiyor.

Ayrıca Avea müşterisinden yaptığı her şey için yüklü miktarda kontör alıyor. Örneğin, her ay 100 yükle şöyle şöyle indirimli konuş diye paket var. Altına baktım "Bu kampanyaya geçiş ücreti 150 kontördür." yazıyor. Buna ne demeli? Yine bir şey daha, Avea'da cep telefonu SIM Kart menüsünden paketlere bakarken anında sizi o tıkladığınız şeye abone yapıyor ya da o içerikle ilgili size SMS geliyor aşırı derece bir kontörü anına çekiyor hattınızdan. İnsan bi' sorar abone olmak ister misiniz diye !!! Sonuçta Türk Telekom grubunun bir üyesi Avea, çok şaşırmamak lazım...
 

Sehzade

Üye
abi urfadada cekmio bi 3g yi kulanamadım
 

bearcoll

Üye
turkcellden aveayya geçtim avea cok pinti ayrıca bizim memlekettede (akşehirde ) 3G YOK REZİLLİK
 
grasshoper

grasshoper

Üye
heryerde var arkaşım korma sen
 


Üst Alt