Samizel Destan
Üye
En iyisikardeş uplod yazan yere tıkladım sona use url ye tıkladım forumun linkini attım ama hata veryooooo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye yükleyip linkini at kardeşim.En iyisikardeş uplod yazan yere tıkladım sona use url ye tıkladım forumun linkini attım ama hata veryooooo
Kardeşim linkte resim falan yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızattım amaa foruma atamıyorum![]()
Sen resmi
Kardeşim bırak o siteyi sana diyorum kiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak kardeş bu dolu link
[TBODY] [/TBODY]
Screenshot_2014-03-02-18-43-33.png Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKod:http://speedy.sh/kZNy3/Screenshot-2014-03-02-18-43-33.pngLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunlar hakkında pek bilgim yok kardeşim oyun oynamıyorum fazla. Pro versiyonunu yüklersen daha iyi olur.görebildinni resmi kardeşşşşbide real racing 3 ü indridim ama bir süre oynadıktan sonra atıyor nededndirki acaba kardeşimapex launcher proyu mu indiriyim yoksa apx launcheri mii?
Gördüm kardeşim yüklemen gerekenin linkinide verdim. Buda Apex Launcher Pro:resmi görebildinmii kardeşimkardeş bi linkini atsana apex launcher PRONUN
APEX LAUNCHER PRO:valla kardeşimsaol ya adamın dibisinnovadan hızzzlı olurmuku kardeşimmmkardeş bu apex launcher pro deilllbu docksu nası yapcammm nereden yapcamkardeş cevvap verirmisin?kardeş daha başka teelefonaa yarayacak bir program varmı hızlandırmasına filan işte görünüşüüe filan
Hızlandırır ikisinide kullanabilirsin.clean master filan telefonu hızlandırmazmı yoksa go taskmı daha iyi
Google Play yeni android sürümünü görüyor olabilir kardesim. Apex Dock u hic kullanmadim ama kurduktan sonra menuye uygulamasi gelirse onu bi ac olmazsa apex ayarlarindan dock ayarlari kismina bak orda da yoksa yine apex ayarlarindan tema kismina gir orda gozukuyorsa o temanin sceneklerinden sadece arayuz secenegini sec ve uygula.kardeş Google. playda thor die bi oyun vardı öncedne ccihazınız bu sürümle uyumlu deil diyordu şimdi öle bişi demiyor neden önceeden öle diordu kiii
? birde apex docku nasıl kullanıcam kurduktua sonraa![]()
kardeş sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 17 yaşınndayım bze okulun verdiği tabletin şifresini nasıl kırabilirim geenral mobile e tabbBenim verdiğim apk dosyasını yükle, Google Play'de gözüküp gözükmemesi önemli değil. Yaşım profilimde yazıyor, tablet hakkında da pek bilgim yok.Google playda apex launcher pro yüklü gözükmüyor ama apex launcher yükü gözüküyor apkyi sildim gooogle playdan yükledim ama senini verdiğin apkdaki gibi özellikler yokk ben anlamadm bu işiiYkardeş sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 17 yaşınndayım bze okulun verdiği tabletin şifresini nasıl kırabilirim geenral mobile e tabb