Avea Tl Şatışlarında Şok Kampanya...! Avea 95 TL 60 TL...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetaliogurlu

Üye
    Konu Sahibi
İletişim: [email protected]

maham123

Üye
ARKADAŞA 60TL CEP BANK İLE GÖNDERİLDİ VE KONTOR GELMEDİ 10 DAKİKAYA GELİYOR DEDİ PARA CEKİLDİKTEN SONRA TELEFONU KAPALI BİLİNDİK BİR DURUM DOLANDIRILDIM:d: 60TL İLE ZENGİN OLMUŞTUR ARKADAŞ BELKİ OLSUN HAKKIM ÜSTÜMDE BEN ZENGİNİM BU DÜNYADA YERİN ALTIDA VAR:evet:

maham123

Üye

arkadaş müthiş dolandırır sakın ha

----------Eklendi @ 18:56:13 ---------- Yazıldı @ 18:52:48 ----------

[email protected][/email]
bu adresede dikkat felaket adam dolandırır
uygun fiyatlara tasarım çizilir der sakın ha her haltı yer dolandırıcının babasıdırhttp://www.r10.net/webmoney-paypal-2co-internet-bankacilik-islemleri/192251-guncel-dolandirici-listesi.html

----------Eklendi @ 19:00:29 ---------- Yazıldı @ 18:56:13 ----------

[email protected] felaket dolandırır

selmangulec

selmangulec

Üye
nasıl oluyorda buradan direk para gönderiliyor... gg veya get ilan açılarak ödenmesi en iyi bir yoldur. sitede de telefon ilanlarını geziyorum. temiz denilen telefon resmen ölmüş. asıl temiz olan sıfır gibi bakılmışsa temizdir. çizikleri olaya katmıyorum bile. Bilemem düşünceme katılan olur mu ama malımızı satma uğruna girmediğimiz kalıp yok gibi. genel olarak konuştum. (üstteki olayı duyunca üzüldüm baya, hesap günü var yani hiç mi insan idrak edemez bu azap dolu günü.)

biraz araştırılsa cep bank ile tel no ya mı yoksa hesaba mı gönderildi bilemiyorum ama bence iyi araştırılma sonucunda bulunabilir. hesaba gönderildiyse bloke koyulabilir. telefon numaraya gönderildiyse savcılık izniyle izleme yapılabilir. emniyete yada savcılığa en ince ayrıntıya kadar bilgi verilmesi iyi olacaktır... 60 tl demeyin çünkü bunun sonu gelmeyecektir. düşen çok olacaktır...

saygılar...
Selman Güleç
konya

maham123

Üye
nasıl oluyorda buradan direk para gönderiliyor... gg veya get ilan açılarak ödenmesi en iyi bir yoldur. sitede de telefon ilanlarını geziyorum. temiz denilen telefon resmen ölmüş. asıl temiz olan sıfır gibi bakılmışsa temizdir. çizikleri olaya katmıyorum bile. Bilemem düşünceme katılan olur mu ama malımızı satma uğruna girmediğimiz kalıp yok gibi. genel olarak konuştum. (üstteki olayı duyunca üzüldüm baya, hesap günü var yani hiç mi insan idrak edemez bu azap dolu günü.)

biraz araştırılsa cep bank ile tel no ya mı yoksa hesaba mı gönderildi bilemiyorum ama bence iyi araştırılma sonucunda bulunabilir. hesaba gönderildiyse bloke koyulabilir. telefon numaraya gönderildiyse savcılık izniyle izleme yapılabilir. emniyete yada savcılığa en ince ayrıntıya kadar bilgi verilmesi iyi olacaktır... 60 tl demeyin çünkü bunun sonu gelmeyecektir. düşen çok olacaktır...

saygılar...
Selman Güleç
konya
adamın kullandığı telefon üstüne kayıtlı bile değil garibanın birinindir bu gsm firmaları açık hat satmağa devam ettikçe....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt