Kurarken hata yapmışsındır. Tekrar kur.Ben yaptım ettim cidden çok güzel bir rom fakat hep uygulamalar duruyor hatası veriyor.Galeri olsun içinde yüklü olan Apollo falan hepsi durduruldu hatası veriyor nasıl çözerim?
Arkadaşın verdiği güncel rom ile aşağıda ki benim verdiğim güncel gapps dosyasını flaşla art sorunsuz çalışıyor.işte bende bunu demiştim rom tamam ama gaaps dosyası hatalı. install failed hatası veriyo duruyo
Sanmıyorum uygulama da reklam vs olduğu için olabilir veya başka birşeydendir. Uygulama yerine system klasöründe ki build.prop dosyasını düzenleyerek dns değiştirebilirsin. Build.prop dosyasında yoksa eğer en son satıra ekleyebilirsin.ya ben tablete dns değiştirme programı indiddim eset virüs olarak algılıyo türev olarak algılıyo dns değiştirdiği oludğu için olabilirmi
net.rmnet0.dns1=8.8.8.8
net.rmnet0.dns2=8.8.4.4
net.ppp0.dns1=8.8.8.8
net.ppp0.dns2=8.8.4.4
net.dns1=8.8.8.8
net.dns2=8.8.4.4
Batarya için bunu kullanabilirsin. :tm saol battarya ile ilgili bir program varmı? şarj çok gidyookardeş bide ben bir program indirdim ondan sona hangisiyle açalım die sordu şite bende birsini seçtim her girdiğimde onla açıyo ama ben Google playla açmasını istiyorum onu nası yapabilirim yani değiştirebilirim anlatamammış olabilirim![]()
Valla kardeşim bu cihaza o kadar rom kurdum ki günde 2 kere kurduğum oldu ancak hafıza kartını görmeme gibi bir durumla karşılaşmadım.Tekrar kurdum bu sefer de hafıza kartını görmüyor :/ Aslında görüyor fakat SD kartta ki dosyalar vs'ler Galeri ye yada Apollo'da gözükmüyor 2 kere aynı şekilde yine root yaptım dediğin gibi ve durum hala aynı.
1. Dosyanın linkine tıkladığın zaman açılan sitede, orta kısımda siyah arkaplana sahip olan beyaz renkle yazılmış '' DOWNLOAD '' butonu var. O butona tıklayınca iner.Ben 1.dosayayı indiremedim yardımcı olursan sevinirim
Bilgisayarında yada internetinde sorun vardır büyük ihtimal. Aşağıda ki resimde görüldüğü gibi bende iniyor.Denedim ama böyle bi yazı cıkıyor
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been
removed, had its name changed, or is temporarily
unavailable.
Kurarken hata yapmışsındır. Tekrar kur.
Arkadaşın verdiği güncel rom ile aşağıda ki benim verdiğim güncel gapps dosyasını flaşla art sorunsuz çalışıyor.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKonunun linkleri güncellenmiştir.
Konunun ilk mesajinda yaziyor hersey.Ben bu linkteki gapps dosyasını indirsem ne gibi değişikler olur ve nasıl flaşlayabilirim?
hayır yani bu farklı bir gapps dosyası mı yoksa senin konunu başında verdiğin gapps dosyası mı?Konunun ilk mesajinda yaziyor hersey.
hocam farklı gapps dosyası olsa bile aynı şekilde yükleme talimatlarına uyarak yükleyebilirsiniz. herhangi farklılık yokhayır yani bu farklı bir gapps dosyası mı yoksa senin konunu başında verdiğin gapps dosyası mı?
Daha guncel bir gapps dosyasi. Bazi sistem uygulamalarinin yeni versiyonlarini iceriyor ve once ki gapps dosyasinda ART sorunu varken bunda ART sorunsuz calisiyor.hayır yani bu farklı bir gapps dosyası mı yoksa senin konunu başında verdiğin gapps dosyası mı?