Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

srhr190909

srhr190909

Üye
birazdan güncel romu yükleyeceğim. bu romda art çalışıyor mu denediniz mi?

frknorby

Üye
ClockworkMod ile telefonu başlatın.
bunu nasıl yapacam yardımcı olur musunuz?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tamen kapat ve ses arttirma tusu ile acma kapama tusuna basili tut 5-10 sn kadar.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ne facebook ne de instagrama girebildim. tekrar dalvike geri döndüm. yanıt vermiyor diyip kalıyor arta geçtiğim zaman bu uygulamalar.
Demekki o uygulamalar art ile tam uyumlu degil. Art resmi olarak daha kullanilan bir sistem degil cunku.

srhr190909

srhr190909

Üye
Demekki o uygulamalar art ile tam uyumlu degil. Art resmi olarak daha kullanilan bir sistem degil cunku.
peki bu ne zaman tam olarak çözülür bilgin var mı? sen popüler olarak hangi programları kullanıyorsun da art çalışıyor?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
peki bu ne zaman tam olarak çözülür bilgin var mı? sen popüler olarak hangi programları kullanıyorsun da art çalışıyor?
Android 5.0 ve sonrasinda olabilir. Ben art kullanmiyorum.ROM dosyası güncellenmiştir.

Değişiklikler;
  • new CAF based lights HAL
  • enable FFmpeg codecs (merged)

frknorby

Üye
ya abi olmuyor ben kaç kez yaptım telefon yine aynı şekilde açılıyor.

uyducu33

Üye
selam arkadasla turkcell maxiplus 5 tlfona yuklesem olurmu

uyducu33

Üye
peki ustam

srhr190909

srhr190909

Üye
Güncel rom geldi bilginize. Şuanda sitede güncel değil

KimHyuna

KimHyuna

Üye
usta 3 tane sorunum var

1)su gibi sarj yiyior tekrar tekrar kurdum bu sorun düzelmedi

2)avea teaması yok oldu bunu geri istiyorum nasıl geri getireceğim (telefonu yedeklemedim)

3)yorumlara güncel çıktı dediler güncel nerede linki ne

srhr190909

srhr190909

Üye
ilk sayfaya dön ve oradaki linklere bak. şarj konusunda benim bir sıkıntım yok en az 20 saat gidiyo en fazla da 1 gün 10 saati gördüm bu romda. kullanıma bağlı yani. avea teması için costum roma dönmen lazım diye biliyorum. yanlışım varsa admin düzeltir zaten.

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
KimHyuna

KimHyuna

Üye
kardeş kurulumu tekrar yapıyım ben düzelir belik sağol

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
usta 3 tane sorunum var

1)su gibi sarj yiyior tekrar tekrar kurdum bu sorun düzelmedi

2)avea teaması yok oldu bunu geri istiyorum nasıl geri getireceğim (telefonu yedeklemedim)

3)yorumlara güncel çıktı dediler güncel nerede linki ne

Şarj için: Senkronizasyonu kapat, kullanmadığın gereksiz sistem uygulamalarını sil, ekran parlaklığını fazla yükseltme, sistem uygulamalarının arasında CM ekibinin saat uygulaması olan '' LockClock.apk '' uygulamasını sil çünkü şarjı çok götürüyor. Wifi ve Mobil Veriyi aynı anda açma, GPS i kullanmadığın zamanlarda kapat, Bluetoot da aynı şekilde. Buna benzer şeyler yapabilirsin benim şarjım tam gün gidiyor.

Avea'nın temasının yerine SPB Shell 3D veya Yandex.Shell kullanabilirsin. Avea'nın teması Yandex.Shell'in modifiye edilmiş hali zaten. Yok illa Avea'nın ki olacak diyorsan Avea'nın orjinal rom dosyasının içinden apk dosyasını alabilirsin.

Linkler konunun ilk mesajında önceki linklerle güncelledim.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
clock yani lockclock u nasıl sileceğim devre dışı bıraktım nasıl silerim

bide kamerae ya girince durduruldu hatası veriyo kaç kere silip tekrar kurdum romu

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Superuser yetkisi verdiğin herhangi bir dosya yöneticisi ile (Root Explorer gibi) Root sürücüsüne gir yani telefon hafızasına ordan ''system > app veya system >priv-app '' klasörlerinden birinin içinde olmalı. Ordan bul ve sil gitsin.Ben bu rom da hiç kamera ile ilgili bir hata almadım bugüne kadar telefonun Avea inTouch 2 mi?