Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş uplod yazan yere tıkladım sona use url ye tıkladım forumun linkini attım ama hata veryooooo
En iyisi bu siteye yükleyip linkini at kardeşim.

krallee123

Üye
attım amaa foruma atamıyorum :)ordanda yapamadım bi adım adım anlatırsan sevininrim kardeşim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
attım amaa foruma atamıyorum :)
Kardeşim linkte resim falan yok :) Sen resmi bu siteye yükleyip indirme linki atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

krallee123

Üye
bak kardeş bu dolu link

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeş bu dolu link
Kardeşim bırak o siteyi sana diyorum ki bu verdiğim siteye gir. Resmi orta ki bölüme sürükle yükleme bitince sana link verir indirmek için o linki bana gönder.

krallee123

Üye
Screenshot_2014-03-02-18-43-33.png
[TBODY] [/TBODY]
Kod:
http://speedy.sh/kZNy3/Screenshot-2014-03-02-18-43-33.png

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Screenshot_2014-03-02-18-43-33.png
[TBODY] [/TBODY]
Kod:
http://speedy.sh/kZNy3/Screenshot-2014-03-02-18-43-33.png
Bunu indirip kur kardeşim.

krallee123

Üye
görebildinni resmi kardeşşşş;)bide real racing 3 ü indridim ama bir süre oynadıktan sonra atıyor nededndirki acaba kardeşimapex launcher proyu mu indiriyim yoksa apx launcheri mii?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
görebildinni resmi kardeşşşş;)bide real racing 3 ü indridim ama bir süre oynadıktan sonra atıyor nededndirki acaba kardeşimapex launcher proyu mu indiriyim yoksa apx launcheri mii?
Oyunlar hakkında pek bilgim yok kardeşim oyun oynamıyorum fazla. Pro versiyonunu yüklersen daha iyi olur.

krallee123

Üye
resmi görebildinmii kardeşimkardeş bi linkini atsana apex launcher PRONUN

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
resmi görebildinmii kardeşimkardeş bi linkini atsana apex launcher PRONUN
Gördüm kardeşim yüklemen gerekenin linkinide verdim. Buda Apex Launcher Pro:

krallee123

Üye
valla kardeşimsaol ya adamın dibisinnovadan hızzzlı olurmuku kardeşimmmkardeş bu apex launcher pro deilllbu docksu nası yapcammm nereden yapcamkardeş cevvap verirmisin?kardeş daha başka teelefonaa yarayacak bir program varmı hızlandırmasına filan işte görünüşüüe filan

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşimsaol ya adamın dibisinnovadan hızzzlı olurmuku kardeşimmmkardeş bu apex launcher pro deilllbu docksu nası yapcammm nereden yapcamkardeş cevvap verirmisin?kardeş daha başka teelefonaa yarayacak bir program varmı hızlandırmasına filan işte görünüşüüe filan
APEX LAUNCHER PRO:
APEX DOCKS:
TELEFONU HIZLANDIRMAK İÇİN:

krallee123

Üye
clean master filan telefonu hızlandırmazmı yoksa go taskmı daha iyi

krallee123

Üye
kardeş Google. playda thor die bi oyun vardı öncedne ccihazınız bu sürümle uyumlu deil diyordu şimdi öle bişi demiyor neden önceeden öle diordu kiii
? birde apex docku nasıl kullanıcam kurduktua sonraa :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Google. playda thor die bi oyun vardı öncedne ccihazınız bu sürümle uyumlu deil diyordu şimdi öle bişi demiyor neden önceeden öle diordu kiii
? birde apex docku nasıl kullanıcam kurduktua sonraa :)
Google Play yeni android sürümünü görüyor olabilir kardesim. Apex Dock u hic kullanmadim ama kurduktan sonra menuye uygulamasi gelirse onu bi ac olmazsa apex ayarlarindan dock ayarlari kismina bak orda da yoksa yine apex ayarlarindan tema kismina gir orda gozukuyorsa o temanin sceneklerinden sadece arayuz secenegini sec ve uygula.

krallee123

Üye
Google playda apex launcher pro yüklü gözükmüyor ama apex launcher yükü gözüküyor apkyi sildim gooogle playdan yükledim ama senini verdiğin apkdaki gibi özellikler yokk ben anlamadm bu işiiY:)kardeş sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 17 yaşınndayım bze okulun verdiği tabletin şifresini nasıl kırabilirim geenral mobile e tabb

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Google playda apex launcher pro yüklü gözükmüyor ama apex launcher yükü gözüküyor apkyi sildim gooogle playdan yükledim ama senini verdiğin apkdaki gibi özellikler yokk ben anlamadm bu işiiY:)kardeş sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 17 yaşınndayım bze okulun verdiği tabletin şifresini nasıl kırabilirim geenral mobile e tabb
Benim verdiğim apk dosyasını yükle, Google Play'de gözüküp gözükmemesi önemli değil. Yaşım profilimde yazıyor, tablet hakkında da pek bilgim yok.

gocgeldi

Üye
merhablar waiting for device deyip kalıyor clockwod modunda yuklemeyı nasıl yapıcam hep boyle mi olucak ? zip leri indirdim sd attım clockword u acıyorum tel kapanır gibi oluyor avea ın touch 2 yazısı geliyor orada kalıyor nasıl ve ne yapmam gerek ?