Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dalvik'e göre daha hızlı ve performaslı bir sistem. Ancak daha bütün uygulamalarla stabil çalışmıyor. Bence 4.4.2 den sonra ki android sürümlerinde daha stabil çalışacaktır.kardeş kullanamazsın bu avea intouch2 için
Art ne zaman düzgün çalışmaua başlar bunu nerden anlarız bide artın faydası ne?
kardeşim müsaitsen cevap verseneDalvik'e göre daha hızlı ve performaslı bir sistem. Ancak daha bütün uygulamalarla stabil çalışmıyor. Bence 4.4.2 den sonra ki android sürümlerinde daha stabil çalışacaktır.
Oyunlarını ve uygulamalarını Titanium Backup ile her zaman yedeklemeni öneririm. Telefona zararlı bir virüs olduğunu sanmıyorum reklam falan varsa eğer onu virüs olarak algılıyor olabilir. İstisnalara ekleyiver gitsin.saol kardeşim robocop die bir oyun var oyunu oynuyorum bi yerden sonra oyun durdu diyor sence sebebi ne olabilir?ben rom atarken sistemin yedeğini aldım oyunlar yedeklendi ama telefonu açtığımda hepsi gitmişti eski oyunlarımı bulmanın bi imkanı varmıben my talking tom yükledm ama virüs buluyo eset ne yapabiliiyim virüslü oynasam tele zarari ne olur
kardeşim müsaitsen cevap versene
Hangi launcher ?Merhaba Arkadaşlar,
Masaüstünde sadece 2 ekran var bunu nasıl arttırabilirim?
tm saol kardeşim peki robocop die bi oyun var oyunu oynuom açılıyo ama bi bölüm gibi bşi var oraya girince duryo nedekisaol kardeşim robocop die bir oyun var oyunu oynuyorum bi yerden sonra oyun durdu diyor sence sebebi ne olabilir?ben rom atarken sistemin yedeğini aldım oyunlar yedeklendi ama telefonu açtığımda hepsi gitmişti eski oyunlarımı bulmanın bi imkanı varmıben my talking tom yükledm ama virüs buluyo eset ne yapabiliiyim virüslü oynasam tele zarari ne olur
kardeşim müsaitsen cevap versene
Valla onu bilmiyorum kardesim hic oynamadim oyunda bir hata vardir belki yada uyumsuzluk olabilir özel rom oldugu icintm saol kardeşim peki robocop die bi oyun var oyunu oynuom açılıyo ama bi bölüm gibi bşi var oraya girince duryo nedeki
most wantedi yükledim hiç kasmıyor ama gazı kendini vermiyosun otomatik onu kendin verme imkanın varmı acaba ?Valla onu bilmiyorum kardesim hic oynamadim oyunda bir hata vardir belki yada uyumsuzluk olabilir özel rom oldugu icin
Heralde yok sanirim sadece nitro verebiliyorsun.most wantedi yükledim hiç kasmıyor ama gazı kendini vermiyosun otomatik onu kendin verme imkanın varmı acaba ?
sabahtan beri güzel bir savaş oyunu arıyorum daha bulamadım senin bildiğin varmı? stratejide olurHeralde yok sanirim sadece nitro verebiliyorsun.
Clans of clan mi ne oyle bi oyun varsabahtan beri güzel bir savaş oyunu arıyorum daha bulamadım senin bildiğin varmı? stratejide olur
sabahtan beri güzel bir savaş oyunu arıyorum daha bulamadım senin bildiğin varmı? stratejide olur
O konuda pek bir bilgim yok kardesim.tamam bi denicemm bu robocop oyun durdu dio ya onu düzeltmenin bir yolu yokmu.
Ben hic kullanmadim bence gereksiz. Yuklemedigim sey kalmadi ama virus falan gormedim hic. Cok istiyorsan ayda bir kere yukle tarat ve tekrar silmeni oneririm.antivirüs kullanmaya gerek var mı? gereksiz kastırmaz mı telefonu ve ram yer diye düşünüyorum. yanlış düşünüyorsam düzeltin bende hemen alıyım bi virüs programı hocam
ya peki benim commando d-day die bir oyun var arkadışımın tüelefonununu Google play storesinde gözüküyor ama benim Google play storemde gözükmüyor nie acaba arkadaşımın temlefonu general mobile discovery beniki avea intouc2Ben hic kullanmadim bence gereksiz. Yuklemedigim sey kalmadi ama virus falan gormedim hic. Cok istiyorsan ayda bir kere yukle tarat ve tekrar silmeni oneririm.
hocam telefonlara uyumlu oyunlar var. bazısı sistem gereksinimiyle ilgili ekran büyüklüğüyle ilgili bazısı ise sürüm farkından dolayı ülkelere göre. bu yüzden intouch 2 ile yani zte blade 3 ile uyumlu olmayabilir.ya peki benim commando d-day die bir oyun var arkadışımın tüelefonununu Google play storesinde gözüküyor ama benim Google play storemde gözükmüyor nie acaba arkadaşımın temlefonu general mobile discovery beniki avea intouc2
AMA BEN TELEFONA ROM ATTIM NİE GÖZÜKMÜYO GÖZÜKMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL ANDROİDİ 4.4.2hocam telefonlara uyumlu oyunlar var. bazısı sistem gereksinimiyle ilgili ekran büyüklüğüyle ilgili bazısı ise sürüm farkından dolayı ülkelere göre. bu yüzden intouch 2 ile yani zte blade 3 ile uyumlu olmayabilir.
O kurdugun özel rom. Google play senin telefonunu 4.0.4 olarak gördügü icin uyumlu olmayan seyleri goremezsin.AMA BEN TELEFONA ROM ATTIM NİE GÖZÜKMÜYO GÖZÜKMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL ANDROİDİ 4.4.2
Google Play uygulamasinla alakasi yok. Oyunun internetten apk dosyasini indirip kurabilirsin.google playn daha yükseginimi indiriyim veya ne yapabilirm o oyunlari görmem için veya İnternetten apksini indirsem çalisirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?