Avea Kazıkçının Teki Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Avea Kazıkçının Teki Çıktı
Hattımda 10TL vardı yanlışlıkla face tuşuna tıkladım tel face girdim hemen çıktım bide ne göreyim hattımda 2 TL kalmış hemen aradım müşteri hizmetlerini 10 sn bile kalmadım internette bu nasıl oldu dedim bana dedikleri 3G hızında bağlanmışsınız hattınız 700kb harcamış buda 8liraya tekabbül ediyor dedi benim tel C3 3g yok dedim sonra pardon dedi lafı dolaştırdı 1mb harcamışsınız felan dedi bu aveaya geçtiğime bin pişman oldum geçeceklere tavsiye etmiyorum

phasan

phasan

Üye
vodafon da boyle bı durum olsa paran ıade edıyorlar ben boyle yasadım ıade ettıler

Türe

Türe

Üye
hepsi aynı

Symbianize

Symbianize

Üye
aynen hepsi ayni

doctorrr

doctorrr

Üye
hepsi aynı ve aynısı da bana oldu 20 liramın 15 i gitti :off:

Türe

Türe

Üye
nolcak abi hepsi kendi çıkarlarının derdinde . sömürmüşüm sömürülmüş vah vah anlayışı yok.

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
vodafon da boyle bı durum olsa paran ıade edıyorlar ben boyle yasadım ıade ettıler

Para iadesini bırak nerdeyse bütün TL mi alcaklar bu kadar saçma bişey olmazki aynısı vodafonede de oluyodu 10kuruş taş çatlasın 50 kuruş gidiyodu

spy ghost

spy ghost

Üye
700 kb : 8 tl ? Bunların kafa trilyonmu

phasan

phasan

Üye
arkadaslar bu avea ya yuzde 50 yada yuzde 40 ttnet aıt gerısı sız dusunun

esmeerr

esmeerr

Üye
Kardesim bende avea kullaniyorum bazen oluyor benimde 20 tl gitmisti net paketi vardi paketin suresi ben nette gezinirken bitmis bir 15 dakika falan netin suresi gecmis bir mesaj geldi bakiyeniz bitmistir diye aradim sordum 15 dakika once paketinizin suresi dolmus dediler 20 liraniz gitti hatta eksi bakiyeye dustunuz dediler

plusnettr

plusnettr

Üye
2.5MB için 20 lira kesiyor. Paketsiz kullanırsanız hiç affetmiyorlar eski 146'nın nostaljisini yaptırıyorlar millete :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...