Avea, HTC 8X’i fiyatlandırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
    Konu Sahibi
Avea, HTC 8X’i fiyatlandırdı
Akıllı cep telefonu üretiminin Tayvan merkezli adresi olarak karşımıza çıkan HTC firmasının hazırladığı Windows Phone 8 işletim sistemli 8X’in Avea fiyatlandırması belli oldu.
Windows Phone 8 tabanlı üst seviye akıllı cep telefonlarının en iyisinden birisi olarak karşımıza çıkan HTC 8X, 24 ay taahhütle birlikte 250 MB, 1 GB yada 4 GB internet paketiyle yada 1000 dk + 1000 SMS + 2 GB’lık Her Şey Dahil Paket’i ile birlikte sahip olunabiliniyor.
Cihaza kredi kartı yada peşin fiyatla ilk 3 ay boyunca 250 MB internet paketi hediye edilerek 1599 Türk Lirası’na sahip olabilirsiniz.

Kaynak: :maxicep:

Mufche

Mufche

Üye
Paylaşım için :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pahalı :lac:

sasasahamza

Üye
920 mi bumu kararsızım :(

phantomddl

Üye
Avea'nın reklamını gördüm biraz önce bende TV'de.

phantomddl

Üye
Fiyata göre değermıki .s
50 Lira civarında bir fark var Turkcell'de, Nokia WP8 cihazlarında işletim sistemine değişiklik yapma izini bulunan tek üretici diye biliyorum(yanlışsam düzeltin). O yüzden Nokia'ya özel uygulamaları yada özelleştirmeleri daha çok göreceğimizi düşünüyorum. Aralarında Ağırlık farkı var ama Nokia 920'nin kamerası ve malzeme kalitesi daha üstün.

kulti

kulti

Üye
Ebatlar ve ağırlık benim için önemliydi, gittim yaklaşık 2 saat önce aldım HTC 8X.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
Ebatlar ve ağırlık benim için önemliydi, gittim yaklaşık 2 saat önce aldım HTC 8X.
Hayırlı olsun :oke:
Yarın ilk izlenimlerini anlatırsan süper olur, performansı, ısınması falan.

• Beğen
Tepkiler: kulti
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Güle güle kullan.
Bu arada Lumia 920 daha önceden söylendiği gibi 185 gr değilmiş sanırım, kitapçıkta 160 gr yazıyor.
Kullananlar da ağırlığı ve boyutu o kadar büyük değil, elde rahat duruyor diyor.
Bence acele etmişsin.
HTC 8X'in tek farkı biraz daha ince ve hafif. (Boy olarak Lumia 920'den daha uzun)
Hemen hemen aynı paraya daha çok özellikli ve daha kaliteli olan Lumia 920'yi alsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: nanotex
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Güle güle kullan.
Bu arada Lumia 920 daha önceden söylendiği gibi 185 gr değilmiş sanırım, kitapçıkta 160 gr yazıyor.
Kullananlar da ağırlığı ve boyutu o kadar büyük değil, elde rahat duruyor diyor.
Bence acele etmişsin.
HTC 8X'in tek farkı biraz daha ince ve hafif. (Boy olarak Lumia 920'den daha uzun)
Hemen hemen aynı paraya daha çok özellikli ve daha kaliteli olan Lumia 920'yi alsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum. :hmmm

:alkis ltesiz oldugu için o zaman..

phantomddl

Üye
Bence çeşitlilik ve rekabet olması güzel. Belki HTC çıkmasa idi, Nokia daha yüksek fiyatlardan girecekti.
Ben kim hangi WP8 cihazı alırsa arkasındayım :oke: Zaten küçük bir WP topluluğu var, parçalanmaya gitmemek lazım, rekabeti üreticiler yapsın biz de bundan faydalanalım.

• Beğen
Tepkiler: kulti ve nofear3458
kulti

kulti

Üye
Dogrusunu soylemek gerekirse acele ettigimi dusunmuyorum hic. S2'nin ebatlari ve agirligi ile neredeyse ayni 8x. Daha enli bir telefonu ayni rahatlikla kullanabilecegimi zannetmiyorum.

Ozellik acisindan Lumia'dan cok da asagi kalir yani yok dogrusu. Ozellikle mat rengi cok cekici. Kenarlarin torpulenmis yapisi ise telefonu cok rahat tutabilmenizi sagliyor. Son derece guzel bir ekrana da sahip. Henuz performansi icin bir sey soylemek erken ancak gayet akici hersey.

Daha iyisi, 920 mi olur 8x mi olur artik, sizlerin olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun kardeşim guzel gunlerde kullan. Ben biraz inceledim ama isinamadim. Şu da bir gercek htc cihazlar genelde en kolay unlock edilen cihazlar oluyor. İnşallah en kisa zamanda cikar.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dogrusunu soylemek gerekirse acele ettigimi dusunmuyorum hic. S2'nin ebatlari ve agirligi ile neredeyse ayni 8x. Daha enli bir telefonu ayni rahatlikla kullanabilecegimi zannetmiyorum.

Ozellik acisindan Lumia'dan cok da asagi kalir yani yok dogrusu. Ozellikle mat rengi cok cekici. Kenarlarin torpulenmis yapisi ise telefonu cok rahat tutabilmenizi sagliyor. Son derece guzel bir ekrana da sahip. Henuz performansi icin bir sey soylemek erken ancak gayet akici hersey.

Teşekkürler.
Sonuçta senin zevkin ve beğenin elbette.
En yakın zamanda video ve resimlerle süslü güzel bir inceleme bekliyoruz o halde.:oke:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Hocam hayırlı uğurlu olsun,tercihleriniz ve beğeninize göre size en uygun cihazı almışsınız bize söz düşmez :) İyi günlerde kullanın,yakında detaylı bi windows phone 8 bilgilendirmesi bekleriz :ehe

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Pahali Yaa =/

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia920 yi avea böyle satarsa ben alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt