kanka5000
Üye
Avea Müsteri Hizmetleri TrajediKomedi
9 Agustos günü Hattıma 100 kontör yükledim hattım mobil öğrenci olduğu için 60 dk. avea içi hediye dakika bekliyordum ancak gelmedi aradım müşteri hizmetlerini 30 dk hatta beklememe ragmen baglanamadım. artık yarın ararım dedım. yarın oldu ve aradım gene 30dk. bekledım ama bu sefer sabırla ıcımden saymadan bekledım. anlattım durumu. müşteri temsilcisi ne dese beğenirsiniz '' efendim bizim böyle bi uygulamamız yok'' ben sok oldum hanfendı dedım sızın onunuzde avea.com.tr ye gırebılecek bı ınternet varsa bı gırın ve bakın mobıl ogrencı tarıfesı altındakı yazıya dedım. bıraz bekleyın dedı. bende bekledım tabı. Daha sonra beyfendı bı yanlıslık olmus hattınıza 24 saat ıcınde yuklenıcek 60 dk.nız dendı ve ben bunlar kaydedılıyormu dıye sordum evet dedı. benı basından savmak ıstedıgını anlamama ragmen kapattım telefonu. 24 saat degıl 30 saat bekledım ama nafıle yuklenmedı. tekrar aradım musterı hızmetlerını gene aynı rezalet yaklasık 35 dk. sonra baglandım ayrıca 2 kerede hattan koptum(tabı hattan kopunca 3 kontör kus olup ucuyor). neyse kefil dıye bırısı actı telefonu. durumu anlattım beyfendı dedı sız kayıt yazıp 4494 e mesaj gondermenız gerekıyor dedı. her 100 kontör tüklemizden önce bu işlemi tekrarlamalısınız dedi. ya sen benle kafamı buluyorsun kayı olmak ne demek sen biliyormusun. ben her kontör yüklemeden önce neden kayıt olayım dedim. 20 dk. yakın konustuktan sonra dedım sızın daha yetkılı olanınızla gorusucem dedım. ne dese iyi'' buranın en yetkılısı benım'' dedı. bunlarda kaydedılıyormu dedım evet dedı pekı dedım. 2 gun once tekrar aradım musterı hızmetlerını. benım musterı hızmetlerını aramalarımın dınlenmesını talep ettım bugun aradılar beyfendı dınledık gorusmelerınızı ancak bızı 1 kere aramısssınız ve bı yanlıs anlasılma olmus dendı. ben sızı 2 kere aradım ve ozellıklede o kefıl beymıdır nedır onun soyledıklerını dınlemenızı tavsıye ederım dedım ama onun kaydın bulamadılar. peki dedım kontör dususlerını bakın ayın 10 unda ben musterı hızmetlerını aradım dedım yok oyle bı kayıt dedıler sadece ayın 9 unda aramıssınız ve o musterı temsılcısıde sıze yanlıs bılgı vermıs dendı uyardık onu dedıler. vel hasılı kelam buraya 10 sn. once kayıt olan bırısı bıle aveanın musterı temsılcılerınden daha cok bılgıye sahıp avea hakkında.
hattımı en yakın zamanda vodafone tasıyacagım. sadece aveanın 35 kontör karsılıgında 180 dakıka avea ıcı paketınden yararlanıyorum dıye duruyorum avea da ama vodafone 31 agustostan sonra tasıma ısınde ıyı bı kampanya yapsın hemen gecıcem..
iyi forumlar
hattımı en yakın zamanda vodafone tasıyacagım. sadece aveanın 35 kontör karsılıgında 180 dakıka avea ıcı paketınden yararlanıyorum dıye duruyorum avea da ama vodafone 31 agustostan sonra tasıma ısınde ıyı bı kampanya yapsın hemen gecıcem..
iyi forumlar

ya rezillik diz boyu bu aveada artık