Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
avea msn yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgaakman
Üye
Konu Sahibi
avea msn yardım
slm arkadaşlar. avea msn ile bilgi werebilecek ardaş wrsa lutfen yardımcı olabilirmi....
teşekkürler
kararsız_18
Üye
walla yok
Meraal
Üye
kastettigin aveanin kendi msn si ise onu sadece abone olarak kullanabiliyosun aylik 40 kontor.tavsiyem baska bir msn programi indir haftalik internet paketi al o daha avantajli olur.
TRANSGRESSOR
Üye
ewt mesela ben ebuddy kullanıyorum ayda 25 kontöre 100mb internet paketi alıyorum ay sonuna kadar keyif oh... arasıra internetten face vb. yerlerede giriyom.. oyunda indiriyom avantajı çok yani....
melancholie
Üye
merhaba arkadaşlar ben telefonuma msn programı indirdim nokia 6300 kullanıyorum fakat komik bişekilde mail adresimi yazamıyorum sorunun ne olduğunu anlamadım:S:S bilen birileri varsa çok iyi olur gerçekten
Noxeble
Üye
İndirdiğin msn dokunmatik olabilir kaldırıp başka bi msn kurmayı dene arkadaşım.
voljtrann
Üye
6300 java s40 özellige sahip ebuddy kankamsn türkcedir ikiside sitede mevcut arat forumda bulursun ve telin destekler