avea iyice tıkandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ishaknet117

ishaknet117

Üye
    Konu Sahibi
avea iyice tıkandı
Arkadaşlar bu avea öğreciler arasında iyi falan diyoruz mesaj için kullanıyouz ama artık iyice tıkandı mesajlar bile gitmiyo yaa:(:(:vur

greenmile

greenmile

Üye
evet avea bunu yapıyo ayar oluyom geçen bi mesajı tam 11 kere gönderdim sabaha karşı iletildi anca:S

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben hiç hiç sevmiyorum 7 yıldır türkceliyim ablamı arıyınca veya msj atınca hep sorun oluyor avea öğretmen hattı şimdi benim sayemde türkcele geçcek kamucele rahatlıyacaz artık

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşlar Bunu Her Defasında Belirtiyorum Avea'nın Altyapı Sorunu Var.Avea Daha En Temelde Elde Edeceği Kazanımı Sanırım En Sona Bırakmaya Çalışıyor Nedir O Kazanım=Şebeke.Yani Şebeke Sağlam Olacakki Millet Sana Dönecek Bende Geçende Tam 6 Defa Aynı Mesajı Gönderdim.En Son İletildi Dedi.Ve Müşteri Hizmetlerini Aradım Konuyu İzah Ettim Çalışmalar Sürüyor Falan Gibilerinden Konuştu Hattı Kırdım.Bence Daha Çok Hat Kıran Olur.

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Arkadaşlar Bunu Her Defasında Belirtiyorum Avea'nın Altyapı Sorunu Var.Avea Daha En Temelde Elde Edeceği Kazanımı Sanırım En Sona Bırakmaya Çalışıyor Nedir O Kazanım=Şebeke.Yani Şebeke Sağlam Olacakki Millet Sana Dönecek Bende Geçende Tam 6 Defa Aynı Mesajı Gönderdim.En Son İletildi Dedi.Ve Müşteri Hizmetlerini Aradım Konuyu İzah Ettim Çalışmalar Sürüyor Falan Gibilerinden Konuştu Hattı Kırdım.Bence Daha Çok Hat Kıran Olur.

bu ne asabiyet be abi

pampilo

Üye
Ankara'nın göbeğinde Çankaya ilçesinde yaşıyorum ve Kızılay'da çalışıyorum. 2001 den beri kullandığımız tüm avea hatları artık iyice sorun çıkarmaya başladığından dolayı ailece hepimiz Turkcell kamuya geçtik. Avea sınırsız çıktığından beri avea tamamen iptal oldu. Aranmak ve arama yapmak şansa kalmış. Kesintisiz konuşmak mümkün değil.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Allah avea ve vodafone kullananlara yardım etsin :)

arslansem

arslansem

Üye
Yıllardır var avea ve bu durumu düzeltmiyorlar anlamak mümkün değil :hmmm

james54

james54

Üye
abı koskoca gsm operatorusun duzeltemedıgın seyee bakk.... beceremıceksen hıc kalkısma magdur etme bunca ınsanıı...

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yorumlar güzel sınırsız aveam vardı şimdi yok olma cabasında neden sizin söylediğiniz sebeplerden dolayı avea benide kaybediyon altyapını yap yoksa türkiyede TÜRKCELLİ olmayan kalmıyacak....... :)

erfc20

erfc20

Üye
avea son zamanlarda hiç iyi degil vodafona gececem artık

sagopa20

Üye
valla ya topluca türksel e falan geçelm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt